לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-06-2008, 00:02
  Or_M Or_M אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.07
בעיות עם צבא + פרופיל + שאלות

שלום,
אני מקווה שתקראו הכל כי אני ממש אובד עצות.
הסיפור הזה כבר התיש אותי. זה כבר הגיע למצב שאני לא יודע מה אני כבר אעשה
בצבא. אין לי את מי לשאול.

זה התחיל בצו ראשון. תמיד הרצון שלי היה לשרת בצבא בצורה הכי משמעותית שיש
ותמיד השאיפות שלי היו להיות טייס.
בבדיקת שתן שעורכים בצו ראשון יצא שיש לי חלבון בשתן. הרופא בלשכ"ג קבע
שהפרופיל עוד לא יקבע, אם כי בעיה שכזאת נותנת ישר פרופיל 64.
נתבקשתי לעשות בדיקות כמו אולטרסאונד כליות, בדיקת דם - תפקודי כליות וריאה, בדיקות שתן ואיסופי שתן.
חלבון בשתן מעיד בד"כ על בעיות בתפקוד הכליות.
כל הבדיקות הנ"ל שעשיתי יצאו תקינות. הצבא אמר שהם רוצים אבחנה ממומחית כליות (ניפרולוגית).
אחרי שעשיתי כמה איסופי שתן יצא שיוצא לי חלבון בשתן רק בשעת עמידה ומאמץ, ובלילה, במנוחה לא. דבר שכזה נקרא 'תולדות פרוטנאירה' והדבר לא משפיע כלל וכלל על התפקוד שלי.
הכליות שלי תקינות לחלוטין.
שלחתי את האבחנה ללשכ"ג ואני לא יודע איזה רופא מטומטם ראה את זה ונתן לי פרופיל 64.
(בועדה הרפואית האחרונה שהייתי הרופא אמר שהספר פרופילים לא כותב במפורש לגבי הדבר שיש לי אותו. כנראה שלרופא שראה את האבחנה לא היה כוח לשקול מה עושים ונתן 64).
אני התבאסתי בטירוף ושלחתי עוד פקס אבל הפרופיל נשאר אותו הדבר. חשבתי שככה זה - מה שיש לי נותן פרופיל 64.
בינתיים קיבלתי מנילה עורפית וקיבלתי גם את התפקיד 'פקח טיסה'. פתאום היו לי תקוות מחודשות. יש דבר שאני מאוווווד מאוד רוצה לעשות. הדבר שאני הכי רוצה לעסוק בו בצבא.
עברתי ירפ"א א', עשיתי תחקיר בטחוני ובירפ"א הרפואי הקפיאו אותי עד שלא ייקבע הפרופיל.
מסתבר שהפרופיל 64 הוא פרופיל זמני ולפני יומיים הייתי בלשכ"ג. הרופא שם אמר לי
שהוא לא יודע איזה רופא נתן לי 64, אבל לפי האבחנה של הניפרולוגית זה בכלל צריך
להיות 97.
הוא אמר לי ללכת שוב ולהביא אבחנה (עבר הרבה זמן מאז האבחנה ההיא) ואם היא תיהיה זהה
לזו - הפרופיל יהיה 97 והכל הכל הלך לטימיון.
יש לי כבר תאריך גיוס ויעד שיבוץ לפקח טיסה.

עכשיו, אם הפרופיל יעלה ל-97 הגיוס שלי יידחה, מנילה קרבית חדשה, ימי סיירות וכד' ?
אחרי שרבתי איתם ועשיתי המון המון בדיקות ולא רצו לעלות לי את הפרופיל - עכשיו רוצים,
אחרי שכבר הסכמתי על תפקיד מסויים והגיע משהו שאין דבר שאני רוצה יותר ממנו.

יש משהו שניתן לעשות ?
לפקח טיסה אפשר להתקבל אך ורק עם פרופיל 64.
אני באמת באמת לא מבין את הניהול הגרוע שיש בלשכ"ג. אם יודעים שיש לי פרופיל
זמני, למה לעזאזל נותנים לי מיונים לפרופיל עורפי, אם יש סיכוי שהוא עוד יישתנה (ואני יודע שקיימת האפשרות שהוא גם לא יישתנה, אך בד"כ אם קיים סיכוי כזה לא נותנים פרופיל זמני)

בקיצור, אני ממש ממש לא יודע מה לעשות כבר. אני מיואש.
אני רוצה מאוד את התפקיד הנוכחי שלי.
אני לא יודע למי אפשר לפנות עם הסיפור זה. זה פשוט דבר שמחרפן אותי.
אני כבר התייאשתי מכל התהליך הזה שלפני הגיוס (ולא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם).
זה פשוט משחק עם מלש"בים.

תודה לכל העוזרים והעונים.

נערך לאחרונה ע"י Or_M בתאריך 16-06-2008 בשעה 00:23.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2008, 09:53
  אוהד_ברמוחה אוהד_ברמוחה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Or_M שמתחילה ב "בעיות עם צבא + פרופיל + שאלות"

אחי אני הייתי במצב בידיוק כמו שלך עם כל הקטע הזה של החלבון בשתן ולקח לי חצי שנה עד שהעליתי תפרופיל ל97 וכשהייתי עם 64 זמני גם אני התמיינתי לתפקיד טוב במשרד הביטחון ולאחר שהעליתי תפרופיל קיבלתי מכתב מקד"צ שעקב הנתונים שהשתנו הוציאו אותי מהתפקיד וקיבלתי מנילה קרבית ולפי דעתי מה שאני מציע לך תלך לרופא מומחה של נפרולוגיה (אני הייתי אצל הרופא מספר אחת בתחום הזה אם תרצה תגיד לי אני יגיד לך מי זה) ותבקש ממנו מכתב שיש סיכונים בכך שתשרת בקרבי כל עוד יש לך חלבון ושהוא ממליץ להשאיר תפרופיל 64 וזה נראלי הדבר היחידי שתוכל לעשות כדי להישאר בתפקיד פקח טיסה
ישן 16-06-2008, 20:06
  Or_M Or_M אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי אוהד_ברמוחה שמתחילה ב "אחי אני הייתי במצב בידיוק כמו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אוהד_ברמוחה
אחי אני הייתי במצב בידיוק כמו שלך עם כל הקטע הזה של החלבון בשתן ולקח לי חצי שנה עד שהעליתי תפרופיל ל97 וכשהייתי עם 64 זמני גם אני התמיינתי לתפקיד טוב במשרד הביטחון ולאחר שהעליתי תפרופיל קיבלתי מכתב מקד"צ שעקב הנתונים שהשתנו הוציאו אותי מהתפקיד וקיבלתי מנילה קרבית ולפי דעתי מה שאני מציע לך תלך לרופא מומחה של נפרולוגיה (אני הייתי אצל הרופא מספר אחת בתחום הזה אם תרצה תגיד לי אני יגיד לך מי זה) ותבקש ממנו מכתב שיש סיכונים בכך שתשרת בקרבי כל עוד יש לך חלבון ושהוא ממליץ להשאיר תפרופיל 64 וזה נראלי הדבר היחידי שתוכל לעשות כדי להישאר בתפקיד פקח טיסה

באמת ?
והגיוס נדחה ?
קיבלת ימי סיירות, צוות אויר וכד' (אם באמת אתה מתאים).

אני חשבתי שאני היחיד ביקום עם הבעיה לא בעיה הזאת. כל מתאים לי.

אני חושב שרופא מומחה נפרולוג לא ייכתוב סתם דברים. אף אחד לא ייסתכן וימליץ
דברים כאלה בלי בסיס עליהם. לא יודע, אני מחר אקבע תור לנפרולוגית שבדקה אותי
בפעם הראשונה. נראה מה אפשר לעשות.
ישן 16-06-2008, 21:49
  אוהד_ברמוחה אוהד_ברמוחה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Or_M שמתחילה ב "[QUOTE=אוהד_ברמוחה]אחי אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Or_M
באמת ?
והגיוס נדחה ?
קיבלת ימי סיירות, צוות אויר וכד' (אם באמת אתה מתאים).

אני חשבתי שאני היחיד ביקום עם הבעיה לא בעיה הזאת. כל מתאים לי.

אני חושב שרופא מומחה נפרולוג לא ייכתוב סתם דברים. אף אחד לא ייסתכן וימליץ
דברים כאלה בלי בסיס עליהם. לא יודע, אני מחר אקבע תור לנפרולוגית שבדקה אותי
בפעם הראשונה. נראה מה אפשר לעשות.

כן מן הסתם הגיוס נדחה לי למחזור של קרביים ובמקרה שלי זה נובמבר ותאמת יום סיירות לפי הנתונים הפרופיל והקב"א אני מתאים ולא קיבלתי לא יודע למה אני צריך לברר את זה.
חלבון בשתן רק שתדע זה דבר מאוד מסוכן וכן יש בסיס לכתוב שיהיה מסוכן שתיהיה בקרבי כי החלבון יכול לקפוץ לכמויות גבוהות וזה יכול להשפיע. ותשמע לי לך לרופא מומחה לא משלמים עליו הרבה(אצלי הקופה שילמה את הרוב כי יש לי "מושלם") ותראה מה הוא אומר והוא יותר מבין מהנפרולוגית והרופא מומחה שהייתי אצלו תאמין לי הוא יכול לרשום לך המלצה להישאר עם פרופיל 64 וסתם דוגמא הנפרולוגית שלחה אותי לעשות ביופסייה בכלייה אם אתה יודע מה זה וזה דבר מאוד מסוכן שיכול להסתבך ולגרום לנזקים בלתי הפיכים הבדיקה הזאת ושהלכתי אליו לפי כל הבדיקות שעשיתי לפני הוא לא היה שולח אותי לביופסייה כי לא היה צורך בה אבל אחי החלטה שלך תעשה מה שאתה חושב
תגיד כמה גרם יש לך בחלבון באיסוף של 24 שעות?
ומאיפה אתה?
ישן 17-06-2008, 02:18
  Or_M Or_M אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי אוהד_ברמוחה שמתחילה ב "[QUOTE=Or_M]באמת ? והגיוס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אוהד_ברמוחה
כן מן הסתם הגיוס נדחה לי למחזור של קרביים ובמקרה שלי זה נובמבר ותאמת יום סיירות לפי הנתונים הפרופיל והקב"א אני מתאים ולא קיבלתי לא יודע למה אני צריך לברר את זה.
חלבון בשתן רק שתדע זה דבר מאוד מסוכן וכן יש בסיס לכתוב שיהיה מסוכן שתיהיה בקרבי כי החלבון יכול לקפוץ לכמויות גבוהות וזה יכול להשפיע. ותשמע לי לך לרופא מומחה לא משלמים עליו הרבה(אצלי הקופה שילמה את הרוב כי יש לי "מושלם") ותראה מה הוא אומר והוא יותר מבין מהנפרולוגית והרופא מומחה שהייתי אצלו תאמין לי הוא יכול לרשום לך המלצה להישאר עם פרופיל 64 וסתם דוגמא הנפרולוגית שלחה אותי לעשות ביופסייה בכלייה אם אתה יודע מה זה וזה דבר מאוד מסוכן שיכול להסתבך ולגרום לנזקים בלתי הפיכים הבדיקה הזאת ושהלכתי אליו לפי כל הבדיקות שעשיתי לפני הוא לא היה שולח אותי לביופסייה כי לא היה צורך בה אבל אחי החלטה שלך תעשה מה שאתה חושב
תגיד כמה גרם יש לך בחלבון באיסוף של 24 שעות?
ומאיפה אתה?

תראה, מה שיש לי זה לא מסוכן, או שכן - אני כבר לא יודע.
יש לי חלבון רק ביום, בעמידה וכולם אומרים לי שזה לא דבר שגורם נזקים.
בכל אופן, שאני אומר נפרולוגית אני מתכוון מומחית כליות. גם לי זה לא עלה הרבה כי יש לי מושלם.
אני אבקש ממנה שתרשום שיש בזה סיכון וכל זה. נראה מה היא יכולה לעשות וכמה היא יכולה לכתוב
ולהשפיע שם בצבא.
ביופסיה אני יודע מה זה. בירפ"א הרופאה התעופתית שאלה אותי אם עשיתי ביופסיה ונלחצתי.
הכליות שלי, כמה שאני יודע, תקינות ובריאות לחלוטין.
פרופיל 64 = כליות עם בעיה כלשהי ללא השפעה על ה'חולה' בכל צורה שהיא.

אני מקרית אתא.

אני ממש ממש לא זוכר כמה גרם היה לי באיסוף של 24 שעות.
בכל מקרה, אם אתה רוצה, המסנג'ר שלי cator@zahav.net.il
ככה אני אוכל לשאול אותך עוד כמה דברים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר