לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2008, 10:26
  1pac 1pac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stav40 שמתחילה ב "התרשמות משנת שירות"

הצבא אוהב בוגרי שנת שירות, הם *כביכול* (אני פשוט משתדל שלא להכליל) בוגרים יותר, ארחאיים יותר וכו'. לפי דעתי זה תלוי בסוג הבן אדם. בכל אופן, מי שעובר מיונים ומגיע עד לשלב הגיבוש (טייס, יחידות של יום סיירות ואני מניח שגם דרך איתור צדדי לחובלים\צוללות)[ חותם דח"ש של שנת שירות והמקום שלו נשמר בגיבוש של המחזור שאחריו (אחרי שהוא יסיים את שנת השירות). כאן אין שום בעיה עם זה.

לעומת זאת, מנסיון אישי עם חיל מודיעין, הם אמנם שומרים לך את המיונים מאיפה שאתה עוצר אותם (בד"כ בתחקיר הביטחוני מפני שהוא תקף לשנה), אבל תוך כדי התפרצפויות וקיטורים.

אני לא יודע אם השאלה שלך מגיע מהמקום הזה- אבל אם כן- אני חושב שצריך לצאת לשנת שירות כי זה חשוב לך, לא כי זה משנה\לא משנה לצבא. בראיון שלי בחיל מודיעין השתדלתי להבהיר להם שאני ייצא לשנת שירות ושאת הקיטורים שלהם הם יכולים לדחוף לאחוריים

עריכה: רק אחרי ששלחתי את התגובה שמתי לב שלא בדיוק עניתי על השאלה המקורית שלך, אבל אם זה עוזר לך, מה טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-09-2008, 16:26
  Eagle1 Eagle1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stav40 שמתחילה ב "התרשמות משנת שירות"

לפי מה שאני מכיר, יחסית לכמות של עושי השנת שירות לעומת לשאר המתגייסים (שמתגייסים אחרי י"ב ישר..) היחידות המובחרות והעילית (שייטת, מטכ"ל, טיס וכו') רוויות בעושי שנת שירות ואפילו אחוז גדול מהם גם מצליח להמשיך במסלול יחסית לאחוז המצליחים במסלול מקרב שאר המתגייסים... זה עניין כפי שנכתב לפני שנוגע לאיכויות של אותם אנשים והיכולות שהם פיתחו במהלך שנת השירות (התמודדות עם קשיים, הסתגלות למסגרת חדשה במהירות, בגרות נפשית ועוד...).

כמובן שאני לא מכליל, ולא כל הש"ש יוצאים עם אותם יכולות ולא כולם יוצאים חבר'ה הכי איכותיים ולא כולם מתאימים עכשיו לסיים טייסי קרב אבל לרוב יש הבדל מסויים בניהם לשאר האוכלוסיה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר