11-05-2005, 16:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.02.05
|
|
|
דיון-נושאי הצילום שאנו מעלים לפורום-מכאן ועד לאן?
טוב-אני רואה שיש בזמן האחרון כמה דיונים מעמיקים על הווי הפורום-ואני עצמי חיכיתי שיהיה לי זמן לכתוב את הדיון הזה.
אז הנה זה:
לפני זמן מה,העלאתי תמונות של מכוניות מתערוכת המכוניות רכב ויותר...מיד קפצו עלי,שמלבד תמונה אחת,כל התמונות הם סתם תיעוד ואין בהן שום רעיון יצירתי וזה סתם מיותר להעלות מכוניות לפורום(כי לטענתם יש פורום מוטריקה שמתעסק בזה) וכו וכו'...לא ממש כעסתי כמו שהתאכזבתי-כי ברור(לי לפחות) שאני מעלה רק תמונות שאני מנסה להגיד בהן משהו-ואני מחפש את התגובות כדי שיגידו לי איך לשפר את האמירה שלי בתמונות.
אז ככה-אני רוצה לעשות פה דיון-שידבר ובסוף נוכל לקבוע לפיו-מהם גבולות נושאי הצילום שאנחנו מוכנים שיעלו לפורום.
מבחינתי כמעט כל נושאי הצילום מקובלים: פרחים,צמחים,ארכיטקטורה,אנשים,בעלי חיים,שמיים,מים,מכוניות ורכבים,וכל מיני נושאים רבים ומגוונים שאפשר למצוא.
אולי אני מגביל בנושא של פורנו,ששם אני חושב שכל עוד הנושא הוא לא סתם פורנו(סלחו לי- סקס וכל מה שקשור)-זה בסדר(כן !!-מותר ערום-עם הזהרה בכותרת ובסימן-אבל כמובן אסור לשכוח שערום יכול בפני עצמו להיות נושא אומנותי ביותר-כמו למשל בציור).
אני מקווה שתגיבו,ותגיבו לתגובות,ותגיבו לכאלה שהגיבו לתגובות וכו וכו'-אני רוצה דיון מעמיק בנושא.
נערך לאחרונה ע"י devilh בתאריך 11-05-2005 בשעה 16:11.
|