12-05-2005, 17:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי kristal
אחרי שקראתי את התגובה שלך באשכול על הזיקוקים.
D70 היא לא מצלמת קסם שמוציאה תצלומים מושלמים כל פעם (בעלי הD70 , תקנו אותי עם אני טועה). תלמד לעומק את המצלמה שלך ואת ההיבט הטכני של הצילום. אני כמעט בטוח שהאכזבה שלך מהמצלמה שברשותך נובעת מזה שאתמול נתת למצלמה שלך לנסות לפקס על השמיים החשוכים, בלתי אפשרי משום שצריך איזה שהוא ניגוד בתמונה על מנת שמנגנון הפוקוס יוכל לתפקד (מה שאין בשמים ובטח שלא בלילה). יש לך מצלמה לא רעה בכלל עם הרבה אופציות ידניות. דווקא זה שאין מצבים יעודיים לצילום כמו: לילה/זיקוקים/מוזיאון/חוף/שלג כמו אצלי ב3200 NIKON וב 4100 שאיתה צילמו את הזיקוקים, מראה שהמצלמה בנויה למשתמש יותר מנוסה ומקצועי.
אם הייתה מצלם בחשיפה ארוכה יותר עם צמצם סגור ואולי אפילו רגישות נמוכה יותר, הייתה מקבל תמונות מצויינות, ולא שעכשיו הן רעות.
|
היא לא מצלמת קסם, נכון?! אבל יש לה יותר מצבי צילום. והתכוונתי לMF שאתה יכול לכוון את הפוקוס בסיבוב כמו שאתה רוצה ובפוג'י שלי זה עם לחצן שאתה לא ממש רואה בצורה ברורה מתי זה ממש חד ומתי לא?! מה גם שזה בחושך כזה ..
הפיתרון בפוג'י של הפוקוס הידני ממש לא מועיל
אני למדתי אותה... אבל לוקח לה זמן לצלם ופוקוס ידני לא הכי מוצלח בה. אני אישית הייתי מעדיף ידנית ואז מוציא כמו שהעיין שלי רואה והמצלמה לא תתעכב על MF ומצלם בלי הרבה דיליים
כאשר הזיכוכ נמוג היא נזכרת לצלם .. זה מטריף תמוח ולדברים כאלה מאוד קשה לצלם ככה.
ואת הפיקוס נסיתי על זיכוכ קודם שהיה לפני והחזקתי אותה על פוקוס וצילמתי כל פעם
שזה היה דבר הכי דפוק ומעצבן בעולם
נערך לאחרונה ע"י Boss11 בתאריך 12-05-2005 בשעה 17:31.
|