לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2008, 01:58
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
הדם של הפעוטות המסכנות הללו זועק לצדק מתחת לרגבי האדמה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "נסראללה: בקרוב יהיו סמיר קונטאר ואחיו בלבנון"

וזה לא דמגוגיה או נסיון לעשות דרמטיזציה, זה מה שאני מרגיש וזה מה שכולנו צריכים להרגיש,
החזיר הזה ביצע וידוא הריגה ל 2 פעוטות קטנות, אין שום דבר בעולם שיכול לעורר מעשה כזה
מלבד שינאת יהודים נאצית, מדוע לא הוצא להורג?? מדוע ילך חופשי עם תואר אקדמי
על חשבון משלם המיסים הישראלי ומשפחה משלו שהקים כאן בישראל מתאו.

מדוע לא נתלה כמו כלב בחצר הכלא כמו אייכמן, מדוע יש לנו אובססיה עם איסוף עצמות
עד כדי כך שאנחנו מוכנים לבצע הסכמים מטורפים שכאלה.
אודי ואלעד מתים! כל המומחים קבעו לכך סבירות גבוהה עפ"י הממצאים,
העיסקה הזו היא שטנית ונבזית - ובשם דמן של ילדות שנטבחו בגלל שהן היו יהודיות,
אסור לעבור על כך בשתיקה. הפחד שלי הוא, שהאדישות כבר מזמן הרגה אותנו מבפנים...

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 27-05-2008 בשעה 02:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-05-2008, 09:12
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אנו קוצרים כיום את פירות המלחמה מבית מפא"י בלאומיות הפשוטה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "הדם של הפעוטות המסכנות הללו זועק לצדק מתחת לרגבי האדמה..."

מי שהציג את הבית"רים כפאשיסטים, בז ללאומיות וניסה לבנות מדינה על בסיס (ראוי כנקודת זינוק ולא יותר) של מהפכנות חלוצית וסוציאליסטית, מקבל כיום את פרי הביאושים: הישראלי אינו מאמין בכלום, פרט לציניות ומין יאוש תמידי כזה, שחיים אתו בצוותא. חוסר האמונה מוביל בקלות לשחיקה מוסרית ברמה הלאומית. אבני היסוד של כל מדינה הן הריבונות שלה, הקשר בין האזרח לשלטון, הערכים והנכסים הלאומיים והעובדה שהאזרח מרגיש שמדינתו תעשה עבורו דסרים שלא תעשה, בטח לא בעדיפות עליו, בשביל אלה שאינם אזרחים.

העובדה כי רוצח מחריד כמו הקונטר הזה - אדם שביצע מעשים שמעמידים את רוב הרוצחים הנאצים ועוזריהם באור אנושי (בכל זאת: היו יהודים שהיו תחת שלטון נאצי ולא נרצחו) עד כמה שזה מוזר - החלאה הזה הוא לא יותר מאשר מטבע עובר לסוחר: כסף במעטפה. האזרח הישראלי קם בבוקר, אחרי שהוא יודע שהקסאם שיגיע אליו מחרותיים (הכל תלוי במוחמד) יעבור בשתיקה, אחרי שהוא יודע שכספי מדינות זרות חורשות רע ממנים ארגונים וגופים הפועלים נגדו מבפנים, ומערכת החוק לא עושה דבר, אחרי שברור לו שלערבי ישנם יותר זכויות דה פקטו מאשר לו - אחרי כל זה מסתבר לו גם שאם הוא ומשפחתו ישחטו (אני שונא את הביטוי הזה, אבל לפעמים הוא במקום) הרוצח לא יוענש במלוא החומרה.

יכולים לדבר עד מחר על "השבת הבנים" ושאר מכבסת המילים... הישראלי הפשוט, עמוק בפנים ואחרי שהוא "מתבייש" להסתכל בעיניים למשפחות (הרי הם בכותרות וסמדר הרן היא סתם אלמונית. בסופו של יום חוסר האומץ להתמודד עם המציאות היא פרי החינוך של ממשלות ישראל ברובן שליגלגו על אותם אנשים (שבעולם החיצון הם רוב) שמעזים לעמוד על שלהם "אנשי האתמול" קראו להם), מרגיש שעובדים עליו! אם ירצח יהודי היום בגרמניה, רוצחו יוענש יותר בחומרה מאשר בישראל. למעשה המדינה היהודית החזקה ביותר כיום, כמה עצוב, נמצאת מעבר לים! בארה"ב זכויותיך כיהודי מוגנות הרבה יותר.

אין לי שום סיבה להאמין בחוק הישראלי: כמו החוקים בעולם המלוכני, הם פונים רק לשיכבה העליונה של האולוגרכים של בג"צ, המיעוט שמבין מה לכל הרוחות אומר בפועל החוק הישראלי וכמובן הערבים שלכל אחד מהם 2-3 עו"ד מרצון. החוק הישראלי אינו מגן עלי ובוודאי שאינו מעניש ללא משוא פנים את מי שיפגע בי. במידה והנאצים המוסלמים ישימו ידם עלי, על ילדי או היקרים לי, אני מניח שאסמוך על כוחות הבטחון שיעשו כמיטב יכולתם בטיפול באירוע כאשר הוא "חם" אולם מן הרגע שיסתיים, אין אני סומך על מדינת ישראל בשום דבר. מבחינתי הטיפול בפושעים הנאצים המחבלים מופקד בידי מדינת ישראל רק למטרות מניעה או עצירת פשעים בהתרחשותם. החלק של הענישה - שלצערינו בכל העולם הוא הכרח משום שאין יכולת למנוע או לסיים כל פשע - מבחינתי אינו רלוונטי לישראל.

אין טעם לתפוס אותם: לא את האנסים הערבים "שהולכים לזיין יהודיות", לא את הגנבים הלאומנים המכים את המשק הישראלי שאני עמל לקיים ולא את המחבלים הנתפסים בחיים.

מבחינה מעשית הנאצים הללו רק מקבלים על חשבוני בית ספר פנימיה קשוח, אולם כזה שווה כל שקל מבחינתם. אני ממן את הפיכתם מאספסוף של פיראטים מצחינים, לכנופיה מאורגנת ויעילה. עדיף מראש לחסל אותם במקום (בהתאם לחוק ולנסיבות) או לשחרר לכל הרוחות אל מחוץ לגבולות המדינה. עדיף מאשר שהילדים שלי יגדלו במציאות שבה לאפס כמו קונטר יש יותר זכויות מאשר לנערה שנעצרה ב"מאחז בלתי חוקי". אולי הילדים שלי יהיה בכוחם לבנות ישראל צודקת יותר.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 27-05-2008 בשעה 09:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר