לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2008, 17:23
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כללי ארגון הטרור חמאס מארגן חגיגה גדולה בעיר ים תיכונית לכבוד ספינות השמאל

ספינות השמאל שנתקלו בשעות הצהרים במיסוך אלקטרוני כבד חידשו את הקשר והם מתקרבות לנמל עזה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/img/midBull.jpg]
סירה עם עיתונאים ישראלים בדרכה למקום

ישראל אינה מונעת משתי ספינות של פעילי שמאל להגיע לנמל עזה, שם תתקיים לכבודם חגיגה גדולה אותה מארגן החמאס.

ספינות השמאל יצאו אמש מקפריסין בדרכן לנמל עזה. מטרת ההפלגה: "לשבור את המצור הישראלי ולהביא לילדי עזה 200 מכשירי שמיעה".

לעבר הספינות עושה דרכה סירה נוספת, עליה עיתונאים ישראלים.

לידיעה המלאה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2008, 23:30
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
ואחרי שנתיים בפורום - עדיין לא הצלחתי להבין כיצד זה בכל מקום בו יש מרצחים ערביים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "צדקת בהקשר למרבית הציבור ה"אלים" בפיו הכותב בפורום מתוך נסיון להמלט מהמציאות"

תומכי טרור, מתכנני פיגועים הצועקים ומנופפים בכלי המשחית לכל עבר - כל מה שהם צריכים לעשות זה להניח בד ורוד על עיניך או ללחוש במתיקות 'מתנחלים' ואתה כבר תמצא דרך לתקוף את המתנגדים להם.

כפי שאתה יודע היטב - לרצועת עזה הנקיה מיהודים יש גבול יבשתי עם הגדולה שבמדינות ערב. כפי שאתה יודע מועברים דרך הגבול הזה סמים, טילים ואריות כך שגם שלוש מאות מכשירי שמיעה היו חוצים אותו אילו היה בכך צורך.

ישראל מספקת תמיכה כלכלית, סחורות, עזרה רפואית, חשמל ואף ציוד בעל פוטנציאל לשימושים צבאיים לאויבתה היא מדינת חמאסטן. כן, היו שם בחירות ובבחירות זכו ברוב מוחץ אלו שסבורים כי יש לעשות ממך וממני שישקבאק ולמטרה זו הקדישו את כל עתידם.

התעמולה הפלשתינית ובתוכה גם מסע מגוחך זה נועדה לדבר אחד - הכשרת הלבבות לרצח יהודים. אתה אוהב אנלוגיות מהשנים שטרם שואה ולכן אזכיר לך כי תעמולת הנאצים הייתה חלק ממנגנון הרצח. הדהומניזציה איתה משתפים פעולה הנבלים המשייטים בסירה נועדה לשדר לציר הפרלמנט הבריטי בקריצה כי 'זה לא נורא אם כמה יהודים אוכלי מצות מדממות ימותו' ולהעביר מסר 'פעל' למאות אלפי הילדים הפלשתינים המשתעממים מאחר ועמם משקיע את כספו בקסאמים.

לרוב היהודים - מעשי הפלשתינים אינם בגדר 'משובה' ועדיין לא שמעתי את חובב השלום שבך מתנצל על בזוי 1500 נרצחים. אני מניח כי גולשים פחות צמחוניים ממני יהיו מוכנים להעלות תמונות של נפגעי טרור, משפחות שכולות, נכים וכו' תחת הלוגו 'תערוכת מעשי משובה פלשתינים- מעולמו של ישראל היפה'.

ולעניין טרור ומספרים - כל שאבקש ממך הוא להשוות את מספר נרצחי הטרור ב15 השנים שטרם אוסלו ל15 השנים שאחריו. המספר הראשון הוא 'הפתרון שהיה לימין' והמספר הנוכחי הוא הפתרון ממנו אתה מתמוגג. אבל עזוב נפגעי טרור. הרי בעיני הומניסט שכמוך אלו רק מעשי משובה.

ישן 24-08-2008, 15:41
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אם שוטים, לא מנהיגים - ואין שוטים גדולים יותר מאלו העושים שרירים מדומים בפורום"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
עדין לא קראתי ולא שמעתי מצד הימין מהו הפתרון בו ניתן יהיה לחיות ביחד ולא למות ביחד.

מי בכלל רוצה בפיתרון זה?הרי היה סקר עם תוצאות מאד "גזעניות"(אוי ויי!!,ממש כמו בגרמניה של שנות ה-30,כאשר החרימו את היהודים,-עכשיו אנחנו עושים את אותו הדבר לאחינו הפלסטינאים,שמאז ומעולם,במיוחד מתחילת שנות ה-20 רצו לחיות איתנו בשלום,במדינה אחת),שהראו,שעשרות אחוזים של ישראלים לא רוצים לחיות באותו בניין עם ערבים.ל-א ר-ו-צ-י-ם.למה?כי אנחנו עם חרא,עם כובש,לא רוצים אף אחד,רק אנחנו,לעומת ה"פלסטינאים",שתמיד רצו לחיות איתנו יחד ושכבר בכמה ארצות-אחיות,כמו כווית,למשל,הראו להם,עד כמה התושבים המקומיים "שמחים" להם.

עוד פעם:מי רוצה את הפיתרון הזה??לא מעוניין.עשו את זה לפנינו,יעשו,כנראה,גם אחרינו-להעיף את ערביי פלסטין מן הארץ לשכנות הקרובות,ולהשאיר באמת רק מיעוט,שלא יהיה נרדף רק במקרה,שיהיה פרו-ציוני.
כן,אני פאשיסט,אני נאציסט,כל מה שתרצה,רק תעזוב כבר את הנושא של ה"פיתרון,איך להיות ביחד".כבר בוועדת פיל הבינו,שזה לא אפשרי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר