לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-08-2008, 11:00
  משתמש זכר האדם שבטנק... האדם שבטנק... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.08
ממליץ בחום על שריון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי GORGO שמתחילה ב "התלבטות בשירות הצבאי"

אחינו היקר,
אני מפקד טנק בשריון ואת אותה התלבטות שאתה עובר עברתי גם אני, רק שוני אחד היה בנינו שאני הייתי סגור על זה שאני רוצה קרבי (ואני לא מתחרט על כך).
אומר לך כך, במידה ואתה מחפש בשירותך את הרגשת התרומה,הסיפוק, המיצוי העצמי ולא פחות חשוב את ה"אקשן" והחבר'ה אני ממליץ לך בחום על חיל-השריון.
זאת עוצמה אדירה וסיפוק ללא גבולות, ההרגשה שסיכלת עשרות פיגועים שכרגע מדברים עליהם בחדשות ואתה יודע שזה בזכותך- אין על ההרגשה הזאת.

מקווה שעזרתי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-08-2008, 14:01
  Awaking Awaking אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
אל תדאג בקשר לזה, חיל השריון ראה גרועים ממך ^^
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי GORGO שמתחילה ב "אני אפתח את זה קצת.. תמיד היו..."

תאכלס לדעתי לך בגישה של המקום שבו אתה תתרום הכי הרבה, כי אין באמת כמו שאמרו על ההרגשה שאתה תורם ושאתה באמת עושה משהו שמשנה (קורה פעם בשנה אולי שאתה מרגיש את זה אבל בכל זאת שווה את זה)

בכנות, תחשוב לכיוון הקרבי בגלל האנשים (כן מה לעשות בקרבי יש יותר אחווה וחברות)
מודיעין זה גם כן סבבה (תלוי למה מיינו אותך) אבל תחשוב שלפעמים זה אומר משמרות לשבת 8 שעות מול מחשב (לא שקרבי זה שונה אתה פשוט עומד במחסום 8 שעות (ואפילו יותר))

לדעתי באמת אין בכלל מה להתלבט קרבי זה הכי אחי ^^ הייתי ג'ובניק לחודש ואני קרבי שכרגע גם פצוע בבית (ושזה לא יוריד לך את המוטיבציה בגרוש ^^) ואני אומר לך שתאכלס בקרבי אומנם משחקים בקקי בטירונות ואומנם טוחנים ואתה תקטר כל היום כמה שרע לך אבל בתאכלס אתה תהנה מזה ותעריך את זה לדעתי לך לקרבי כל עוד זה לא מג"ב כפיר או נ"מ יהיה לך סבבה ^^

ושוב פעם פשוט תעשה חושבים מה שאתה רוצה אל תלך אחרי אחרים ואל תסחב כי מישהו אמר משהו (אולי אני? ^^) פשוט תעשה מה שאתה רוצה כי אתה זה שהולך עכשיו 3 שנים לשרת במודיעין\קרבי\בקו"ם\אנא ערף

ובהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר