לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2008, 10:19
  Audioslave Audioslave אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.07
מי שקובע את לוחות הזמנים לבגרויות הוא טיפש

לבגרות בספרות נתנו שעתיים ו45 דקות ... שזאת בגרות שכוללת 5 - 6 שאלות לענות עליהן וכמעט כל האנשים מסיימים חצי שעה לפחות לפני הזמן כי היא קצרה ולא קשה במיוחד .... ואילו לבגרות בתנ''ך נותנים רק שעתיים וחצי ! שזה כלום יחסית ל10 שאלות שיש בה ובתוך כל שאלה יש כמה וכמה סעיפים ככה שבקלות ניתן להגיד שהבגרות כוללת כ25 שאלות !! ועוד האנסין הוא יותר קשה מהאנסין שבספרות יש יותר מה לקרוא בו והוא בשפה קשה יותר ונשאלות עליו יותר שאלות ...

אבל למרות כל אלה גאוני משרד החינוך נותנים למבחן שעתיים וחצי ... בזמן הזה הרוב סיימו בקושי את המתכונת שהייתה לנו והיו כאלה שלמרות שלא מגיע להם הזדקקו לתוספת זמן כדי לסיים את המבחן ...

בגלל זה אני ממש לחוץ לקראת הבגרות בלי להזכיר שבקושי יש לי זמן לעשות חזרה על כל החומר ... בגלל הבגרות בספרות שהייתה ביום ד'

למישהו יש טיפ כלשהו איך בכל זאת לעמוד בלוח הזמנים הדפוק הזה שנקבע לבגרות בתנ''ך ?
חזרה לפורום
ישן 13-06-2008, 10:47
  DCD DCD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Audioslave שמתחילה ב "מי שקובע את לוחות הזמנים לבגרויות הוא טיפש"

תתאבד מהר לפני שיגיע תנ"ך!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!

לא סתם מה אתה לחוץ....

דבר ראשון זה סה"כ תנ"ך, לא מוגדר כמקצוע חשוב, ובדר"כ במכולת לא ישאלו אותך על גמול דורות.

דבר שני, כבר למדת למבחנים כל השנה (אני מקוה בשבילך) וגם למתכונות שהיו בתנ"ך (אצלי היה 2, אין להם בושה). אז החומר תכלס אצלך בכיס, ובתנ"ך לא ממש נדרש הרבה שינון של מידע...

דבר שלישי, צריך לתת פוש אחרון לקראת הבגרות הזאת. בכל זאת, ביום הבגרות אתה הולך להיפטר ממקצוע מעיק, ואחר-כך לא תסתכל לכיוון שלו יותר.

דבר רביעי, אני מסכים איתך לגמרי. השעות והזמנים שנקבעו לבגרויות פשוט על הפאנים. אני מקווה שכל האנשים במשרד החינוך יקבלו עונש מאלוקים ושהוא יגרום להם להיות כל כך לחוצים שהם יתפוצצו ושיקבלו חלחלה בכל הגוף שלהם. חולרעות...

דבר חמישי, אני סתם מוסיף סעיף כדי שזה ייראה שכתבתי יותר.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר