לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-09-2008, 15:27
  youngblood youngblood אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.07
יצירת קשר עם חיל הים

פשוט ביזיון אין עם מי לדבר

התקשרו אליי עכשיו להודיע לי שהיה בעיה עם האקג ששלחתי להם כהכנה לגיבוש בראשון (למרות שהרופא בקופת חולים אמר שהכל תקין) והם רוצים שאני אביא בדיקת אקג ואקו לב איתי לגיבוש בראשון
אני דמבר עם הרופא משפחה והוא אומר שהוא לא יכול לכתוב הפניה לעשות אקו לב ככה סתם והצבא צריך לשלוח סיבה כלשהי
אני מנסה להתקשר כבר שעות עם חיל הים ואין אף אחד שעונה

037377777 ביתן חיל הים זה לא קיים, רבע שעה הייתי על המתנה אין אף אחד שבכלל עונה לטלפונים
כל הטלפונים שחיל הים מתקשר אלייך מהם הם של 6 ספרות ואי אפשר לחזור אליהם
לאימיילים הם עונים באיחור של שנתיים

איך אני יוצר איתם קשר ומודיע להם שאין לי איך להקריץ בדיקת אקו לב מכלום ליום ראשון?

(וchatulim כן זה דחוף לא מלחמה אבל מה לעשות)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2008, 19:43
  youngblood youngblood אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Bardichevski שמתחילה ב "תצאו שנייה מהסרט שאתם חיים בו ומהר"

1. אף אחד לא קיבל זימון בדואר לפי מה שהבנתי רק SMS ושיחת טלפון
2. על מה אני כועס? הצבא אומר שיש בעיה הוא לא אומר מה הבעיה והוא מבקש ממני בהתראה של 3 ימים (ששניים מהם זה שישי שבת) לעשות בדיקה שבדרך כלל מזמינים בשבילה תור כמה ימים לפני...ולא מקבלים אליה הפנייה סתם. וכל זה אחרי שרופאים של מכבי אמרו לי פעמיים שלא היה לי בעיה באקג
על מה אני עוד כועס...שאין אוזן קשבת אין למי להתקשר ואין מי שעונה (התקשרתי לכל קו רשום של חיל הים כמה פעמים שלחתי אימייל כמה פעמים אין קול עונה)

הצבא לא עובד בשבילי אבל אני בא לעבוד בשבילו הוא יכול לעשות טיפונת מאמץ ולתקשר עם מלש"בים שלא יודעים מה בדיוק נסגר
ישן 20-09-2008, 23:10
  Bardichevski Bardichevski אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי youngblood שמתחילה ב "יצירת קשר עם חיל הים"

1. כולם קיבלו זימון בדואר .
מי שלא קיבל אז כנראה שזימנו אותו ממש ביום רביעי חמישי.... הגיוני שלא ישלחו זימון כי זה בחיים לא יגיע בדואר , לא ככה ?
2. סליחה באמת שחיל הים לא עובד 24 שעות רצוף . באמת לא בסדר..... מה נראה לכם ???????
3. לזיו החוצפן - כלב תקרא אתה יודע למי.... ואני לא מדבר בתור אמן או תסריטאי מונפץ אלא בתור חייל סדיר בזרוע היבשה שעושה יותר ממה שאתה תעשה . נראה לך שאתה עושה טובה למישהו ? מזכיר לך שחובלים זו יחידה התנדבותית . אם אתה לא רוצה להתגייס לשם אף אחד לא מכריח אותך !!!!!!!!!!!! אתה לא רוצה ? אז אל תעשה אקו לב ! תאמין לי שאף אחד לא מכריח אותך . יבוא מישהו אחר במקומך שכן יעשה את המאמצים ! תאמין לי מי שבאמת רוצה להגיע ליחידה ייעשה הכול בשביל זה . אתה באמת חי בסרט שהצבא עובד בשבילך .
תקרא לי מטומטם אבל לי יש עדיין את הערכים של לתרום למדינה ולא לחפש את התועלת האישית שלי.... כנראה שאתה בדיוק ההיפך ממני (אם בכלל התגייסת ואני בספק גדול שכן). הצבא יסתדר גם בלי זיו שתופס מעצמו קצת יותר מדי....
אם נעזוב שנייה את המטומטמים שבנינו - אם תצליח לעשות אקו לב (ואני מקווה שהצלחת) שיהיה לך בהצלחה בגיבוש !
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר