לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2005, 20:40
צלמית המשתמש של Arziv
  Arziv Arziv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Arziv שלח הודעה דרך MSN אל Arziv
שלום שי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "אולג יחלוק עלי אבל עדיף שתקנה..."

אני, כמוך, הולך לקנות מצלמת DSLR.

אבל אני, בניגוד אלייך לא הגבלתי את עצמי בכסף אלא בדרישות.

1) מצלמה טובה
2) עדשת טלה טובה
3) עדשה רחבה טובה
4) כרטיס גדול.

אז גם אני התחלתי ב6000 ש"ח, אבל עד עכשיו זה טיפס לכ12000 ש"ח!!! ועוד בB&H.

מצאתי שכיום הגוף המשתלם ביותר הוא ה20D.
בקשר לעדשת הטלה, ללא ספק ה70-300 של סיגמה - גם זולה וגם מוציאה תמונות מעולות...
עדשה רחבה - פה יש בעיה רצינית. עדשת הקיט של קאנון לא מבריקה בשום קטגוריה - חוץ מהמחיר.

לכם לך אני מציע את הD70, היא זולה יחסית ועדשת הקיט שלה נהדרת ע"פ מה ששמעתי.
ניתן למצוא אותה ב5700 ש"ח, תוסיף כרטיס ותיק וזה ייצא כ6200 בערך.
אז - תתחדש וסליחה שאני גורם לכם לקרוא כל כך הרבה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2005, 14:12
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "אולג יחלוק עלי אבל עדיף שתקנה..."

למה לחלוק ?
אני עם ארנון - אמנם 350D טובה יותר בכל הפרמטרים, אך גם ה-300D היא מצלמה לא רעה בכלל, במיוחד אם צורבים לה את ה-firmware הפרוץ. אפשר לרכוש גוף משומש במחירים מצחיקים, אני ממליץ לעבור על הפורומים של יוגנד ו-dspot (עכשיו זה בדיוק הזמן, כי הרבה אנשים משדרגים את ה-300D ל-350D או ל-20D).
לגבי עדשות - כאן יש בעיה, מכיוון שהאיכות לא באה חינם. בתור ההתחלה, הייתי ממליץ על Tamron 28-75 f/2.8 - עדשה מצויינת ליומיום (רק תשתדל לקנות אותה בארץ בחנות עם שם טוב, כדי שתוכל להחליף במקרה שלא תהיה מרוצה ממנה - בעדשות האלה משום מה הווריאנטים גדולים מאוד). תוכל לראות לא מעט תמונות שצולמו עם העדשה הזאת בגלריה שלי (הכתובת בתחתימה).

ישן 28-04-2005, 22:33
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי J\G שמתחילה ב "לך לחנות המקומית..."

לא ראיתי שהזכרת את אולימפוס, אבל רק שתדע, יש עכשיו מבצע עם הE300, (שאני ממש מבואס שהחמצתי אותו) שתי עדשות 14-45 ו 40-150 (zuiko שתיהן) כאשר ה14-45 נחשבת לטובה אבל לא כמו העדשת הקיט של הE1 אך ה40-150 נחשבת לממש טובה (הכל לפי DPREVIEW) והכל רק ב5100 שקל, כך שתוכל להוסיף עוד כרטיס זכרון גדול וגם תיק (אם לא מספיק לך נרתיק) ולהגיע כך לתקציב שלך. ובעתיד תוכל לשדרג לגוף טוב יותר כמו הE1 או הE3 שיצא עוד מעט.

אבל כדאי כמו שאמרו, ללכת לחנות ולבדוק כל דגם כי העיצוב של E300 לא רגיל וחלק לא אוהבים אותו וחלק כן, ויש בעיית רעש חריגה בISO 1600 אבל כמו שאמרו לכל מצלמה חסרונות ויתרונות (יתרון לE300 זה למשל המנקה CCD).
אבל אם אתה לא מעוניין בה הייתי הולך על ה300D כי היא זולה ותאפשר לך לקנות עוד עדשות והאיכות שלה לא פחות טובה בהרבה מה350D וגם מה20D, הבעיה שאני רואה בה זה רק הבנייה שלה, אבל זו כמובן דעתי ואתה יכול להיפך, לאהוב את המראה שלה ואת ההנדסת אנוש שלה.

לסיכום, לך לחנות ופשוט תנסה כל אחת כי אין אחת טובה יותר חד משמעית

בהצלחה

ישן 29-04-2005, 00:40
  idanst idanst אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "האולימפוס מעולה אבל בגלל שהם..."

נכון שאין מבחר גדול אבל הוא גדל וגדל, אבל מה שטוב זה שאפשר עם מתאם שמקבלים בחינם לחבר עדשות של OM שהן ממש אכותיות וזולות אבל רובן ללא פוקוס אוטומתי ולכן הרבה קונים עדשות מקרו מהסוג הזה כי זה פחות חיוני פוקוס אוטומטי בצילומי מקרו ועדשת המקרו של zuiko עולה בארץ 3300 שקל ובB&H 2000 שקל שזה מחיר גבוה, אבל זו עדשת מקרו מבין הטובות ואני בהחלט מתכנון לקנות אותה במיוחד אחרי שניסיתי אותה באלודה. אבל עד שאני השיג את הכסף אני אקנה עדשת OM שעולה בסביבות ה600 שקל אבל היא קצת פחות איכותית כמבן אבל עדיין מייצרת אחלה תמונות (כמובן שיש הרבה סוגים).

עד כה יש רק 20 עדשות שמתאימות (ללא עדשות הOM) לפורמט 4/3 אבל אני קניתי אותה כי בדקתי לגבי העדשות וראיתי שיש את מה שאני צריךך לפחות לשנים הקרובות (40-150 והמקרו 50mm ואולי בהמשך גם וויד אחת)

ישן 29-04-2005, 12:40
  idanst idanst אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Arziv שמתחילה ב "לפי מה שאני רואה הקרופ פקטור שלה הוא 2"

למה 80? תלוי עם איזו עדשה.
למרות שזה נכון, זה לא טוב בוויד אבל טוב בטלה ולכן בחרתי את זה כי אני העדפתי טלה על וויד גם בגלל שתמיד אפשר בוויד לצלם כמה תמונות ולקבל פנורמה אבל אי אפשר להפך.
ובכל מקרה לקנון ולניקון יש 1.5 ו1.6 (לא זוכר מה למי) כך שיש הבדל לא גדול אבל גם לא קטן, אבל לא משהו שהשפיע עליי בקנייה.
לדוגמא, עדשת 7 ממ תהפוך אצל שתי המצלמות ל14 ואחרי הקרופ ל28 אצל אולימפוס, ל21 אצל קרופ 1.5 ול22.5 אצל קרופ 1.6. ועדשת טלה 150ממ תהפוך אצל אולימפוס ל600 אחרי הקרופ וההעברה לדיגיטלי, ול450 ול480 אחרי קרופ של 1.5 ו1.6, וזה כבר יותר משמעותי במספרים גדולים לא?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר