לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2008, 17:52
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Jeanne D'Arc שמתחילה ב "קראתי אותם. אבל הכל שם מיועד..."

מסמכים חשובים: צו גיוס, רישיון נהיגה, פרטי חשבון בנק לתשלום המשכורת, תעודת מזהה, מספרי ת.ז. של הורים ואחים

בגדים: פיג'מה, מכנסי מד"ס: בקיץ- 2 זוגות מכנסיים קצרים, בחורף- זוג מכנסיים קצרים וזוג ארוכים, 10 זוגות תחתונים (למקרה שתעשו שבת בבסיס), 10 טי שרטים בצבע חאקי או לבן, 10 זוגות גרביים צבאיים בצבע שחור או אפור וכדאי להביא שני זוגות גרבי ספורט

נעליים: נעלי ספורט למד"סים, אין חשיבות לצבע, כפכפים למקלחת

היגיינה: סבון, שמפו ומרכך, דאודורנט, בושם (אם את אוהבת), טמפונים/תחבושות ותחתוניות, מברשת שיניים, משחת שיניים, מגבת גדולה, קרם נגד שפשפת, אקמול (אמנם אמורים לקבל מהחובש, אבל עדיין...)

טיפוח: קרם הגנה מפני השמש, שפתון להגנה על השפתיים מיובש, מראה לא שבירה עבור האיפור, מגבונים לחים- אחד הדברים המועילים בתבל!, קיסמי אוזניים

שונות: פלסטרים: אמורים לקבל מהחובש, אבל לא מזיק שיש עלייך כמה, כדאי להביא שקיות פשוטות ולאחסן בהן את הבגדים הנקיים לפי סוגים, מנעול, טלפון סלולארי +מטען , כסף קטן למכונות, עט ופנקס קטן, למקרה שצריך למלא טפסים וכו', לורד שחור– לכתיבת השם באותיות גדולות על כל הציוד שתקבלו, שעון יד דיגיטאלי (רצוי עם תאורה)- כי בצבא צריך לעמוד בזמנים

אם יש לך משקפיים/ עדשות- כל מה שכרוך בזה+ משקפי ספייר

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2008, 10:19
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Jeanne D'Arc שמתחילה ב "אני מתחילה את השירות..."

כל הכבוד על ההליכה לנתיב, אחרי שקראתי בעבר (ממה שכתבת במשבראש) מעט על ההיסטוריה המשפחתית והלאומית הפרטית שלך אני חושב שבחרת טוב.
כעיקרון, במהלך קורס נתיב החיילים מקבלים כמעט כל מה שהם צריכים והשינה היא באכסניות ולא באוהלים. אמנם "סוגרים" שבתות ב"בסיס" (בד"כ בשלב ראשון מחוו"ה אלון ואח"כ אכסניות נוער כמו רמות שפירא, בי"ס שדה שער הגיא או בי"ס שדה כפר עציון) אבל הן לא מאד רבות. בשלב מאוחר יותר של הקורס מתחילים להתארח בשבתות אצל משפחות מארחות, כל פעם בישוב אחר (כל ה"פלוגה/צוות" מגיעים אל ישוב מסויים שם הם מחולקים שניים-שניים למשפחות. את הארוחות והשינה עושים בבית המשפחה המארחת ובין לבין יש פעילויות של הקורס) כלומר בתנאי מלון חמישה כוכבים.
גם לפני שבתות אירוח כאלו משתדלים לתתת לחיילים את האפשרות לצאת הביתה ו"להצטייד" = כביסה, קניות, אוכל של אמא וכו'.
נראה לי שרשימת הציוד של סיון הנ"ל בהחלט מספקת (חסר לי שם רק תיק כדי לדחוף את הכל לתוכו).
לגבי המשך השירות אחרי הקורס אין צורך שתצטיידי בשום דבר מיוחד כרגע. כשתגיעי לגשר הזה תהיי כבר הרבה יותר חכמה ומנוסה בכל הקשור לשרות הצבאי ואז תוכלי להחליט מה את צריכה או מקסימום לפתוח אשכול חדש בהתאם לתפקיד שתשובצי אליו.
אני מציע שתפתחי אשכול חדש שבו תוכלי לבקש לקבל פרטים מחיילים אחרים שעברו קורס נתיב או איתן.
הרבה הצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר