לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2005, 17:06
צלמית המשתמש של kristal
  kristal kristal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב "צילום מהיר?! D70"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Boss11
היי אנשים!

צילמתי אתמול עם FUJI S5000 שבין תמונה לתמונה לקח לה זמן לישמור את התמונה שצילמה ולפקס בגלל החושך.

האם הD70 מסוגלת לעמוד בקצב מהיר של צילום ושמירה מהירה ? בעניין הפוקוס מכוונים אותו ידנית בעדשה עצמה?! אבל מה מבחינת מהירות הצילום והאם היא מספיק מהירה בשביל לתפוס זיכוכים שתצא תמונה טובה?!

יש הבדל בין מהירות השמירה של התמונות לזיכרון לבין השהייה בצילום שנובעת מפיקוס אוטומטי של המצלמה שלוקח זמן בתנאים תאורה חלשה.
הפוג'י מצלמת עד 5 תמונות בשנייה הראשונה לעומת 3 של הD70 אם אני לא טועה. אם תעביר את המצלמה לMF (פוקוס ידני) ותפקס על אינסוף היא לא "תבזבז" זמן על נסיונות לפקס.
מעבר לזה לצילום זיקוקים לא חייבים מספר גבוה של תמונות בשנייה. מקבלים תוצאות מאוד יפות מחשיפה ארוכה יחסית כאשר המצלמה מיוצבת טוב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2005, 17:20
צלמית המשתמש של kristal
  kristal kristal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.05
תוספת...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב "צילום מהיר?! D70"

אחרי שקראתי את התגובה שלך באשכול על הזיקוקים.
D70 היא לא מצלמת קסם שמוציאה תצלומים מושלמים כל פעם (בעלי הD70 , תקנו אותי עם אני טועה). תלמד לעומק את המצלמה שלך ואת ההיבט הטכני של הצילום. אני כמעט בטוח שהאכזבה שלך מהמצלמה שברשותך נובעת מזה שאתמול נתת למצלמה שלך לנסות לפקס על השמיים החשוכים, בלתי אפשרי משום שצריך איזה שהוא ניגוד בתמונה על מנת שמנגנון הפוקוס יוכל לתפקד (מה שאין בשמים ובטח שלא בלילה). יש לך מצלמה לא רעה בכלל עם הרבה אופציות ידניות. דווקא זה שאין מצבים יעודיים לצילום כמו: לילה/זיקוקים/מוזיאון/חוף/שלג כמו אצלי ב3200 NIKON וב 4100 שאיתה צילמו את הזיקוקים, מראה שהמצלמה בנויה למשתמש יותר מנוסה ומקצועי.
אם הייתה מצלם בחשיפה ארוכה יותר עם צמצם סגור ואולי אפילו רגישות נמוכה יותר, הייתה מקבל תמונות מצויינות, ולא שעכשיו הן רעות.

ישן 12-05-2005, 17:28
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי kristal שמתחילה ב "תוספת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kristal
אחרי שקראתי את התגובה שלך באשכול על הזיקוקים.
D70 היא לא מצלמת קסם שמוציאה תצלומים מושלמים כל פעם (בעלי הD70 , תקנו אותי עם אני טועה). תלמד לעומק את המצלמה שלך ואת ההיבט הטכני של הצילום. אני כמעט בטוח שהאכזבה שלך מהמצלמה שברשותך נובעת מזה שאתמול נתת למצלמה שלך לנסות לפקס על השמיים החשוכים, בלתי אפשרי משום שצריך איזה שהוא ניגוד בתמונה על מנת שמנגנון הפוקוס יוכל לתפקד (מה שאין בשמים ובטח שלא בלילה). יש לך מצלמה לא רעה בכלל עם הרבה אופציות ידניות. דווקא זה שאין מצבים יעודיים לצילום כמו: לילה/זיקוקים/מוזיאון/חוף/שלג כמו אצלי ב3200 NIKON וב 4100 שאיתה צילמו את הזיקוקים, מראה שהמצלמה בנויה למשתמש יותר מנוסה ומקצועי.
אם הייתה מצלם בחשיפה ארוכה יותר עם צמצם סגור ואולי אפילו רגישות נמוכה יותר, הייתה מקבל תמונות מצויינות, ולא שעכשיו הן רעות.

היא לא מצלמת קסם, נכון?! אבל יש לה יותר מצבי צילום. והתכוונתי לMF שאתה יכול לכוון את הפוקוס בסיבוב כמו שאתה רוצה ובפוג'י שלי זה עם לחצן שאתה לא ממש רואה בצורה ברורה מתי זה ממש חד ומתי לא?! מה גם שזה בחושך כזה ..

הפיתרון בפוג'י של הפוקוס הידני ממש לא מועיל

אני למדתי אותה... אבל לוקח לה זמן לצלם ופוקוס ידני לא הכי מוצלח בה. אני אישית הייתי מעדיף ידנית ואז מוציא כמו שהעיין שלי רואה והמצלמה לא תתעכב על MF ומצלם בלי הרבה דיליים

כאשר הזיכוכ נמוג היא נזכרת לצלם .. זה מטריף תמוח ולדברים כאלה מאוד קשה לצלם ככה.

ואת הפיקוס נסיתי על זיכוכ קודם שהיה לפני והחזקתי אותה על פוקוס וצילמתי כל פעם
שזה היה דבר הכי דפוק ומעצבן בעולם

נערך לאחרונה ע"י Boss11 בתאריך 12-05-2005 בשעה 17:31.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר