לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2008, 17:32
  meira hazan meira hazan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
עזרה העברת פרוייקט פלאש עם קישורים - לסידי והתקנה למחשב חזרה

שלום לכולכם!!
כדי להבהיר את הבעיה אין לי ברירה אלא לתאר את סוג העבודה:
אני מכינה בעבודה פרוייקט של מעין קטלוג שמכיל קישוריות רבות לקבצי אקרובט (גם בתוך קבצי האקרובט ישנם קישורים לקבצים אחרים), יש גם שימוש בקבצי XML שנטענים בפרימים שונים, וכן יש סרטוני אנימציה שנעשו בפלאש כחלק מהפרוייקט (יש עוד גורמים עם עוד בעיות - אך אותם נדחה לפעם הבאה...).
כל הפרוייקט הנ"ל עם כל קבציו הרבים יופיע על גבי סידי שיחולק ללקוחותינו.
ועכשיו הבעיות: -
1. כל עוד העבודה נעשית במחשב שלי וברשת, הקישורים עובדים נהדר, כי יש נתיב URL לקבצי האקרובט, אך איך זה יעבוד כאשר אעביר אותם לסידי? הקישורים לא יעבדו אז איך פותרים את הבעיה ?
2. האם יש אפשרות שהלקוחות יוכלו להעביר את הפרוייקט כיחידה אחת למחשב ביתם, כך שלא יהיה צורך להשתמש יותר בסידי ? כאילו התקנה של הפרוייקט, כך שיווצר סמל בשולחן העבודה שיהווה קיצור דרך לפתיחת הפרוייקט ? שלא יהיה כל פעם צורך לחפש את הקובץ ההתחלתי של כל הסיפור......

HELP ME PLEASE

תודה מראש
מאירה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-06-2008, 16:02
  meira hazan meira hazan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי בן אור שמתחילה ב "במקרה הזה air הוא הבחירה..."

נראה לי שאת הבעיה של יצירת סמל לקיצור הדרך נשאיר למועד מאוחר יותר, כי זה נראה לי יותר מדי מסובך להתעסק כרגע עם תוכנה חדשה.

ננסה לפתור את הבעיה של העלאת קבצים מנתיב יחסי -
נתחיל מזה שאני יודעת מה זה נתיב יחסי (שזו כבר התחלה טובה) - אבל אני לא מצליחה ליישם את העניין בפקודה של GET URL שעד כמה שאני יודעת צריכה נתיב מוחלט.
כדאי לציין שהקובץ ההתחלתי של הפלאש לא שמור במחשב שלי אלא ברשת הכללית של המשרד שבו אני עובדת, וכך גם קבצי האקרובט. אין לי בעיה להעביר הכל למחשב שלי, ואת כל הקבצים והתיקיות לתיקיה אחת מרכזית, אם זה יעזור, העיקר שיווצר מצב שלא משנה לאן יעבירו את התיקיות - הכל יעבוד כמו שצריך.
אז אשמח מאד ואודה לך מאד אם תוכל לעזור לי בדרך כתיבת הנתיב, בצורה מפורטת יותר

תודה מראש
מאירה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר