27-06-2008, 10:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "יש כמובן הבדל בין 'לא שמעתי' לבין 'שם טיפוסי'."
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
. נשאלת השאלה מדוע יהודי שכמוך החרד לזכויותיהם של מוכרי הציוד לשימוש בסמים אינו חרד לזכויותיה של חילת בלתי מאיימת בעליל לאכול במסעדה בחיפה?.
|
אתה מנסה לבלבל את היוצרות אולי בכוונה אולי בתמימות.
לגבי מוכרי הבאנגים, אתה מתעקש לקשור את שני הנושאים, אין בינהם קשר וכל נושא לאשכולו.
אבל אם כבר, אני אינני חרד למוכרי הציוד זו איוולות ורשעות להציג אותי ככזה. אני חרד לגורל המלחמה בסמים אשר משתמשת בכלינשק עתיקים ולא רלבנטים העיקר לייצר כותרות בעיתון אבל המלחמה נשארת עקרה.
לגבי החיילת וזכותה לאכול. אולי יש זכות אבל אין חובה לאכול בשום מקום.
בעל המסעדה אינו רוצה חיילים או חמושים ? תפאדל, שלא יגיעו לשם.
זה לא חוקי ? יש הרבה דברים לא חוקיים שלא באמת מפריעים לאף אחד. הרי הוא לא המסעדה היחידה. אז כמו שהביקורות באתר המסעדות קוראות לא להכנס לשם ברובן, אז פשוט שלא יכנסו לשם. אני דווקא לא קראתי לחרם צרכנים, אתה הולך בעקבות מחשבתו המעוותת של אורי שחושב שאנשים יותר רגישים ממנו הם בעד האויב כברית מחדל, זו עלגות מחשבתית עם הרבה רע. הם אורי חושב גם בשבילך ?
אני התרעמתי על יציאת המשתינים בחומוס כתגובה לדרישות הכניסה.
לצערי ואני אומר את זה בזלזול, הרגישות לזולת פה שואפת לאפס, אנשים מבוגרים מקיאים את השטנה והגזענות שלהם, וכל מי שיש לו קצת מצפון ומנסה להאיר ולהעיר את העיניים ולהגיד שאם יש גזענות נגדית אין מקום להתלוננן על הגזענות כלל, מקבל תגובות ששמות אותו בצד השני אוטומטית. זה צפוי אבל עצוב.
במדינת הרב טועה, אני מודע למקומי וממלא אותו בהבנה מלאה. טוב לי במיעוט, למרות שכולם מוזמנים להצטרף אליו.
|