לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2008, 14:51
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
בפרקליטות אין ספק-יוגש כתב אישום נגד אולמרט

בפרקליטו ת אין ספק

כתב "ישראל היום" http://62.128.57.2/Olive/AM3/Israel...5%2F12&pageno=1
גורמים במשטרה ובפרקליטות משוכנעים: יוגש כתב אישום נגד ראש הממשלה ? טלנסקי, העד המרכזי בפרשה: "לא ידעתי איזה שימוש עשה אולמרט בכספים, אין לי ומעולם לא היו לי אינטרסים בישראל" בזמן שפרקליטי ראש הממשלה נערכים לערער לבית המשפט העליון כדי למנוע את מסירת עדותו של משה (מוריס) טלנסקי, במשטרה ובפרקליטות משוכנעים: הפרשה תו־ ביל לכתב אישום נגד אהוד אולמרט.

גורמים במשטרת ישראל ובפרקלי־ טות המדינה הביעו אמש ביטחון מלא בכך שיוגש כתב הממשלה בפרשת לו היהודי האמריק אישום נגד ראש הכספים הכספים שהעביר שהעביר ני משה טלנסקי - העד המרכזי בחקיררה.

לפי אותם מקוררות, מוקדם עדיין לקבוע אם כתב האישום יעסוק בע־ בירות של מימון ממפלגות, גניבה או שוחד, והם היססו לקבוע את העי־ תוי של כתב האיששום הצפוי,,במיוחד לנוכח מה שכינו ו כ"תרגי־ לי ההשהיה" שממתכננים פרקליטיו של ראש הממשלה. "אבל ככתב אישום, כזה או אחחר, במוקדם או במאוחרר, מוכרח לצמוח מחומר הראיות שהצ־ טבר עד כה,"הם אמרו.

הגורמים גם הגיבו לאמירות של טלנסקי אמש בערוץ ,10שלא ידע איזה שימוש עשה אולמרט בכספים שהעביר לו, וכי לא היה שום דבר פסול במתן אותם כספים.

לאור העדויות שהצטברו בתיק, אמרו הגורמים כי חובת ההוכחה עכ־ שיו היא על אולמרט. "הוא יצטרך להראות לנו מה עשה עם כל הכספים שקיבל ולהוכיח שהכל היה חוקי,"אמר גורם הבקיא בפרשה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2008, 16:32
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הקדמת בחירות היא חלק מההליך הדמוקרטי הנהוג כאן - והנה אתה מתנגד לה...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני בהחלט בעד החלפתו של אולמרט בהליך הדמוקרטי הנהוג במדינת ישראל"

באשר לערכאות - מסתבר שעבורך ההליך של חשודי צריך להימשך חמישים שנה (או עד שיסיים לגרש
את כל היהודים ממה שבעיניך צריך למסור לערבים - מה שיבוא קודם...).

משעשע שאתה מספר לנו שאם לא עומדים בהסכם, אז יש "להמשיך להלחם", בהתחשב בכמות המגבלות
האינסופית שאתה תומך בהטלה על לוחמי צה"ל, שהופכות את הלחימה בטרור לבלתי אפשרית...
הפלסטינים לא עמדו באף הסכם שחתמו עימנו, ולא ראיתי את תמיכתך בתגובות מאסיביות לטרור (מתוך
"חשש לפגיעה באזרחים" - שכן אזרחים שם הרבה יותר חשובים לך מאזרחים כאן, אלא אם כן מדובר
באזרחים ערביים...).
ישן 12-05-2008, 17:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כן, אתה ממש אביר הממלכתיות...:)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הנאה שלך לסלף דברים היא מוחלטת"

1. אינך מת לבחירות גם בכל 10 שנים, במידה והממשלה המכהנת מגרשת יהודים, וחותמת על פיסות
נייר קדושות... כשאראה אותך מכבד החלטות כנסת שאינן מתאימות לך, אתייחס לטענה שבסייפא של
הסעיף. עד אז, אני מרשה לעצמי לגחך...

2. על אולמרט לפנות את כסאו אם יוגש כתב אישום? קודם חיכית להרשעה - ולא להרשעה של ערכאה
אחת, אלא של שלוש לפחות (מי יודע, אולי גם יהיה דיון מורחב...). בכל מקרה, אני מברך על ההתקדמות.
ולגבי הקביעה שניתן להחליפו גם ללא בחירות - אני מסכים עימך. אפשר לוותר בכלל על בחירות, שכן
עלול לנצח בהן מישהו שאינו תומך בגירוש יהודים למען קבלת פיסות ניייר קדושות, ואז אנה אנו באים?!

דן, למה להיות עויין? למה שלא תהיה בעדנו פעם אחת? נגד השחיתות, בעד ניקיון הכפיים; נגד הרודנות,
בעד הדמוקרטיה; נגד הטרור, בעד היהודים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר