לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2005, 12:45
  hamta1 hamta1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.04
מחאה נגד שרון - כעת בערוץ 1 - בעת חידון התנ"ך

ממש כרגע, בעת שראש הממשלה העריק שרון התחיל להקריא את שאלת ראש הממשלה הנהוגה בחידון התנך העולמי לנוער, פרצה מחאה באולם ונערה הניפה שלט "יהודי אינו מגרש יהודי".
הנערה קראה בקול רם שוב ושוב "יהודי לא מגרש יהודי" וזכתה למחיאות כפיים רבות. הגיע קצין, הנערה התבקשה לצאת וראש הממשלה המשיך.

בעת שהמשיך, שוב נשמעה צעקה באולם "תתבייש לך!!!"

דעתי:
מצויין! יש אנרגיות שפויות ובכמות גדולה באויר. הן תתפרצנה בעוז החל בימים הקרובים ועד שראש הממשלה האסוני הזה יפוטר או יתפטר.
עשרות הנערים היהודיים שהגיעו מחו"ל לצורך החידון העולמי, יחזרו לביתם ויספרו כיצד ראש ממשלת היהודים עוקר יהודים וכיצד מנסים לדכא כאן את המחאה הלגיטימית.

נערך לאחרונה ע"י hamta1 בתאריך 12-05-2005 בשעה 13:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2005, 18:44
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לכל היותר אני מוכן לומר שזאת החלטה לגיטימית בדיעבד .
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי קופדנוטס שמתחילה ב "אני מבין את האמירה שלך ואני חושב שאני גם מבין ממה היא נובעת"

וגם את זה מאוד קשה לי להגיד על מעשה הונאה פוליטי רחב היקף זה בו לוקחים קולות מציבור אזרחים בעלי השקפה x ומעבירים אותו לדרך y . בהחלטה הזאת יש מעט מאוד כשרות והמון סרחון , ו (גם) על רקע זה אפשר להבין את ההתנגדות הרבה שהיא מעוררת .

מלכתחילה , לא זו הדרך שבה צריכות להתקבל החלטות לגיטימיות במדינת ישראל .

לגבי , זכות המחאה והבעת הדעה האחרת , אני לא משלים עם חסרונן .. ההפך , אני משוכנע שיש זכויות כאלה , גם למיעוט הערבי , גם למיעוט השמאלני קיצוני , וגם למיעוט האנטי דתי ( מי ששייך לו כבר יודע)
אז הכל בסדר , לא ?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 12-05-2005, 21:42
  קופדנוטס קופדנוטס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
זה שהIQ הבודד שלך מקשה עליך להבין מסר בן יותר מהברה אחת מחייב לדעתי הגשת תביעת נכות
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי hamta1 שמתחילה ב "שאלה בקשר להחלטות דמוקרטיות"

אם אין לך פוליסה פרטית אז נסה את המוסד לביטוח לאומי.

בדרך תבדוק עם אחרונת הפקידות (זו שתפקידה להרטיב את הבולים המודבקים על המכתבים) שתטפל בתביעה שלך ובקש ממנה להסביר לך ולפרש את משמעות צירוף כל המילים
ציטוט:
החלטה דמוקרטית לגיטימית

ואח"כ נסה להקיש במוחך הקטן והבודד האם הביטוי הזה מחייב כי ישנה גם החלטה דמוקרטית שאינה לגיטימית ?

ואני לא צריך להזכיר לך שאתה והאופן בו אתה מציג את הדעות שלך מאוסים בעיניי ?

ישן 12-05-2005, 19:54
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
אין לי שום בעיה נגד הבעת געה לגיטימית
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי קופדנוטס שמתחילה ב "תפסיקו להשתולל ולהתלהם ....שרידים של תרבות חופש דיבור אמורים למנוע התלהמות כזו"

אין לי שום בעיה עם אנשים שמוחים על ההתנתקות - זה לא אומר שצריך להתנהג כמו קופים.

אני לא חושב שזה לגיטימי להפריע לבן אדם לנאום, זה תרבות נוראית. בטח לא שבן אדם מנסה לשאול שאלה בארוע חגיגי.

המיתנחלים עושים את אותה טעות שגוש שלום עושים מתחילת האינטיפאדה - הם מעצבנים את ה"רוב" במקום למצוא דרך לשכנע את הרוב שהוא בדעה שלהם.

אני מנסה להבין את כאב המתנחלים, אני מבין מאיפה הוא בא - אבל הם כל הזמן מעצבנים אותי (כמעט חטפתי ריתוק פעם כי איחרתי בגלל שהם חסמו כבישים - סתם דוגמא מבין רבים) אז קשה להתחבר לקבוצה הזאתי.

*אני מצטער אם זה נשמע כמו הכללה, אין לי שום בעיה עם רוב המתנחלים, רק עם המיעוט הקרצייתי שמתעקש לפגוע בחיילים, להתנהג כמו ברברים ולפגוע בציבור שלם שלא תמיד מבין לאיזה נזק המיעוט גורם לו
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר