17-09-2008, 16:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.09.08
|
|
איך לדעתכם הלך לי הראיון ?
היי, אני מעדיף שיענו לי על השאלה כאלה שמבינים בנושא... בלי לפגוע...
הייתי היום בראיון אישי לאל-אופ. המסלול נשמע מאוד מעניין והייתי רוצה להתקבל אליו... הראיון הלך ממש טוב ואני לא הולך להטריח אותכם בסיפור של מה היה ומה הלך לי טוב אבל מעניין אותי לדעת רק לגבי נושא אחד שהיה בראיון שלא נראה לי שהלך לי טוב בו...
כל הראיון הלך ממש טוב אבל רק בקטע הזה נראה לי שקצת פישלתי ולכן אני שואל מה נראה לכם:
באמצע הראיון המראיינת (היו שם 4 מראיינים!) שואלת אותי שאלה כזאת: "איזה תכונה טובה יש בך שבגללה החברים שלך מוצאים בך עניין"? כאן התפגשש לי קצת... כי סה"כ הכל בסדר אבל לא ממש עלה לי בראש באותו הרגע תכונה מסוימת שעונה על השאלה אז נתתי דוגמה די דבילית (אמרתי שכשחבר שלי קובע איתי משהו למשל אני מקפיד להגיע בזמן...) אז היא הגדירה אותי בתור אחד שמדייק (מה שבכלל לא התכוונתי אליו ורק נתתי דוגמה).
זה בערך החלק היחיד שלא הלך לי בראיון, זה טוב או רע מה שאמרתי ?
נ.ב.- כשהיא שאלה אותי תן לי תכונה רעה שיש לך, אמרתי שאני עקשן, זה בסדר להגיד כזה דבר ?
הראיון עצמו היה מקצועי + אישי והוא ארך קרוב לחצי שעה וכל מה שדיברתי עליו עד עכשיו לקח בערך 2 דק'... ככה שזה לא הנושא העיקרי של הראיון... אבל מעניין אותי לדעת אם דייקן בתור תכונה טובה ועקשן בתור תכונה רעה זה בעיה.
תודה לעונים.
|