27-04-2008, 08:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
|
|
מקיין: 'חמאס רוצים את אובמה'
המועמד הרפובליקני טוען כי ארגון הטרור ירוויח אם יריבו הדמוקרטי יהיה זה שייבחר לנשיאות ארה"ב
טל שניידר, וושינגטון
27/4/2008 3:32
ארגון חמאס הפך לזירת ההתכתשות ה"חמה" החדשה בין המועמד הרפובליקני לנשיאות ארה"ב, ג'ון מקיין, לבין המועמד לראשות המפלגה הדמוקרטית, ברק אובמה. בשיחה עם בלוגרים שמרנים אמר מקיין כי "אני חושב שזה ממש ברור את מי חמאס רוצים לראות כנשיא הבא של ארה"ב".
בסוף השבוע האחרון החליט מקיין לכוון את החצים שלו אל מדיניות החוץ של אובמה, בהקשר של ארגון הטרור הפלשתיני המופעל נגד ישראל. "חשוב שאנשים יבינו שאני אהיה הסיוט הגדול ביותר של החמאס", אמר המועמד הרפובליקני.
בשיחה שקיים עם כותבי בלוגים ברשת האינטרנט התייחס מקיין לדברים שאמר יועצו המדיני של איסמעיל הנייה, אחמד יוסף במהלך ראיון עם תחנת רדיו בניו-יורק ב-13 לאפריל.
יוסף אמר למראיין אהרון קליין כי "אנחנו מקווים שהוא (אובמה –ט.ש.) ינצח בבחירות ואני מאמין שכמו ג'ון קנדי, הוא אדם גדול עם עקרונות ויש לו חזון להביא לאמריקה שינוי כך שתנהיג את העולם, אך ללא שתלטנות ושחצנות".
"מקיין לא עומד במילתו לקיים קמפיין הגון"
NRG