15-09-2008, 19:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.04
|
|
|
בעיות בתוכנות הדואר OutLookExpress ו- OutLook2007
עד לעת האחרונה השתמשתי בתוכנת הדואר של מיקרוסופט OutLookExpress. מצאתי אותה נוחה לשימוש ומתאימה לצרכי. (ניסיתי גם ThenderBird והחלטתי שעבורי OutLookExpress מתיאמה יותר).
בזמן האחרון החלה באצלי המחשב תופעה מעניינת בהורדת דואר (מיילים) בתוכנת OutLookExpress. מפעם לפעם באופן אקראי התוכנה מפסיקה להוריד/לשלוח דואר משרת הדואר של בזק בינלאומי. מתקבלת הודעת שגיאה: c00133 . הורדת דואר מ-GMAIL דרך OutLookExpress עוברת חלק ללא בעיות.
התופעה היא רנדומלית. לא נעשה כל שינוי בהגדרות הדואר והאינטרנט. הגלישה באינטרנט תקינה. פניתי מספר פעמים לתמיכה של בזק בינלאומי, ולא הואילו לי. ביקשו לבצע איתחול מחדש, כיבוי והדלקה של המודם והראוטר, כמה פעמים, עברו איתי על הגדרות הדואר והאינטרנט, וגם על הגדרות הראוטר, ביצענו מס' פעמים שינוי IDENTITY, הכל תקין, גם לדברי התומכים בבזק בין לאומי, אבל התופעה נימשכת. בזק בין לאומי מצידם מתעקשים שאצלם הכל בסדר.
למישהו יש רעיון?
עקב המצב, וגם בעיות אחרות ב- OutLookExpress (הוא ניתקע כשאחת התיקיות שלו מגיעה לגודל של 2GB), החלטתי לעבור להשתמש ב- Office Outlook. אבל, ל- Outlook יש בעיות שגורמות אי נוחות משלה...
הבעיה שמפריעה לי כרגע, היא שב- Outlook שלא כמו באקספרס, כשאני כותב כתובת בשורת ה-TO או ב- BCC, אין השלמה אוטומטית של הכתובת לפי האותיות הראשונות שמקלידים, וצריך להקליד את אכל הכתובות במלואן. אני בטוח שיש פרמטר להשלמה אוטומטית של כתובות באיזה מקום, אבל לצערי לא מצאתי אותו. מדובר ב- Outlook 2007 ובמערכת הפעלה XP PRO.
מישהו יכול להאיר את עיני?
תודה לעונים.
|