24-08-2008, 15:41
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אם שוטים, לא מנהיגים - ואין שוטים גדולים יותר מאלו העושים שרירים מדומים בפורום"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
עדין לא קראתי ולא שמעתי מצד הימין מהו הפתרון בו ניתן יהיה לחיות ביחד ולא למות ביחד.
|
מי בכלל רוצה בפיתרון זה?הרי היה סקר עם תוצאות מאד "גזעניות"(אוי ויי!!,ממש כמו בגרמניה של שנות ה-30,כאשר החרימו את היהודים,-עכשיו אנחנו עושים את אותו הדבר לאחינו הפלסטינאים,שמאז ומעולם,במיוחד מתחילת שנות ה-20 רצו לחיות איתנו בשלום,במדינה אחת),שהראו,שעשרות אחוזים של ישראלים לא רוצים לחיות באותו בניין עם ערבים.ל-א ר-ו-צ-י-ם.למה?כי אנחנו עם חרא,עם כובש,לא רוצים אף אחד,רק אנחנו,לעומת ה"פלסטינאים",שתמיד רצו לחיות איתנו יחד ושכבר בכמה ארצות-אחיות,כמו כווית,למשל,הראו להם,עד כמה התושבים המקומיים "שמחים" להם.
עוד פעם:מי רוצה את הפיתרון הזה??לא מעוניין.עשו את זה לפנינו,יעשו,כנראה,גם אחרינו-להעיף את ערביי פלסטין מן הארץ לשכנות הקרובות,ולהשאיר באמת רק מיעוט,שלא יהיה נרדף רק במקרה,שיהיה פרו-ציוני.
כן,אני פאשיסט,אני נאציסט,כל מה שתרצה,רק תעזוב כבר את הנושא של ה"פיתרון,איך להיות ביחד".כבר בוועדת פיל הבינו,שזה לא אפשרי.
|