יום הזיכרון תשס"ה: משפחות שכולות מציבות שמירה על קברי יקיריהם
יום הזיכרון תשס"ה: משפחות שכולות מציבות שמירה על קברי יקיריהם
15:45, 11 מאי 2005 / ב' באייר תשס"ה
"הגענו למצב שמשפחות שכולות, שכל יום בשנה הוא בשבילם יום זיכרון, לא רק היום שבו מדינת ישראל מצוינת זאת רשמית, לא מצליחות לישון בלילות מחשש שיוציאו את יקיריהם מקברם באישון לילה ונאלצות לשים שמירה על בתי העלמין" כך תיאר היום עו"ד מוטי מינצר, חבר הפורום המשפטי למען א"י.
אתמול שלחו נציגי הפורום מכתב לראש הממשלה ולשר הביטחון ובו תביעה שלא לפתוח קברים בבתי העלמין ללא הסכמת המשפחות, במכתב צוין שיש במעשה זה משום עבירה על החוק.
(וראוי לו למי שתומך במאבק נגד ההתנתקות שלא יעשה לעצמו שרות טוב ויצטט את הודעות הדוברות האומללות הללו)
זה הזכיר לי דיווח המשתמש בדמגוגיה דומה (ובכ"ז , להבדיל אלף אלפי הבדלות) של שניים שה"מאבק" בינהם כבר השכיח שהם מייצגים מטרות דומות ..... הנה עוד דוגמא לדמגוגיה זולה , כזו שמשתמשת באמירות נטולות ביסוס רק בכדי לתפוס כותרות ובכך מחטיאה את המסר האמיתי (שיכול להיות מאד צודק): http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3083895,00.html
קודם האימהות שהשתמשו בתינוקות כנשק בשדה המאבק, אחר כך באו ה"רבנים" ופזרו קללות ומארות, עכשיו תופסי הטרמפים ההזויים וחוסמי הצמתים.
איפה הגבול שלהם ???
אם פעם עוד היתה לי קצת אמפטיה כלפיהם, בדרכם הנלוזה הם יצאו מליבי לחלוטין !!!
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי קופדנוטס שמתחילה ב "עם ה"הם" הזה שלך ועם שאר התופינים שיצאו מתחת מקלדתך הייתי מהמר שמעולם לא חשת אמפטיה.."
כן, המתנחלים זה "הם", כמו שמתנגדי ההתנקות זה "הם", נהגי המוניות זה "הם", וגם אוהדי הבייסבול למינהם זה "הם". כל מי שהוא לא "אנחנו" זה "הם", נורא פשוט. מעצבנת ההתחסדות וה"כל ישראל אחים" המאולצת הזאת שצצה כל פעם שמישהו מתייחס למתנחלים במילה "הם" רחמנא ליצלן.