לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-06-2008, 09:36
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
קידמה את ההתנתקות, ועכשיו רצה לרשימת הליכוד בכנסת

מירי רגב שקדמה מאוד את ההתנתקות כשהייצתה דוברת צה"ל וגם קיבלה הרבה שבחים מהתקשרות השמאלנית http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E...%A8%D7%92%D7%91

מריצים אותה לרשימת הליכוד:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3550168,00.html

זה מלמד, שגם אם הליכוד ינצח, השמאל כבר משריין שם את הנציגים שלו.

חייבים רשימה יהודית-דתית מאוחדת:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=413374

למה כל כך חשוב מפלגה יהודית מאוחדת, ‏ואיך מיישמים את זה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...%F0%E1%E5%E9%ED

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 01-06-2008 בשעה 09:42.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-06-2008, 17:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
פריימריס עדיפים, אבל כיוון שלתקשרות השפעה אדירה בהם, יש מקום לקדם את האיכותיים יותר
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "מה הטענה?"

בדקה זו נראה שיש מעט מדי נשים שמתמודדות על מקום ברשימת הליכוד לכנסת - וזה מצב שמבטיח
שכל אלו שכבר עכשיו מנסות לרוץ, תצלחנה בכך.
בליכוד ברור כבר עכשיו שלפחות שלוש נשים תצטרפנה ללימור לבנת (שלמרבה הצער לא מראה סימנים
של פרישה...) בסיעת הליכוד בכנסת הבאה. המועמדות שכרגע מפגינות נוכחות, הן גמליאל, רוזנבלום
ועכשיו גם מירי רגב. אם הן תהיינה הנשים הבולטות ביותר תקשורתית - הן תיכנסנה לכנסת, גם אם
מיקומן הרגיל יהיה במקום ה500, שכן יש הבטחת ייצוג לנשים.
לליכוד בכלל ולביבי בפרט, יש אינטרס מובהק לקדם נשים איכותיות יותר, שקיימות אצלו: בעבר, למשל,
התמודדה ד"ר מור אלטשולר, ישנה בימין עורכת הדין ניצנה דרשן-לייטנר (אין לי מושג אם היא חברת
ליכוד, אבל לליכוד בהחלט יש אינטרס שהיא תהיה חלק מהמפלגה...), ישנה ד"ר לאה נס (שכבר כיהנה
כח"כית), ישנה איילה שטגמן (שאין לי מושג מיהי, אבל היא כותבת דברי טעם, ואני מתרשן שהיא מעוניינת
לרוץ...).
אם ביבי לא ידחוף בתוך הסניפים ובקרב הפעילים את הנשים האיכותיות יותר, הרי שהתקשורת (שיש לה
אינטרס די שונה מהאינטרס של הליכוד...), למלא את הליכוד רק ברוזנבלומיות וזלמן אלפרונים...

אם נתניהו לא יפגין מעורבות וידחוף לרשימה נשים איכותיות (שאחת מהן לפחות צריכה לשמש גם
כשרה בממשלתו) הרי שיוכל לבוא בטענות רק לעצמו כשרוזנבלום תעלה להשבע אמונים כח"כית
מטעם הליכוד...
ישן 01-06-2008, 19:04
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני בעד הבטחת ייצוג מגזרית (כל זמן שאין מספיק נשים בתוך המערכת), אבל צריך "לעזור לה"
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "מסכים איתך"

הרעיון הוא לקדם נשים איכותיות, כך שהן ת-ע-ב-ו-ר-נ-ה את הבטחת הייצוג (אם למשל מובטח לאיש מקום
9, יש לנתניהו ולליכוד אינטרס מובהק שיהיו נשים במספר מספיק ובמיקום גבוה מספיק, כך שלמקומות
המובטחים לנשים, לא תהיה משמעות).
אם לא תהיה הבטחת ייצוג, הרי שהליכוד ייראה כמו ש"ס + לימור לבנת (שלצערי היא היחידה שלא זקוקה
להבטחת ייצוג...), וזו לא תמונה יפה...

יש בימין נשים איכותיות, ויש מספיק מקום ברשימה העתידית לשבץ את כולן. זו אחריות נתניהו לצמצם
את הקמפיין התקשורתי שרוזנבלום/גמליאל/מירי רגב תקבלנה, לטובת נשים מצליחות שכבר היום ניתן
לפנות אליהן ולעודד ריצתן.
מתפקדי הליכוד יתייחסו ברצינות להמלצה מהיו"ר, שירצה בקידום נשים מצליחות שאינן מוכרות לציבור
(התקשורת לא מפורסמת בנטייתה לקדם אנשי ימין איכותיים, אלא דווקא את הזלמן אלפרונים והשלומי
עוזים שבהם...), וזו אחריותו האישית. אם רשימת הליכוד תכלול רוזנבלומיות למיניהן - יהיה קשה לי
אישית ולאחרים שחושבים כמוני (ואני מניח שיש כמה רבבות מסוגי), להצביע עבור רשימה כזו. הליכוד
לא צריך להיראות כמו אט"ד2. יש לו הזדמנות חד-פעמית לקדם רשימה איכותית (ומתוך רפרוף על
אתר הפעילים "ליכודניק", מצאתי יופי של מועמדים שמעוניינים להכלל ברשימת הליכוד, כמו יחיאל
לייטר, יוסי פוקס, וח"כים לשעבר כמו זלמן שובל, ד"ר לאה נס, אהוד יתום, מיכי רצון ואחרים).
הבחירות אינן אישיות לגמרי. אנשים כמו סילבן, לבנת, ישראל כ"ץ, חיים כ"ץ ואחרים, מחלישים את
נתניהו ולא מחזקים אותו - ולכן עליו לסייע בגיבוש רשימה שתכלול שמות שיתנו ערך מוסף.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר