לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2008, 13:49
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי High Hopes שמתחילה ב "טוב הרבה זמן לא הייתי פה, הנה 5 תמונות :)"

תודה רבה על התגובות החמות דבר ראשון,

אני לא יודע למה חלקכם לא אהב את השפירית, אני מת על התמונה הזו, ובהתחשב בעובדה שהיא לא צולמה בעדשת מאקרו,אני מאוד גאה בה.

שתי האחרונות צולמו ב 50 1.8 המדהימה, זו עדשת חובה.

בתמונה השלישית אין עיבוד בעלים, יש רק המרה לשחור לבן, אבל יש מחיקה של לכלוכים שהיו שם, בקבוקים ושאר זבל, ולא עשיתי את זה טוב כל כך לצערי

לגבי התמונה הרביעית - צילמתי את מורן בדרום תל אביב בבניין מגורים בו צילמתי את הסט של עליסה,
בשלב מסויים הסתובבתי קצת בשביל לחפש מקומות מעניינים לצלם בהם וראיתי את המדרגות עם הכוך הזה וראיתי שיש שם חלוקה של ריבועים וצבעים, אז קראתי למורן כדי שתוסיף לי מימד נוסף ומעניין.

המקום טוב לצילום באור יום בגלל שיש פתחים מאוד גדולים מאחורי שמכניסים הרבה אור ומצד שני המקום מוצל,
אני גילית שמקומות מוצלים באור שמש נותנים לי את התאורה הטובה ביותר בצילום אנשים, וזה אומר מרפסות, חצרות של בתים, מסדרונות וכו' ואותם אני מחפש כשאני מצלם.

מבחינת עריכה, השתמשתי באותו אקשן אותו בו אני משתמש בהרבה תמונות, אבל המדרגות יצאו לי כהות מידי, אז החזרתי חלק מהתמונה המקורית בצד ימין.

בהחשכה של הבחורה בתמונה עם הקעקוע לא מפריע לי שלא הכל חשוך לגמרי

שוב תודה רבה ואשמח לפרט עוד אם לא פירטתי מספיק,

אורצ'וק אני לא בבית ואין לי פה את המקורית אבל אני אשתדל לזכור לשלוח לך אותה, או אחת אחרת מאותו מקום,

ארז נו יאללה, עכשיו קיץ, הגיע המארז? מתי יורדים?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר