30-09-2008, 09:34
|
|
|
חבר מתאריך: 01.03.07
|
|
כריכי ויקטור – רחוב השרון מס 12, בת גלים
לא אכלתי יומיים, בקושי הצלחתי להרדם מרוב התרגשות לילה לפני היום הגורלי – החלטתי ללכת ולטעום ממעדני סנדוויץ ויקטור. למרות המיקום הבלתי מזוהה, סמכתי על קישורי הנווט שלי עוד מהימים בהם השתמשו רק במפה ומצפן. קמתי בבוקר והתחלתי לצעוד לעבר שכונת בת גלים. לאחר צעידה ארוכה הגעתי לתחנת הרכבת – הלא היא נקודת המוצא. שם ניסיתי טכניקות לוגיקה מסובכות, משחקי מילים, ואף טופולוגיה, כדי להבין לאן מכאן עלי להמשיך. לא עזר דבר, ניצבתי בפני שוקת שבורה. הסתובבתי באיזור התחנה - לא דובים ולא סנדוויץ. אבל וחפוי ראש לא נשארה לי ברירה: שאלתי זוג מחיל הים (הם היו חיילת וחייל, אך מרוב לחץ שכחתי לשאול אם היו באמת זוג), האם מכירים את סנדוויץ ויקטור. אורו עיניהם ומיד הראו לי את הכוון. (אם נקח את הכוון הזה מן התחנה, אזי אפשר לאמר שגם עכו נמצאת מאחורי תחנת הרכבת של בת גלים). לאחר צעידה של מספר דקות הגעתי למה שנראה המקום המיוחל. אבל אבוי, בעיה קטנה – המוסד המהולל כבר היה סגור. התנחמתי בכך שלפחות ראיתי שלט עם שם עברי כשר - "כריכי ויקטור", תופעה מאד נדירה במחוזותינו. מרוב רעב אינני זוכר כיצד חזרתי הביתה. שם חיסלתי 2 משולשי פיצה (הוזמנה ע"י ביתי מהפיצריה השכונתית. פיצה בהחלט סבירה – ד"ר פיצה & ד"ר פסטה, מוריה 60), כמות גדולה של חומוס שנקנה מבעוד יום (מומלץ מאד – מסעדת אבו מארון רחוב קבוץ גלויות 1) ושתיתי פחית בירה גולדסטאר ( מומלץ – מבחינת יחס מחיר לטעם, היא אצלי במקום הראשון). היות וצעדתי באותו יום, יותר מעשרה קילומטרים, אני מניח שבסופו של דבר כמות הקלוריות התקזזה.
הערה: אני בכלל מקווה שהגעתי למקום הנכון – לא היה את מי לשאול .
נערך לאחרונה ע"י irir בתאריך 30-09-2008 בשעה 09:38.
|