10-08-2008, 15:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
היללות בחברותה על מותו של הנ"ל הן רק עוד סמן לעליבות והפרובינציאליות של השמאל המשחית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "צנזורה בולשביקית ב-ynet על תגובות הגולשים לידיעה על מותו של מוחמד דרוויש"
עוד לא "התאוששנו" ממעללי איש השמאל הקיצוני הפרופ' בן ארי (אני יכול לספר על עוד כמה חותמי עצומות ומהפכני כורסא שיש להם חולשה לעבירות מוסר ונתונים לשחיתות אישית/מוסרית מן המדרגה הראשונה) וכבר אנו נתונים למתקפה מעוררת רחמים של פרובינציאליות לשמה: הנקבה השמאלנית על מותו של אוייב אכזר...
יגידו לכם האדונים מטעם עצמם של התרבות (הם "Culture supremacist" - ואל תתוכחו אתם: זה כמו להתווכח עם סתם גזענים לבנים רגילים) שהם מתאבלים על "איש גדול לתרבותו, הומניסט, אוניבסיטליסט" ועוד ליסטים שונים ומשונים (וככל שיש לכך יותר ליסטים כך אתה יותר משכיל הרי).
מזכיר לי לפעמים עד כמה היו מרשימים הנאצים במצעדים צבאיים (אך... אך... מי יכול על לני ריפנשטאל???), סמלים ובכלל עבודה קשה... אפילו אלה שהובסו וחזרו מהשבי אומרים לפעמים ש"בכל זאת הכל היה שווה"! גם החזית הרישמית של רוסיה הסטאליניסטית, אם כבר מדברים, הייתה משהו משהו. אפילו היו להם משוררים, מאיירים וסופרים מן המדרגה הראשונה - לא כמו מדביקי המילים שכמה מאיתנו מתעקשים להגדיר כ"ספרות הישראלית ממעלה ראשונה". גם וואגנר יכול, אני מניח, להשמע מאוד מרשים בשביל "אוניברסליסט" שישים בצד כל מיני דברים מעיקים (כמו "מה שמעו אלה שרצחו את סבתא?").
אני אולי לא איש העולם הגדול כמו רוב הישראלים - לא רואה את הדיוטיפרי אם אני לא חייב - אבל משום מה לא זכורה לי מעולם התרפקות כזאת של בני תרבות אחת על מותו של איש "רוח" עויין מן התרבות היריבה. אפילו להזכיר שהנאצים בכל זאת עשו משהו למען הכלכלה הגרמנית פה ושם, מסוכן (בצדק) להזכיר.
רק אצלינו השמאל (בחלקו) המושחת והמשחית מפגין רדידות מביכה בכל הזדמנות שתקרה בדרכו: לקטוף פרסים על סרט גרוע (צילום, משחק, בימוי) רק בגלל שבסופו הקצינה המתנחלת מזדיינת עם לוחם החופש האשפ"י??? זה כבוד בשבילם. ליבב בגלל שמשורר של איזה שבט שעיקר תרומתו ה"אוניברסלית" נמדדת בערכים מן התחום הפלילי/פתולוגי? זה כבר ממש מעורר אורגזמה...
אני מניח שאין שום דבר מפתיע כאן - את אלה שפרסמו מודעות אבל על מותו של "שמש העמים" בשם "העולם הפרוגרסיבי" אנו מכירים הרי היטב. מה שמביך כאן הוא שישנם אנשים בעולם שבאמת מתחילים להאמין שהשוליים הרדודים והמושחתים הללו הם באמת "הישראלי".
אין לי בעיה שיחשבו שאני אחשב לרוצח ערבים לארוחת בוקר, אונס ערביות לצהריים ושותה דם ילדים לארוחת ערב: את חפותי כאן אני יכול להוכיח בקלות בבית משפט. הבעיה שלי היא שאני אחשב לעוד אחד מאותם יהודונים מושחתים המצדיקים כל סטריאוטיפ אנטישמי קלאסי או מודרני: אין בית משפט המזכה אותך על כתם כזה.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 10-08-2008 בשעה 15:49.
|