לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-08-2008, 01:09
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "לא זה יפעל בדיוק כאילו אתה..."

זה לא מפצל לך את האנטרנט בצורה כזאתי . זה תלוי בשימושים שאתה עושה באנטרנט בכל אחד מהמחשבים , לדוגמא אם שני המחשבים דולקים אבל רק אחד גולש האחד הזה יקבל את כל רוחב הפס של 1.5 , אם שניהם גולשים באנטרנט ומשתמשים בתוכנות רגילות של מסרים מיידיים ודברים כאלה יתכן האטה של כמה קלובייטים בודדים בכל אחד מהמחשבים אבל לא דבר מורגש בזמן הגלישה וגם לא משהו מורגש בהורדה. אם מחשב אחד אבל מחובר לאימיול כל הזמן אז רוב רוחב הפס ינוצל ע"י האימיול (אלא אם כן הוגדר אחרת או QOS או משהו בסיגנון) ואז יתכן מאוד שתיהיה האטה בגלישה ובהורדה בשני המחשבים. בגדול אלה הדוגמאות הכי נפוצות.
לפי דעתי 1.5 מספיק לשני מחשבים בצורה נהדרת , אלא אם השימושים שלך הם יותר משימושיים בייתים רגילים , כמו משחקי רשת כבדים או העלות לשרתים וכדומה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-08-2008, 12:08
  RiU RiU אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי gamer777 שמתחילה ב "[font=Verdana]תודה על המידע..."

בעיקרון לא זה לא מצריך ממך שום עלות נוספת לא על ספק האנטרנט ולא על תשתית , זה כל הרעיון ברשת בייתית.
אבל יש לי הצעה שאולי כדאי שתשקול , אם אפשר לדעת מי הספק שלך זה גם יעזור.
אם אתה לא כ"כ מבין בקטע של ראוטרים ורשתות אז אולי כדאי שתפנה לספק האנטרנט שלך וקנה מהם אשת אלחוטית . נכון שזה עולה יותר יקר ובדר"כ יש להם יחסית הציע דל של ראוטרים, אבל במידה של תקלה ברשת או כל דבר שקשור ברשת הזאתי אז יש לך תמיכה טלפונית על הרשת של 24 שעות ויש לך אחריות על המכשיר אם אני לא טועה למשך שנה אם הוא מתקלקל או משהו בדר"כ גם יגיע טכנאי עד הבית ויחליף או יסדר. זה תלוי איזה ספק אתה כמובן כי זה טיפה משתנה בין ספק לספק.
אבל לא עולה לך כסף להתקשר ולשאול כמה עולה....
בהצלחה.
ישן 24-08-2008, 19:01
  RiU RiU אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי gamer777 שמתחילה ב "[font=Verdana]הספק שלי זה בזק..."

את היצע הרשתות של בזק בינ"ל אני אישית לא מכיר. אבל כן אתה יכול להתקשר ולברר לא עולה כסף
כך בחשבון שהספק שלך מאוד רוצה שתקנה ממנו רשת , אז תבדוק בדיוק מה אתה מקבל ואם זה יותר משתלם לך (לא רק מבחינה כלכלית - בדר"כ מבחינה כלכלית זה פחות משתלם) בעיקר מהבחינה השירותית, איזה סוג תמיכה הם נותנים מה קורה אם מתקלקל ככה וקורה ככה תברר בדיוק איזה שירות אתה מקבל ואזה היצע של ראוטרים יש להם ואל תסגור עיסקה ישר אלא תבדוק גם הצעות אחרות.
אני יכול לתת לך דוגמא מ 012 SMILE :
מוכרים ראוטר בדר"כ במחיר יותר יקר ממה שיש בשוק לאותו ראוטר , אבל מגיע טכנאי עד הבית מתקין לך את הראוטר , ממקם אותו במקום הכי טוב שאפשר למצוא בבית ואם צריך גם שם מגבר כדי שתיהיה לך קליטה טובה בכל הבית או לפחות שיהיה לך קליטה טובה בכל עמדה , יש לך תמיכה מיוחדת של רשתות זמינות ל 24 שעות , 7 ימים בשבוע (למעט יום כיפור) חבר'ה דווקא טובים שעברו הכשרה על רשתות ביתייות (זה לא קורס עם תעודה של מיקרוספוט אבל זה קורס בסיסי שמספיק כדי לעזור ברוב הגדול של התקלות) , יש לך אחריות של שנה על הציוד שקיבלת ואם מתקלקל או קורה משהו שלא ניתן לפתור ע"י תמיכה טלפונית (והבעיה מגיעה מכיוון הציוד שקיבלת מהחברה) או שיחליפו לך את הציוד או שישלחו טכנאי שיבוא ויסדר.
המחיר הוא באמת יקר יחסית אבל לפי דעתי אנשים מקבלים תמורה לכסף הזה אבל זה לא מתאים לכל אחד. מי שמבין ברשתות ממש לא צריך את השירות הזה (אני מדבר על ידע בסיסי שאפשר ללמוד בשבוע) אבל מי שאין לו מושג וניראה שיצטרך הרבה עזרה בנושא אולי שווה לו להשקיע קצת יותר כסף ולעשות את זה דרך הספק (במקרה של הדוגמא זה 012) הניהול של הראוטר הוא לחלוטין מתבצע מהתמיכה, משטלתים מרחוק על הראוטר ומגדירים כל מה שאתה רוצה פורטים , DMZ אבטחה כזאתי או כזאתי וכל ההגדרות שאתה צריך והראוטר כמובן תומך בהם.
אז קודם תברר לכאן או לכאן ואח"כ תחליט , אתה גם מוזמן להתייעץ עם הנתונים שביידך!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר