לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2008, 20:45
  High Hopes High Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי High Hopes שמתחילה ב "חזקה מהרוח"

תודה רבה לכולם,
הסיפור מאחורי התמונות הוא כזה:
ואני אפרט

לפני חודש בערך הייתה מלחמת מים בתל אביב, בכיכר רבין, צלמתי שם בחורה סינית שמצאה אותי מאוחרבפייסבוק,
אמרתי לה שיש לי עוד תמונות שלה ואני אשלח לה, אבל אז גיליתי שיש לי רק תמונות שלה מאחורה, אז הצעתי לצלם אותה כפיצוי,
היא סרבה אבל אז שלחתי לה קישור לגלריה בפוטולייט והיא הסכימה.
כאן התחלתי להיות לחוץ, כי הייתה לי מודלית סינית, שזה לא משהו שרבים מאיתנו זוכים לצלם, ולא רציתי לצלם סתם משהו בנאלי,אלא משהו מיוחד.
ניסיתי לחשוב על כמה רעיונות אבל שום דבר לא עלה, אז התחלתי להעזר באנשים נוספים כדי לקבל רעיונות או מוזה.
הציעו לי כמה דברים נחמדים, כמו לצלם אותה במקומות ישראליים, או באמצע רחוב, מוקפת באנשים.
בסוף היא בעצמה שלחה לי צילומים של צלמת שהיא אוהבת, אני לא זוכר את שמה, ובאחת מהגלריות שלה היא צילמה רקדנים, ובאחת מהתמונות היה צילום של רקדנית עם בד שחור מתנפנף, ומשם קיבלתי את הרעיון לצילום שלנו.
בבוקר נסעתי לנחלת בנימין לקנות 8 מטר של בד טול במחיר 15 שקל למטר
הבעיה הייתה למצוא מקום טוב לצלם בו, אז הבוס שלה המליץ לנו על קוקון, שזה מבצר הרוס אבל במצב טוב יחסית, שנמצא כמה קילומטרים מזרחית לצומת הרא"ה,
במבט ראשון זה לא לוקיישן טוב לצילומים, כי אין בו צל והוא לא כל כך מעניין
אבל בדיעבד היינו חייבים רוח, והמיקום הגבוה של המבצר הפתוח היה מצויין בהיבט הזה, גם העננים היו לטובתנו.

ואז התחלנו לצלם, ניסינו לשלב כמה בגדים שהיא הביאה איתה,
השתדלתי כל הזמן לצלם בזוית שלא תכניס את הישובים מסביב לתוך התמונה, לפעמים זה הצליח ולפעמים לא, בדיעבד זה גרם לי לחתוך לה את הרגל בהרבה מקרים.
הייתה בעיה גם של שמש ישירה, שגם נותנת צבע לא נעים, וגם שורפת את השמלה הלבנה שלה אז חיכינו כל פעם שעננים יכסו את השמש.

החלפנו כמה סטים של בגדים,ניסינו כל מיני רעיונות.
במבט לאחור, כשאני מסתכל על התמונות במחשב,יש הרבה תמונות שהייתי מצלם מזוית אחרת.
הכרטיס נגמר לי באמצע, למזלי היה לי כרטיס נוסף, כי היה לי חם מידי, ויותר מידי שמש כדי לעבור ב LCD ולהתחיל למחוק.

אחרי שהרגשנו שמיצינו שם נסענו לתל אביב, ללוקיישן שאני אוהב כדי לצלם עוד כמה תמונות, וזהו.

אחרי זה מגיע שלב הפוטושופ,יישור התמונות, העור שלה היה מעט כהה, אז הבהרתי אותו, קונטרסט, BURN בעננים שהיו בהירים מידי לטעמי, קצת משחקים בסיסיים של צבעים.
בתמונה הראשונה הצבעים נראו לי מוגזמים קצת,אז החלשתי אותם באמצעות HEU/STRUTION
ואני חושב שזהו בגדול
אין פה HDR עבודה בשכבות או כל דבר כזה
אני חושב שהבד השחור הוא זה שנותן את התחושה הזו.
מה שמזכיר לי שניסינו לצלם את הבד עם בגדים שונים, אבל צבעים כחולים לא הלכו טוב עם החומה שהייתה בצבע חום והבד השחור.

אם הייתי יכול הייתי לוקח אותה למקום בו יש לי רוח חזקה יותר, רקע של בטון, ולא של לבנים של מבצר וצל

אבל היא חזרה היום להונג קונג, אז זה כבר לא יקרה
מקווה שעניתי על הכל, ואם לא

אנחנו אוהבים אותך!

www.nirgeiger.com

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר