לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2008, 10:06
  amarn amarn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.08
מהם התנאים בהדרכה?

שלום לכולם, נשלחתי לחיל תקשוב (קשר) ובקרוב יהיו לי ראיונות ותחקיר בטחוני.
אני לא יודע לאיזה קורס ישלחו אותי, אבל וודאי שזה בתחום האלקטרוניקה.
יש לי נסיון רב בהדרכה, ואני מתלבט את לבקש הדרכה משום שנראה לי שהתנאים בתפקיד הזה די קשים.
אשמח אם מישהו פה יוכל לומר לי מה בעצם אופי התפקיד הזה "להדריך קורסים". כלומר מה המדריך עושה חוץ מלהעביר את השיעור? איזו אחריות מוטלת עליו? וכדומה.
נוסף על זאת יש לי חשש שאם אני יבקש הדרכה ייתכן וישלחו אותי להדריך בקורס "פשוט" (רק משום שאולי חסר להם מדריך שם) ובקורס הזה אני יקבל חיילים נטולי מוטיבציה שיוציאו לי את הנשמה. אם אני לא יבקש הדרכה ייתנו לי קורס טוב (אבל אני לא יהיה מדריך) משום שהקב"א שלי-54 והדפ"ר 70 ויש לי ציונים מעולים בפיסיקה, מחשבים, אלקטרוניקה, מתמטיקה, אנגלית וכו' (הכל 5 יחידות )

תודה מראש לכל שביב מיידע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-05-2008, 01:16
  Xtermy Xtermy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי amarn שמתחילה ב "מהם התנאים בהדרכה?"

מדריכים בדרך-כלל יוצאים חמשושים (אפילו בצריפין), אם-כי בבסיסים כמו הקריה תצפה לצאת יומיות.

לגבי המוטיבציה של החניכים - אלא-אם-כן תהיה בבסיס עם אוכלוסיה "מעניינת" כמו בה"ד 6 (לוגיסטיקה), בין אם הם יאהבו את המקצוע שהם לומדים או לא, אל תצפה מהם להפריע ממש למהלך השיעור או להתפרע. סתם יהיו לכל היותר חבר'ה שבוזים.

עשיתי לא מכבר איזו השתלמות חפשנית של 3 ימים בבה"ד 11 (משאבי אנוש), ומהלך השיעור הי שקט וסבבה, והמדריכים היו אחלה של אנשים. אבל צריך לקחת בחשבון שאנשים רצו להגיע להשתלמות ואף אחד לא הכריח אותם, אז אין זו אינדיקציה על הכלל. המדריכים של בה"ד 11 גם-גן יוצאים חמשושים ועובדים עד איזה 21:00 כל יום, לפחות לפי טענתם (בדיקת מבחנים, הכנת מערך שיעורים...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר