19-07-2008, 15:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.05
|
|
לו הייתי קונה מחשב לעצמי, לאבא שלי או לאחותי - זה מה שהייתי בוחר בו: XP, Pro, 32Bit. אני איש תוכנה (ומתפרנס מזה בצורה מקצועית), אבא שלי פנסיונר שעושה שימוש בתוכנות פיננסיות ואחותי חיילת משוחררת שגולשת, צופה בקליפים ושומעת מוזיקה. לכולנו הנ"ל בחירה טובה מאוד, שלא מצריכה אותנו לחפש כל מיני מנהלי התקנים, להיות בודקי Beta של מיקרוסופט או להתרגל לממשק מטופש.
גילוי נאות: אני סולד ממערכת ההפעלה ויסטה, ויש לי כל כוונה שבעולם לחכות למחליפתה, ואז לשקול שדרוג.
ב-XP תוכל להתקין בשקט 4GB של RAM, ראה בתחתית הדף:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778.aspx.
לגבי מעבד ספציפי למחשב נייד, אני חושש שאני לא מספיק מעודכן בכדי להמליץ לך על מודל כזה או אחר, או אף על יצרנית כזו או אחרת. יש בפורום לא מעט אנשים שעוקבים אחרי חידושים בתחום, ואני מניח שהם יגיבו בקרוב. אני כן יכול לציין את העובדה שבשלושת המחשבים הניידים האחרונים שקניתי, בחרתי ב-AMD אחרי שיקולים שהתאימו לתקופה הרלוונטית של כל קנייה וקנייה. דברים השתנו מאז, ואני חושש להטעות אותך עם הצהרות גורפות.
עצתי: יש ברחוב הלל בירושלים סניף של באג. אני לא מת על הרשת הזו (ממש לא), אבל יש שם מוכר בשם קוסטה, והוא יודע להמליץ לפי צרכים ספציפיים. כשאני זקוק למחשב נייד (בנייחים אני לא סופר אותו ממטר), אני פונה אליו ושואל בעצתו. המחיר הוגן, לרוב, ויש אחריות כזו או אחרת. יש גם את מי לשאול.
|