לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2008, 17:19
  Ronibla Ronibla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי mooch שמתחילה ב "למה אתה חושב שהבעיה..."

אמממ... האמת שאני לא בטוח, אבל לא נשארה לי אופציה אחרת. כל הדברים האחרים (כולל מצלמות דיגיטליות) עובדים יופי עם יציאת הUSB, ורק המצלמה הספציפית הזאת עושה בעיות.
בשקית של כבל הUSB כתוב להתקין את התוכנה לפני החיבור, וראיתי את זה בכמה מכשירים כבר כמה פעמים, שהם מבקשים שתתקין את הדרייבר שלהם, לפני שווינדוס משתלט עם הדרייבר שלו. לא'דע, אולי זאת הבעיה.
אין לי מושג איך אני בודק אפילו מה הבעיה. אין לי אפילו מושג איך אני בודק אם באמת המהירות שלי היא USB2 או 1 (למרות שפעם שאלתי פה - עד עכשיו לא קיבלתי תשובה ברורה). למרות שאני כמעט בטוח שיש לי USB2.

בכל אופן, הפעלתי את USBDeview, אבל זה לא נותן לי כלום. שום דרייבר, רק תאריך מתי חיברתי וכאלה.
יש פיתרון אחר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2008, 19:33
  mooch mooch אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "אמממ... האמת שאני לא בטוח,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Ronibla
בשקית של כבל הUSB כתוב להתקין את התוכנה לפני החיבור, וראיתי את זה בכמה מכשירים כבר כמה פעמים, שהם מבקשים שתתקין את הדרייבר שלהם, לפני שווינדוס משתלט עם הדרייבר שלו. לא'דע, אולי זאת הבעיה.

הסיבה לזה שכל התקן USB אם עושים התקנה תקנית קודם צריך להתקין דרייבר ואז לחבר את ההתקן.

ואם זה USB 1.1 אז הייתה צצה לך הודעה בזמן שהיית מחבר התקן שההתקן שחיברתיכוללעבוד מבר יותר והיה צך לך סימן של USB ב SYSTEM ICONS .

זה שבויסטא זה עובד מהר זה גם יכול להיות שהמחשב שלך עגלה .

אבל כמו שאמרתי. תבדוק באתר של המצלמה אם הדרייבר שיש לך הוא דרייבר שאיו העברה מהירה יותר.

חוץ מזה רשמת לפני זה שאני רק עכשיו שם לב לה שכבר התקנת את התוכנה שעל הדיסק כך שתבדוק במאפיינים של ההתקן שהדרייבר שמותקן הוא אכן הדרייבר שעל הדיסק. ואז תוכל לשלול אפשרות של דרייבר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר