לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2008, 00:00
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כללי מלחמות ה"אוטו גלידה": עבריינים כבשו את החוף הים תיכוני

מאת מיכל גרינברג

המשטרה עצרה שישה חשודים בחשד כי השתלטו באיומים ואלימות על עסקי מכירת הגלידה בחוף אשדוד ובמושבים שבסביבה

תגיות: אוטו גלידה, שלום דומרני, פלילים, גלידה

שישה אנשים נעצרו בחשד שהשתלטו על עסקי מכירת הגלידה באזור חוף הים באשדוד ובמושבים באזור, כך דיווחה אמש (שני) המשטרה.

לדברי המשטרה, בחודשים האחרונים התעורר חשד כי אנשים המוכרים למשטרה, אחד מהם חבר ארגון הפשיעה של שלום דומרני, שולטים בקו חלוקת הגלידה באזורים המדוברים על ידי איומים ואלימות.

לשם חקירת הנושא הציב ימ"ר לכיש "אוטו גלידה", אשר הופעל על ידי שוטר סמוי. כאשר נסע השוטר למכור גלידה בחוף באשדוד, הגיעו אליו העבריינים המוכרים למשטרה, חיים הרוש ואבי זהבי, ואמרו לו כי החוף שייך להם. לדברי המשטרה השוטר הסמוי הותקף בבקבוק זכוכית ומברג. משם המשיך אוטו הגלידה הסמוי למושב נהורה, שם איים עליו יוסי דהן.

לידיעה המלאה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2008, 08:56
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אז אני יכל אולי לגלות לבלשי המשטרה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
שאם ה"אוטו גלידה" שלהם היה ממשיך לחוף פרישמן הוא היה נתקל בעבריינים מיפו שהיו טוענים שהחוף כבר שלהם, משם שימשיך לחוף הצוק ויגלה שהוא כבר שייך למשפחת פשע אחרת, משם שימשיך לחופי הרצליה ויגלה שגם הם כבר שייכים כלאחר כבוד לעבריינים עד שיגיע לחוף נתנייה.........

שם אני כבר לא רוצה לחשוב מה יקרה לו...

מגוחך כל כך !
ולי בא להגיד - בוקר טוב אליהו !

ואפשר לחשוב שזה גם יעזור שהרי ממילא הם ישוחררו תוך מספר שעות.....

לבני יקירי,

אינני מבין איך אדם כמוך מתרגש ממלחמות עונתיות קיציות:חיזבאללה וגלידה מפחידים אותך?

אמרתי לכם: אין כמו החורף, אין אלימות, אין מלחמות, מתכרבלים תחת הפוך עם האישה והחתולה כשבחוץ קר,סוער, וגשום.

ישן 19-08-2008, 09:41
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אז אני יכל אולי לגלות לבלשי המשטרה..."

החוק צריך להתחיל בשוטרים וצריך לכאוב לעבריינים.
שלחו שוטר סמוי (לבד ? בלי גיבוי ?)
תקפו אותו 1. במברג 2. בקבוק זכוכית 3 בשניהם

מצב כזה, שבו התוקפים לא בילו את המשך היום במעצר לאחר שטופלו על ידי רופאי וחובשי המעצר או אפילו רופאי בית החולים הקרוב, אסור שיתקיים. עבריין חייב להבין שיש לו מה להפסיד בכל התקלות עם החוק.
אם הוא נתקל בשוטר הוא יאבד כמה שיניים, אם הוא נתקךל בשופט שיאבד כמה שנים.
אבל מצב בו עבריינים מנצחים במכות את השוטרים, קשה מאד להחזיר לאחור.
בסוף יצטרכו לייבא שוטרים ממקומות שבהם השוטרים לא מפחדים מהעבריינים ומחזירים להם מכה אחת אפיים.
גם העבריין הכי גדול צריך לדעת שכאשר הוא מרים יד על שוטר, הוא לא יוכל להשתמש בה יותר באותו יום. וזה לא שיפוט מהיר, זו בסך הכל הגנה עצמית.
ישן 19-08-2008, 20:08
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "אולי צריך לייבא שוטרים..."

זה לא כל כך מצחיק כמו שזה כמעט עצוב מאד

עם כל הנסיון שלי להיות הומני, זכויות אדם ושאר הירקות, כאשר העבריינות מרימה את הראש כל כך גבוה מעל החוק ומעל כל נציגיו, החוק צריך ללבוש שחור.
ללבוש שחור, לעטות מסכות, ולהכות בעבריינים תרתי משמע.

אני לא קורא ללינץ' בעבריינים, ולא קורא למשפטי שדה ולא לשיפוט מהיר בשטח (אלא אם יצטרפו שופטים למארבים ולמבצעים, ויחתמו על צווים תוך כדי פעילות).
אבל כאשר האלימות גואה, האזרחים מרגישים חסרי אונים ונהרגים תוך כדי ההרגשה הזו, השוטרים צריכים לעטות מסכות ולהכנס לבתי העבריינים ולמקומות המסתור שלהם.
השופטים צריכים לקום משנתם, לפני שבן משפחה שלהם חוטף כדור בראש ממחסל שנשלך לחסל עבריין שאיים על כדורגלן. זה לא ממש מעניין אותנו המתרחצים בחוף, או הקייטנים בחופשים.
לקום משנתם ולגבות עד למטה יחד עם השר ל(אין) בטחון פנים את פעולות המשטרה, וקצת לקחת פור על העבריינים, ולהקדים אותם באיזה צעד או שניים.

מה שיפה לסרטים יכול להיות יפה גם במציאות, בלי הפעללוים של מכוניות שקופצות מעל גשרים.
יחידות טקטיות שפעולתן לבא במגע ישיר עם קשוחי העבריינים וחיילהם ושומרי הראש שלהם, ולהראות להם מאיפה החוק משתין, ומאיפה הם לא ישתינו יותר.
לקחת את היסמ והמדור ומגב ולנער אותו, עד שלא ישאר אפילו שוטר רקוב אחד, לשלוח אותם ללמוד לתואר ראשון, תורת לחימה קשוחה, להפוך אותם למכונה חכמה לשמירה על הצדק ולא לסתם בריון עם מדים.
לא צריך לעבור על החוק בשביל לפרוץ למקום מסתור ידוע (לא מעט מבתי המסתור ידועים ומתוצפתים) מגובים בצו שופט, ולהחרים כל פיסת עבריינות מכל מקום שימצאו. אנשים ונשקים וסמים וגופות ומסמכים מזויפים וכסף מזויף ולא יודע מי עוד יכול להתחבא שם.
לחוק לא צריכות פנים כאשר הוא עומד חסר אונים מול הפשע.
לשוטרים אין מה לחשוש מאחר ולא יזהו אותם ולא יאיימו על בני משפחותיהם, אלא הם יחזירו את השקט לרחובות, או במקרה הפחות נורא, ישלחו כמה פושעים לבתי חולים בחסות השב"ס.
רוצים לנקות באמת ? תקנו מטאטא חדש

נערך לאחרונה ע"י מצפון בתאריך 19-08-2008 בשעה 20:11.
ישן 19-08-2008, 21:34
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
פששש... אני קורא ולא מאמין !!!!!....
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "זה לא כל כך מצחיק כמו שזה..."

מה שצריך עכשיו זו סיגריה טובה (ואני בכלל לא מעשן סגריות).....

"מצפון" זה אתה כתבת את השורות האלה לבד ?....

..."עם כל הנסיון שלי להיות הומני, זכויות אדם ושאר הירקות, כאשר העבריינות מרימה את הראש כל כך גבוה מעל החוק ומעל כל נציגיו, החוק צריך ללבוש שחור.
ללבוש שחור, לעטות מסכות, ולהכות בעבריינים תרתי משמע
.

אני לא קורא ללינץ' בעבריינים, ולא קורא למשפטי שדה ולא לשיפוט מהיר בשטח (אלא אם יצטרפו שופטים למארבים ולמבצעים, ויחתמו על צווים תוך כדי פעילות).
אבל כאשר האלימות גואה, האזרחים מרגישים חסרי אונים ונהרגים תוך כדי ההרגשה הזו, השוטרים צריכים לעטות מסכות ולהכנס לבתי העבריינים ולמקומות המסתור שלהם."

וכל כך בא לי עכשיו להתחיל ויכוח אם זה באמת מה שצריך לעשות לאותם עבריינים שכנראה בחרו בדרך הפשע מחוסר ברירה ומתן הזדמנות להשתלב בחברה...

אבל למה?... להרוס את הרגע?...

"הפתרון לפשע - מילימטר תשע" !
ישן 20-08-2008, 00:52
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "פששש... אני קורא ולא מאמין !!!!!...."

אז אני בדיוק כן הדלקתי סיגריה וכן, אין פה שום דבר שסותר את אמונתי כפי שהופצה עד כה

תמיד הייתי בעד כיבוד חוק, ואם אתה ממש, אבל ממש לא מכבד את החוק, אין לי בעיה עם זה שתלמד איך

חוסר ברירה וכל הבבל"ט תספר לתמידי תיכון, לנו האזרחים הבוגרים, פשוט תעיף את העבריינים מהדרך.

להיות חייל בארגון כלשהו זו בחירה מודעת לגמרי. אף אחד לא הופך להיות מוציא לפועל של אף אחד בכפיה.

המסכנים לא תוקפים שוטרים, ולא יורים עליהם כאשר הם נתפסים.

באמבוש שעשו לאלפרון בירקון היו צריכים להיות הרוגים ולא בקרב השוטרים.
סתם כדוגמה. היה מידע, ולא שלחו כח מתאים ברמתו ובכוחו. זו פשלה.
אין סיבה לא לקחת את האנשים החזקים וגם החכמים. ויש כאלה. חייבים להפעיל כח אבל המח לא מפסיק לעבוד. זה לא רק בסרטים.
המצב מתדרדר ורק כח יכול לעצור כח כאשר נלחמים בגנגסטרים.
אם לא ללמוד את ההסטוריה, אז לפחות לראות סרטים.
המציאות מוצגת די ברור.
ישן 20-08-2008, 08:42
צלמית המשתמש של idonet
  idonet idonet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "זה לא כל כך מצחיק כמו שזה..."

אחח איזה תענוג.

אני לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל עד שלא יהיה למשטרה כסף אנחנו נמשיך לחלום על חיים נטולי פשיעה.
כל דבר הוא עניין של שכר בצידו. אתה לא יכול לבקש משוטר להקריב את עצמו לחינם.
אגב, אותם שוטרים "בעלי מסכה שחורה" קמו בצפון.. זוכר מה היה גורלם? כן כן.. אותו בית המשפט שמגן על עבריינים זרק אותם לכלא.

מעבר לכך, האשמה נעוצה לא רק במשטרה אלא ובעיקר במערכת ה"צדק" שגורמת לכך שהוא לא ממש נראה וספק אם נעשה...

מעבר לזה, גם אותם אלו שזכו להגיע סוף סוף אל הכלא, נהנים מתנאי מלון 5 כוכבים, אז מה לעזאזל מונע מהם לחזור לשם? שום דבר. יש חבר'ה, יש צחוקים, אוכל לא רע.. והכי טוב יושבים סטלבט כל היום.

ישן 20-08-2008, 09:24
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי idonet שמתחילה ב "אחח איזה תענוג. אני לא רוצה..."

קודם כל השוטרים מהצפון פעלו על דעת עצמם וגם בניגוד לחוק.
אולי הצדק היה לצידם אבל לא החוק במקרה הזה.
המסכות שאני מדבר עליהן הן בחסות החוק ובשליחותו ולא פעילות עצמאית ויגילנטית.

דבר שני, ברור ברור וברור שלא תקציב אפשר להמשיך לחלום ולראות סרטים אמריקאים על יחידות על שכאלה. לפני שיש תקציב יש לקבוע את סדרי העדיפויות.
כולם מדברים יפה על איך המשטרה שמה לה בראש סדרי העדיפויות את המלחמה בפשע, אבל תוצאות בשטח לא רואים.
אין ברירה, בעולם של רייטינג פעולות חשאיות כמעט ואינן אפקטיביות על הציבור, וגם על אלו שלא נתפסו באותן פשיטות.
כמובן שביקשתי גם או קודם כל את גיבוי מערכת המשפט, אחרת הכל לא שווה. אם לא יהיה גיבוי משפטי לפעולות שכאלה, חבל על הזמן, הכסף ובריאות השוטרים.
זו הגדרתי לאיך המשטרה צריכה לנהוג, אבל ללא תקציב וגיבוי, יש להמשיך ולהגיע עם שכפ"צים לים.
ישן 20-08-2008, 10:31
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אאל"ט אתה לא גר (היום בארץ)?
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אפשר בבקשה לקבל יותר פירוט?"

