03-05-2005, 20:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.02.05
|
|
|
לי יש כזאת
זה מעין רגל שבצד אחד יש שתי "כפות" שמתיישבות על הבטן ומצד שני משטח למצלמה(מוצאים, מבריגים ומחזירים-כמו בחצובה רגילה).
יש כמה מקומות שזה יכול להסתובב(הרגל עצמה-כדי להעביר לצילום אנכי,המשטח שעליו המצלמה-למעלה ולמטה-כדי לצלם בזויות שונות.) וגם הרגל עצמה יכולה להתארך.
שני שאקלים(הדברים האלה שכשלוחצים אותם כלפי פנים הם נפתחם וכלא לוחצים הם סגורים) מחוברים לטבעות מקובעות צמוד למשטח עליו המצלמה-ועל השאקלים רצועה לעורף.
רצועה נוספת כדי להקנות יציבות נמצאת בתחתית הרגל(סמוך לבטן)-מחוברת גם בשאקלים(השאקלים והחוטים שם ליד הבטן לא מקוריים אלא מאולתרים-עוד רגע אני אסביר-אבל זה לא בעיה לקנות חדשים).
היא מאוד ישנה-אבל נראית כמו חדשה(וזאת מפני שהשתמשו בה אולי פעמיים).
לא מזמן קניתי את המצלמה שלי והתחלתי להתעניין בצילום-ואמרתי לאבא שלי שאני צריך חצובה, אז הוא אמר שיש לו משהו לפני שאני אקנה חתובה רגילה,הלך למשרד שלו יחד איתי והוציא את זה.
רצועת הבטן לא היתה אז לקחנו שני שאקלים ישנים וחוט לבן כזה ועשינו רצועה מאולתרת-אין בעיה לקנות חדשה.
מי שהיה במפגש הפורום בגן החיות בחיפה אולי שמע אותי מדבר על זה...
קיצר,לי אישית היא לא ממש התאימה-מפני שאני יותר מצלם בטיולים וכאלה ולא ממש באירועים וזה לא התאים לצרכים שלי,אבל לך זה כנראה יתאים.
אם אתה מעוניין בחצובה-אני אשאל את אבא שלי אם הוא רוצה לימכור אותה ונראה מה נעשה במחיר. אם לא,אז לא נורא,נהנתי לכתוב את כל זה...
DevilH
|