29-04-2008, 18:35
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
יואב לימור הוא דובר - ולא דובר מוצלח במיוחד...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הייתי מעוניין לדעת מדוע לדעתך יואב לימור כל כך בולט לרעה..."
כשכתבתי זאת, זה היה לפני המלחמה, ומייד אחרי הבחירות - שבהן הוא נטל חלק פעיל יחד עם צוות
תועמלנים לוחמני במיוחד (גאולה אבן, איילה חסון ובן כספית), שהחזיקו תכנית טלוויזיה יומית ששימשה
כשידורי תעמולה בחינם לאט"ד. אני מניח שזה די פגע בתדמיתו כעיתונאי בעיני...
אני קורא היום מה שכתבתי לפני שנתיים, והשינויים היחידים שאני יכול לציין, הם שדן מרגלית הפך
מעיתונאי הגון באופן יחסי, לעיתונאי יוצא דופן בהגינותו. עודד שחר הפך עורו והצטרף לחבורת האוצר
שהתנפלו על ד"ר זליכה שהפריע להם בחינגה...
שם שחסר ברשימה שלי מאז, הוא אלון בן-דוד, שמסקרן אותי באופן אישי הזלזול שלו בצופיו: האיש
מסוגל לתת שתי פרשנויות סותרות בתוך שבוע, מבלי לחוש אי-נוחות, ומבלי שמישהו בכלל ישים לב.
יואב לימור דומה לו בהקשר הזה. שניהם רוצים להופיע כ"מבקרים נועזים", אבל מכיוון שהם ניזונים בעיקר
מצה"ל, קשה מאוד לקחת ברצינות את דבריהם הפומפוזיים...
רוני דניאל הוא דובר, ולא מעמיד פנים שהוא משהו אחר. מהבחינה הזו הוא הגון יותר, ואני סבור שלא
רק מהבחינה הזו - יש אצלו תחושה שלא הכל אצלו זה הצורך להביא סקופ, ושהוא זיהה שמותר להיות
עיתונאי - ועדיין להיות בעדנו...
טוחנים את סיפור המשפחה הפלסטינית כדי להראות לנו למה אסור להגיב לירי על שדרות, הרי הנה,
כאשר הגבנו בעוצמה חלשה כ"כ, עדיין נהרגה משפחה פלסטינית...
ביומיים האחרונים הדרום חטף עשרות רקטות, ועדיין סיפור המשפחה הזו תופס כותרות ראשיות.
האמת היא שהמשפחה הפלסטינית הזו היא קרבן של מלחמה שכל-כולה באשמת הצד הפלסטיני.
חבל שנהרגים אזרחים בטעות - אבל פלסטינים שממשיכים לגור ביית חאנון כאשר יורים משם - צריכים
לבוא בטענות רק לעצמם ולחבר'ה שלהם שיורים מתוך אותם בתים.
התופעה מאוסה הזו של העלמת הירי על שדרות, נראית כמחליאה יותר ויותר. אתמול ישב אלון בן
דוד, ואפילו ציין שחמא"ס לא יסלים תגובתו, ויש לצפות לקצת ירי על שדרות, אבל "לא שבירת הכלים".
אני מניח שלו היו לו ילדים בשדרות, הוא לא היה מדבר על הירי על שדרות בכזו השלמה...
העובדה שמצפים מרבבות בני אדם לקבל כגזרת גורל ירי יומיומי של רקטות עליהם, היא אחד ממעשי
התועבה הגדולים ביותר של ממשלת אט"ד - ואללה יודע שלממשלה זו היו הרבה מעשי תועבה -
פליליים, מדיניים, ובטחוניים...
|