מה שאולי מסביר את העובדה שקצת שכחת איך דברים עובדים כאן...

"חוקי" בלבנט (ובכלל במזרח הקדום) הוא מונח מאוד גמיש ומאוד בעירבון מוגבל - גם אם יש לו את כל ההכשרים של אנשים שגמרו אוניברסיטאות במערב.

בדרך לחוף פלמחים (יש רק דרך אחת) תביט שמאלה ותראה בלב החולות האנגר ענק וכחול (וליידו עוד האנגר של קוקהקולה ועוד אחד של יבואן רכב). אני די בטוח שהוא אחד מהמבנים הבולטים יותר שיש בישראל במבט לוויני (חוץ אולי מהשפד"ן, שנמצא לא רחוק ממנו). בפעם האחרונה שבדקתי עוד לא ממש החליטו האם הוא חוקי או לא.

משום מה נראה לי שמה שיקבע זאת זה כל דבר חוץ מהחוק...

ישן 20-08-2008, 12:56
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אז למה זה לא קורה? עבריינים..."

למה זה קורה ?
כי הכל די מסריח פה.
הכסף מסריח והאנשים מסריחים.
וסדרי העדיפויות והתקציבים נקבעים על ידי שני המסריחים האלה.

אין פה מנהיג (יכול להיות גם שופט, מפכל, שר וכמובן ראש ממשלה) ראוי שמסוגל לשנות את סדרי העדיפויות. האזרחים הם גם חוליה מאד חלשה ומאד טפשה.
מצד אחד נותנים כבוד לאותם עבריינים, חלק מפחד וחלק מהערצה וחלק משניהם גם יחד.
מצד שני יודעים לצעוק כאשר קורים מקרים כמו חוף הים בבית ים.

למה זה לא קורה ? כי למשטרה בלי תקציב ובלי גיבוי ובלי כח אדם ראוי - אין שום סיבה הגיונית להכנס לגב האריות. הסיכון לא שווה. לא את חיי השוטרים ולא את כפסי המדינה שיתבזבזו על חקירות פיצויים וכל מה שיצא ממבצעים כאלה חוץ ממעצר הפושעים.
ישן 20-08-2008, 23:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

"מצפון" - אתה באמת קצת מנותק !......."
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה לא רוצה לחיות במקום שבו..."

..."עקוב כמו שצריך, תפעיל מודיעין, תתפוס את העבריינים על חם, ואם הם מתנגדים בכח כמו שקורה לאחרונה, תגיב בכח הולם. הצדק יצא לאור והעבריין הבא יחשוב פעמיים לפני שהוא שולף אקדח על שוטר"

אז בא אני אספר לך משהוא:

אני מכיר הרבה מקרים שבהם עקבו כמו שצריך !
אני מכיר הרבה מקרים שתפסו את העבריינים "הכי חם שרק יכל להיות" ! רותח ממש !!!.....
אני מכיר לא מעט מקרים שעקב התנגדות אלימה השוטרים נאלצו להפעיל כח סביר ואני בכוונה כותב "כח סביר" !

והצדק חביבי לא רק שלא יצא לאור נהפוך הוא !
השוטרים נחקרו במח"ש היות ומח"ש כבר מזמן הפך לכלי שרת בידי העבריינים שטיפה מבינים עניין או ליתר דיוק עורכי דינם (ולידיעתך, שוטר הנחקר במח"ש גם אם בסופו של דבר נמצא זכאי מחוסר אשמה יהיה מעוקב קידום כל עוד התיק נחקר) !
היום חביבי כל עבריין שנתפס על חם כדבריך ויש לו מה להפסיד ישירות ניגש או מיזמתו או בעצת עורך דינו למשרד מח"ש הקרוב למקום מגוריו ומגיש תלונה על כך שהוכה/הושפל/נאנס/דוכא נפשית על ידי שוטרים שעצרו אותו...

בסופו של תהליך אותם עבריינים שוחררו לבתיהם, משפטם נערך במשך שנים ובסיומו נפסקו להם גזרי דין שהמילה בדיחה רק תחמיא להם !

אז בא תגיד לי בבקשה - בשביל מה שוטר צריך את זה בכלל?
אין לאף אחד מושג קלוש עד כמה כל אזרח במדינה הזאת צריך להגיד עשר פעמים ביום תודה לשוטרים שעדיין מאמינים בדרכם ועדיין פועלים מתוך תחושת שליחות ! והאמן לי שיש עוד משהו כמו שישה שבעה שכאלה !

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 20-08-2008 בשעה 23:27.
ישן 21-08-2008, 06:49
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב ""מצפון" - אתה באמת קצת מנותק !.......""

אני לא מנותק בכלל, בתי המשפט ומשרד המשפטים הם שמנותקים.
אני כל הזמן מדגיש שזו ראייתי לאיך צריך לשמור ולאכוף את החוק.

לא אמרתי גם שלא עושים היום כלום, אני אולי מודע פחות ממך, אבל מודע ומכיר ושומע.
במקרה אני מרמת גן וחלק מהשמות שעולים בחדשות אלו אנשים שמוכרים לי מילדותי או אפילו חברים
של חברים לשעבר כמובן. אינני מתרועע עם אף אחד מהם. אבל העולם לא זר לי.

ציינתי שהדג מסריח מהראש, והראש הוא משרד המשפטים.
שוטר בלי גיבוי משול לשוטר מקרטון לצד הדרך. אולי מבהיל מרחוק, אבל מקרוב אפשר להפיל אותו.

אני אינני מרוצה משמירת זכויות של עבריינים מסוכנים שפוגעים בכל דבר בצורה אוטומטית.
כמובן שאסור לנצל את הכח לרעה, אבל אין ספק שבתי המשפט עושים עוול לאזרחי המדינה תוך כדי שהם מתעללים בשוטרים שמנסים באמת לבצע את עבודתם ולהגן עלינו האזרחים.

מה הבעיה לשים מצלמה על ראש כל שוטר בעת פריצה, מעצר, מעקב, פעילות בכלל ?
היום כל אמנון לוי מנפק סרט באיכות מספיק טובה לייצר הרשעה בעזרת מצלמות נסתרות.

בקיצור, אני קורא לשינוי הגישה, אבל לא מגישה של ניתוק. מגישה של ייאוש דווקא.
אינני רוצה שהחוק יהיה שחור ובלי פנים, אבל כאשר אין ברירה, אז עתיד ילדנו חשוב יותר.
אני מקפיד לא לקחת מה שלא שלי, ולהגן באדיקות על זה.
לא ראית אותי קופץ נגד חוק דרומי למשל. זהו חוק קשה בעיניי אבל חיוני.
העולם שלנו היום לא עומד בקו אחד עם חוקי הגנת העבריין.
העבריינים עושים ניצול מקסימלי של פרצות בחוק, עיוותים בחוק, ומציירים עצמם כמסכנים.
לצערי אני ריאלי, ויודע שתוכנית כזו, עתידה להתקיים בערך כמו שאני אזכה במדליה אולימפית.
לא שאני לא יכול להגיע להישגים, אבל אני בכלל לא מתאמן כבר שנים.
ישן 21-08-2008, 17:05
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

עוד פעם ג'וליאני ועוד פעם ג'וליאני......
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "הלוואי שהיו עושים בארץ מה..."

ומתי כבר ישכילו להבין כאן שפרט לנפנוף בססמא ג'וליאני אין הרבה מעבר ?!....

כשמשטרת ישראל תהפוך למשטרה שעוסקת אך ורק בתפקידי שיטור "קלאסיים" כמו משטרת ניו יורק אפשר יהיה להתחיל לדבר !
אם המשטרה בארץ היתה משטרה עירונית (כמו הבניו יורק) ולא ארצית יהיה על מה לדבר !
כשיותר לשוטרים בארץ לנקוט ביד קשה בשעת הצורך ולא תחת אלפי הגבלות ואיסורים ואיום תמידי על פרנסתם וקידומם יהיה על מה לדבר !
כשיתחילו להעניש כאן בהתאם ולא להתחיל את הדיון כבר עם עסקת טיעון וניכוי של שליש יהיה על מה לדבר !
כשישכילו להבין כאן שגרמים עבריינים צריכים להיות מורחקים מהחברה ולא לסמוך על "הגישה השיקומית" המגוכחת יהיה על מה לדבר !

ועד אז אפשר להמשיך לזעוק ג'וליאני ג'וליאני.....

ומה הפלא ששיטת ה"שלוש עבירות ואתה בחוץ" לא מיושמת כאן?...
הרי אם היא הייתה מיושמת שני שליש מכנסת ישראל "היתה בחוץ" לא?...
ישן 21-08-2008, 18:47
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הלוואי ויכלתי לעזוב אותך מהערבים !...."

כולם צועקים ג'וליאני ג'וליאני בגלל שהוא איזשהו סמל לנקיון העיר ניו יורק.
נכון שקיימת הפרדת רשויות מלאה שם והוא המפקד של השוטרים שלו, אבל המהלך שעשה היה נכון, כואב מאד, אפילו כואב מאד מאד. הוא (בעצתי) שלח שוטרים שניקו את העיר עם מטאטים. אשכרה ניקו כמו זבל את ההומלסים ומוכרי השעונים וסוחרי הסמים וסתם טפילי רחוב. הוא הבהיר לכולם שהוא הבוס והוא משוגע והשוטרים שלו יותר משוגעים. והכל היה מגובה ומסודר והחוק עמד לצדו לאורך כל הדרך הקשה הזו. לא שהיום מנהטן היא סינגפור, עדיין יש סיכוי לקבל דקירה ולהשדד באיזה פרוג'קט בלואר איסט, ואני עדיין בתוך מנהטן, לא מדבר של שאר השכונות.

הנקודה היא שהאזרחים הם חארות ויכשילו מהלכים כאלה לא פחות מהפוליטיקאים, זו דעתי.

אסור מצד אחד להתייאש, אחרת תקום עם מכונית חונה אצלך בתוך הגינה של הבית, וכמובן זה במקרה הטוב.

קשה להסכים עם הקביעה שאין מה לעשות. עד כמה שהיא נכונה, קשה ואסור להכנע.
אחרת שעון החול עובד ומתישהו יגיע הסוף. לא יהיה בטחון, לא יהיה שלום, לא יהיה פה טוב, משמע יהיה רע ויותר רע עד שייגמר.

לא יודע מה צריך לקרות, אבל משהו צריך לקרות.

צדק צ'נדלר כשאמר שהכל מתחיל בלזרוק לכלוך ברחוב.
הרי אין טיפת כבוד בסיסית לחוק. ישראל במקומות הראשונים בעולם בזיוף, הורדות לא חוקיות, תוכנות גנובות, סרטים מזויפים. יש פה ממש חנויות ותיקות שבעליהן די עשירים והם מוכרים סחורה מזויפת\ בגדים, סרטים, מוסיקה....יש מדינות שבהן תמצא את אותה סחורה על ידי רוכלים ותפחד בכלל לגשת אליהם.

צריך לבצע טיפול שורש, ואפילו עקירה, ואפילו השתלת עצם חדשה לרב האזרחים.
להוציא את העבריינות מבפנים מכל אחד ואיתנו זה לא דבר קל.
כאשר ברירת המחדל היא שהכל מותר, לך תסביר לילד שקיבל כרגע את הנגן MP3 החדש שלו, שאתה לא הולך להסביר לו איך מורידים שירים מהאינטרנט בגלל שזה לא חוקי. זה כמו לגנוב.
חבריך המבוגרים יגידו: תעזוב, תחנך אותו אחר כך, תן לו לשמוע כמה שירים.

וכאן מתחיל הרע, אני אינני מדבר עם גילון נקי, ואני בטוח שגם אתה.
פעולות שעבורנו הן פעולות יום יומיות ושגרתיות, נחשבות עברייניות בארצות מתקדמות משלנו, מתקדמות חברתית וחוקתית.

הייאוש מתגבר, זה אין ספק, אבל אם השחיתות השלטונית רק תגבר ולא תיפסק, והמדינה תהיה שייכת למשפחות הפשע שישלטו בשלטון המושחת והרקוב, אז חברי כנסת כמו מרציאנו, יתחילו לצוץ יותר ויותר, ויצטלמו מסתחבקים עם נותני החסות שלהם שאתה ואני קוראים להם משפחות הפשע. האזרח הקטן יסבול, ויקחו לו, וישתו לו, וירביצו לו.....

אנחנו חברה רעה, והכל מתחיל באזרח הקטן והעצלן והמדושן עונג.
זה שלוקח פירות יבשים מהסופר, מוריד סרטים באימיול (רק ומעולם לא קונה), חונה על מעברי חצייה, לא משלם מיסים (שמעתי אתמול את הקומבינה הטובה ביותר איך לא לשלם דוחות. אני מדבר על חייב של 100 אלף שקל דוחות שאי אפשר לגעת בו) גונב מע"מ.

זרקתי פה המון נושאים וקצת בלי קשר, אבל הכל מתקשר לזה שמתישהו צריכים להתחיל את המעשה, אחרת לא יהיה טעם בכלל.
השינוי צריך לבא מלמעלה ומלמטה בעת ובעונה אחת.
להחליט על הבראת ישראל. תנסה כן להתעלם מיהודים, ערבים ושאר המגזרים. פשוט להודיע למדינה ולאזרחיה שמתחיל שחר חדש (מקורי לא?).
האזרחים לא מחונכים פה ברמות קשות, וצריך להתחיל מבצעי אכיפה קשים.
אזור אזור, עיר עיר, כביש כביש.
לטפל באזרחים שחושבים שהם חפים מפשע, אבל למעשה הם צוברים עבירות קלות, שביחד הן מרגיזות ומיותרות. להלחלם במשפחות הפשע, להלחם בשחיתות, בועדי עובדים עבריינים.
יש לנו ארץ קטנה שמוקפת אויבים, אבל האויב הגדול נמצא בפנים.
נכונים כל המשפטים על עד שלא יהיה נקי מבפנים לא נוכל לנקות מבחוץ.
הבפנים מתפורר, וצריכים להחליף את ההנהגה כולה.
צריכים משיח אזרחי, בדמות מנהיג חדש וצעיר ודינמי וחזק.
חלום ? לגמרי. בלתי אפשרי בעליל ? לא בטוח. גם חלומות מתגשמים.
זה סיפור של כמה שנים להפיק את כל זה. אבל נבחרת מצוינת של שר חינוך חזק (אחד החשובים בחוליה) שר משפטים חזק, שר בטחון פנים, שר אוצרמשתף פעולה וראש ממשלה שינצח על כולם.
אני מקווה שדב חנין יזכה בתל אביב. לא בגלל שהוא מחד"ש. בגלל שהוא מטאטא חדש. קצת מפריע לי שהוא מגיע מחד"ש ושהוא למעשה בחד"ש, אבל האיש הוא אחד המשפיעים והחשובים בכל הנוגע לירוק, איכות הסביבה ויושר שלטוני.

להגיד על כל נסיון ורעיון שישר יגיע לחונטות ויהפוך לכלום, עדיף כבר להפנות את האנרגיות להשגת דרכון זר ולחפש דרכי מילוט (לי כבר יש דרכון זר, אבל אני מתכוון לנצל אותו לחסוך ויזות של ישראלים במסעותי האקזוטיים).
ישן 20-08-2008, 12:41
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
גם בחברת חשמל לא כל אחד יכול להתקבל גם אם יש לו כישורים יותר טובים מאשר העבודים הוותי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מלחמות ה"אוטו גלידה": עבריינים כבשו את החוף הים תיכוני"

בחברת חשמל לא כל אחד יכול להתקבל גם אם יש לו כישורים יותר טובים מאשר העבודים הוותייקים.

ואותו דבר בכל החברות הממשלתיות איפה ש"טוב" לעבוד.

אז למה נטפלו רק למוכרי גלידות אולי גם הם רוצים שהמשרות שלהם יהיו מוגנות.

כמובן, שגם אני נגד העבריינים האלו שהולכים נגד החוק. אבל רציתי להציג את האי-צדק המשווע שבשעה שיש משרות מוגנות, ישנם משרות אחרות שהם לא מוגנות והחוק מחיייב אותם להיות לא מוגנים. אז או שכל המשרות יהיו מוגנות או שכל המשרות לא יהיו מוגנות.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 20-08-2008 בשעה 12:54.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:19

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר