09-08-2008, 01:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.04.07
|
|
|
ps3 או X-BOX או PSP
לאחרונה מכרתי את הפלסטיישן 2 שלי ואני רוצה לקנות קונסולה חדשה ואני פשוט משתגע אני לא יודע מה להחליט כל דבר מפתה חבל על הזמן,אני נכנס לגיימספוט רואה סרטונים של משחק שיש בקונסולה הזאת ואין בזאת ושואל חברים וכל אחד אומר לי על משהו אחר.
ת'אמת משלוש הקונסולות שכתבתי אני הכי מתלהב מהPSP אמרו שיש לו גרפיקה מעולה,והוא ממש נוח אבל מצד אחד יש בו כפתורים קטנים והמסך נראה לי תמיד יותר מדי קטן שאי אפשר להנות ממנו אבל מצד אחד כל החברים שלי ממליצים אבל גם אין לו יותר מדי משחקים טובים שאני מתלהב מהם או שאני פשוט לא יודע על קיומם חח.
עכשיו הפלסטיישן 3 שמעתי שהוא מעולה אך הוא מגושם כבד ומתחמם מהר ואפשר להנות ממנו אך ורק אם מחברים אותו לטלוויזיה שתומכת בHD ואין לי כזאת אך יש את ה-XBOX 360 שהוא נשמע לי מעולה אבל אמרו לי שהוא לא כל כך מוצלח למרות שאני לא מבין למה,אני פשוט משתגע תעזרו לי מה לקנות.
אני מחפש קונסולה מאוד שימושית שניתן להרכיב בה צ'יפ ולצרוב לה משחקים,אחת שאני יוכל לחבר אותה לטלוויזיה רגילה והיא לא תוריד מאיכות המחשק או החוויה.
המשחקים שאני יותר אוהב הם:ברנאוט,מידנייט קלאב,ניד פור ספיד,תקן,כל מיני משחקי מכות ואקשן כאלה כמו איישין כריד והנסיך הפרסי אני לא מתלהב ממשחקי יריות של בנאדם אחד כזה וכל הדברים האלה או ממשחקים מסובכים אם כל מיני נשקים כאלה מעצבנים.
אשמח לקבל את עזרתכם!