לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2008, 17:57
  yoav1988 yoav1988 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "יש סיכוי לעבור מתותחנים למוד"ש?"

אחי זה סיפור מהתחת
אבל כמו שאני מכיר את הצבא הכל אפשרי אם אתה מספיק דבק במשימה
אפשרות ראשונה זה לפסול מקצוע תותחן... אין לי מושג אם אפשר לעשות את זה, אני רק יודע שלי הייתה אפשרות לפסול תצפיות מרופא מומחה וככה אם הייתי רוצה לצאת ממוד"ש. תזכור רק שאתה צריך משו שיפסול תותחנים ולא מודש
אפשרות שניה : דבר ראשון שאתה צריך לעשות זה להגיע לביסלמ"ש דרך קורס קמ"מ (קורס משקי מודיעין) למשל או קורס קמ"נים. בדרך כלל צריך נתונים גבוהים ופרופיל יחסית נמוך בשביל הקורסים האלה - אבל תבדוק אם זה אפשרי בשבילך גם בלי פרופיל וסתם בגלל רצון עז.
כשתהיה בחזקת ביסלמ"ש יהיה הרבה יותר קל בשבילך להגיע להיות לוחם איסוף כי הרי אין חיל שסובל מעודף לוחמים ואם תתעקש על זה ממש ותדבר עם הפלאפלים והטופס 55 שלך יגיע לאנשים הנכונים תוכל להגיע <אם סבא סימון הצליח אז גם אתה תצליח>
עכשיו תזכור! - כדי להיות לוחם רגלי תצטרך להשלים לרובאי 04 ולהצטרף לטירונות. תצטרף לאכול קדרים גם באימון המתקדם (כי עדיין יש דיסטנס) ואחרי שתעזוב את ביסלמ"ש יהיה לך עוד שלב בגדוד שזה אומר שוב...חצאים, ניווטים, תרגילים ואצל הרקונים זה גם 18\3 - כמובן שאני הייתי רק בניצן אני לא יודע מה הולך בגדודים האחרים אני רק יודע שאתמול אחרי שנה נשר סיימו מסלול.

כמובן שזה לא פשוט ותעשה לעצמך את החשבון זה דבר שיקח זמן והמון כוח אבל אתה מדבר עכשיו עם בנאדם שסיים מסלול במוד"ש ומתחיל קורס חובלים -אז אלוהים הוא גדול...בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 05-04-2008 בשעה 02:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר