לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2008, 23:48
  צ'סטה צ'סטה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.08
מכתב ידידי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פיסמייקר שמתחילה ב "נמשכת השתוללותו משולחת הרסן של מנהל רוטר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פיסמייקר
אמש חסם הנ"ל חבר איכותי בפורום סקופים, ולאת לאחר שהנחסם "העז" לשאול שאלות קשות
(בפומבי) על אופן התנהלות משטר הצללים והנקמנות של ההנהלה בפורום המדובר.
חברים ותיקים בפורום הוכו בתדהמה למראה החסימה הברוטאלית של חברם, ורוח נכאים השתררה
לאחר מכן בפורום, אולם, איש אינו מעז לדבר פן יהיה הקורבן הבא.
יש לציין את ההבדל התהומי בין הניהול הפלורליסטי והמתון של פורום פרש-לבין הניהול הברוטאלי
ברוטר, בראשותו של המתקרא" ניצן אור"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-07-2008, 01:02
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי idonet שמתחילה ב "אתה יכול, רק שאז זה לא יהיה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי idonet
אתה יכול, רק שאז זה לא יהיה נכון. היהודים לא אוהבים את הרצח שלהם חם ומהביל, הם פשוט לא אוהבים רצח.
אה.. ואז גם הציטוט לא יהיה מדוייק. המשפט הזה אכן קשה, אבל האמת לא תמיד קלה.

למען הסר הספק, התגובה איננה על דעת ההנהלה או מטעמה. אני מגיב לך כגולש פרטי.

ברור לי, וגם לך וגם למגיב שמעלך אני כותב:
שאין לכם המנהלים שום פטנט על מה האמת ומה לא, אתם רק צריכים לדאוג שיעמדו בחוקים....וכפי שמציין המגיב הקודם, נראה באמת שהחוק מתייחס רק ליהודים....לא זכרתי זאת...וובכל מקרה, כמו כמעט כל ארגון אחר במדינה, לא יעזור גם לכם ההתפלספות, זה פורום מוטה, לא מאוזן שמפלה צד אחד של המפה הפוליטית וצד אחד של אזרחי ישראל לעומת הצד השני..יש לציין שלפחות חלק מהמנהלים עושים איזשהו מאמץ לאזן ושסך הכל, רוב הזמן המצב כאן סביר....אתם יכולים לישון בשקט שאתם הפורום הכי פחות גרוע בישראל, אבל להגיד שמנהלים כאן בצורה הגונה או טובה?...חחח, אל תצחיק אותי.
יש לציין את פורומי צו"ב ומתגייסים שמקפידים על רמת ניהול גבוהה ולכן גם רמת הפורום שם גבוהה...לעומת זאת בפורומי חדשות וסקופים הניהול מוטה ולכן רמת הפורום בהתאם....למה אתה חושב שיש רק גולשים ימנים בפורום הנ"ל? וחסוך ממני קריאות ביניים על שמאלנים והסיבה שהם "ברחו" מהפורום....הפורום כיום מורכב מ5 ימנים אינטיליגנטים, שמאלן אחד וכמה מטורפים שחוזרים על עצמם....חצי מהאשכולות נפתחים ע"י אותו בחור חביב ודיונים מענינים יש רק לעיתים נדירות. פורום סקופים וחדשות הפך לכישלון עצוב חד צדדי ומשעמם...ומי הביא אותו לכך? הגולשים? לא, כמו בכל ארגון, ההנהלה הביאה אותו לכך...אבל אתם יכולים תמיד להתגאות שאכן, לעומת רוטר, אתם הרבה יותר טובים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר