לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2008, 20:54
  Givati Givati אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.05.04
יציאה מקרבי ושיבוץ מחדש

שלום רב ושבוע טוב..
יש לי בעיה די רצינית
התגייסתי בנוב' האחרון לגבעתי.. בתקופה האחרונה התחילו לצוץ לי כאבים חזקים מאוד בברכיים.. הייתי אצל אורטופד הוא לא גילה שום דבר.. אבל ממש אני סובל מכאבים עצומים שמפריעים לי לבצע פעילות בסיסית.. אם זה לעמוד בשמירה או לרוץ ולבצע תרגילים

אני הייתי מורעל רצח על קרבי.. דחיתי תגיוס .. העלתי פרופיל.. אבל פשוט אני כבר לא מסוגל.. מה גם שהיו לי בעיות לפני הצבא בברכיים.. בעיות שלא הצהרתי עליהן מחשש להורדת פרופיל..

האם יעשו לי בעיות מלצאת מקרבי ולהיות גוב'? אני פשוט לא מסוגל לראות את כולם רצים ואותי עומד בצד.. מה גם שמסתכלים עלי בעין לא יפה..
האם גם יאפשרו לי לא לשרת בבסיס של גבעתי בתור גוב'.. אני פשוט לא יהיה מסוגל לראות חיילים קרביים מתאמנים לידי ולדעת שאני הייתי יכול להיות יחד איתם ואני לא..

תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2008, 21:03
  Chels Chels אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Givati שמתחילה ב "יציאה מקרבי ושיבוץ מחדש"

עם כל הצער שבדבר, עדיף לך לוותר על החלום להיות לוחם.. זה לא שווה את זה עם התפקוד שלך נפגע בצורה רצינית כמו שאתה מתאר.. תחשוב שעדיף יהיה שתחייה אחרי צבא בלי בעיות ברכיים רציניות, מאשר לעשות 3 שנים כלוחם ואז להשאר עם בעיות לכל החיים. (מה גם שאח"כ יהיה לך מילואים בתור לוחם ואז תסבול שוב)

תבקש כבר עכשיו לראות רופא ותדבר עם המש"קית ת"ש שיתחילו בתהליך של היציאה שלך מקרבי (ורוב הסיכויים שיוציאו בהקצאת סוף אימון מתקדם-07)

לגבי מה הלאה.. אתה תשאר בתוך החטיבה כתומך לחימה, לכן צפוי שתשרת בבסיס של החטיבה.
כדי לראות כמה שפחות לוחמים , תבקש להיות בתפקיד בשדה תימן שם כמעט ואין לוחמים (לפחות לא באופן סדיר, חוץ משומרים)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר