לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2008, 22:10
  eran019 eran019 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.08
תביעת פיצויים מהצבא

לפני שנתיים כשהייתי באמצע הטירונות, הוציאו אותנו לאבט"ש, ובמהלכו (לא משנה למה) התהפכתי עם אופניים ועכשיו יש לי צלקת על הפנים שלא עברה לי מאז וכנראה שגם לא תעבור וגם נשברה לי חתיכה קטנה מהשן (חיכיתי עם זה שנתיים כי הייתי אצל פלסטיקאי והוא אמר לי שרק אחרי שנה וחצי שנתיים הצלקת מקבלת צורה סופית ויש סיכוי שבכלל היא תעלם לי).

השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שכמו שאתה נופל בעבודה ושובר יד, ואז אתה יכול לתבוע את מקום העבודה אפילו אם זו הייתה אשמתך, ככה אני יכול לתבוע את הצבא על פגיעה במראה החיצוני שלי גם אם זו הייתה אשמתי, כי הייתי במסגרת צבאית בזמן התאונה, ואני מבוטח ע"י הצבא, וכו...(וגם כמובן שזה נעשה מתוך טמטום רגעי ולא בזדון).

מה דעתכם? יש מקום לתביעה, או לוותר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-06-2008, 23:03
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי eran019 שמתחילה ב "א) הייתי בדרך לשמירה, אז כן..."

א. קיבלת אופניים צבאיים? הוכשרת עליהם? מישהו פקד עליך לרכב עליהם? לא? ובמילא לא נגרמה לך נכות תפקודית? לא תקבל דבר וחבל לך על הזמן בניסיונות, אך אתה מוזמן לקרוא את הקישורים המצורפים ולפנות לעו"ד המתמחה בדיני נזיקין.
ציטוט:
חיילים או אנשי כוחות הביטחון אשר נפצעו ו/או חלו במהלך שירותם ומעוניינים לתבוע את הגוף בו שרתו, מחוייבים להגיש תביעתם לאגף השיקום תוך ציון המחלה או הפציעה מהם הם סובלים והקשר לתנאי שירותם. לאחר הגשת התביעה כאמור, יבדוק אגף השיקום את טענות התובע ויחליט האם לקבל את התביעה או לדחותה. שעה שקיבל אגף השיקום את התביעה יבדק התובע על ידי ועדה רפואית, אשר תאבחן את מצבו הרפואי ובהתאם תקבע את אחוזי הנכות המגיעים לו לפי הפירוט הקבוע בתקנות תקנות הנכים (מבחנים לקביעת דרגות נכות), תש"ל-1969 (להלן: "התקנות&quot.

בהתאם לגובה אחוזי הנכות יוחלט האם התובע זכאי לקבל מענק כספי חד פעמי או גמלה חודשית. יצויין כי במידה ואגף השיקום יחליט לדחות את התביעה זכאי התובע לערער לבית המשפט.

http://www.what2do.co.il/Page11947.asp
http://www.what2do.co.il/Page26932.asp

ב. מאד מצחיק, הזהרה ראשונה ויחידה לפני חסימה.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר