לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-10-2008, 09:48
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "כאשר קיים חסיון למי שקורא להשמדת ערבים באשר הם ערבים"

רגע רק לערבים לשנוא שנאה חסלנית וכול הזדמנות הם אומרים שהם רוצים לחסל לסלק אותנו.

אני בניגוד לך מאמין להם. גם הם מחפשים את האיך.
ומי שרוצה וזומם כול הזמן למצוא דרכים להרוג אותי אז מה אתה מצפה שאני יקבל אותו בפרחים.
אני מתחיל לשנוא אותו בדיוק כמו שהוא שונא אותי.
ומתי שהוא השנאה הזאת צריכה לעבור לפסים ישומיים.
ואין מה לעשות. כי בעולמינו הלא מושלם אין טוב ואין רע יש רק מהיכן אתה צופה בחיים.
והיסטוריה של האנושות מחיכה שהגזע האנושי הוא אלים ואכזר.
ללכת נגד הטבע האנושי זה יפה אבל לא מציאותי. ואני בניגוד לך מאמץ את הטבע האנושי כמו שהוא.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-10-2008, 14:26
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לא כל ימני שאיננו מוצא חן בעיני
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "החסינות ניתנה לך - ולך בלבד. כל גולש אחר שישווה יהודים לנאצים, יעוף על טיל"

אלא רק כאלו הקוראים לרצח עם, לפעולות נקם, לחיסול בעלי דעות שונות משלהם וכו'.

מענין למי אתה הייתה משווה אותם ? אולי להמן הרשע, אולי לאנטיוכוס, אולי לחמלניצקי, אולי לסטאלין, אולי לבן גוריון (אפרופו אלטלינה) אולי לאחמאניגאד ולבטח קיימים כאלו שלא הזכרתי ברשימה קצרה זו.

אינני מבקש ממך כל הנחה ואם לדעתך אני מפר את כללי הפורום (לדעתי אינני עושה זאת - אף פעם לא השוויתי בן אדם כל שהוא יהודי או שלא יהודי לנאצי, אלא רמזתי על פעולות שהיו מקובלות גם על הנאצים) - תטפל בי כמו בכל חבר פורום המשוה חדשות לבקרים פעלות של בני אדם, שאינם יהודים על פי ההלכה, לנאצים.

אני שב ומדגיש, שכל השוואה של משהו לנאצי מוזיל ומזיל את השואה.
ישן 01-10-2008, 17:39
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
דעה לא ראוייה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "במקרה כזה צריך לשלוח את..."

אילו התייחסת לאסירים מורשעים מבתי כלא בטחוניים - הייתי יכול, אולי, לקבל את האמירה.
אבל את כל "הערבים שגרים בישראל" - זה לא ראוי להאמר או להכתב או להשמע בפורום בו מבטאים בני אנוש ויהודים את דעותיהם.
אתה מציע לשלוח לאותן עבודות גם את כל הגששים הבדואים שישרתו בצה"ל במקרה הזה? הם גם ערבים ורחמנא לצלן גם מוסלמים. גם את כל הערבים הנוצרים? סך הכל הם בעצם גם מן ערבים כאלו... נשלח גם נשים, ילדים וזקנים לעבודות הכפייה שלך? חולים, מפגרים ומטורפים לא יוכלו כמובן לעבוד אבל מי שמטפל בהם יהיה בעבודות הכפייה שלך - יש לך פיתרון מה נעשה איתם? כי היו פתרונות גם לזה בעבר....

חשיבה ביטחונית על סיטואציות באירועי חירום ופתרונות אפשריים הם דבר טוב, כל עוד הפתרונות לא שמים אותך באותו מקום של כמה מהאיומים בעמי התבל.
אני רחוק מלהיות בעל דעות שמאלניות אבל אתה סמן של קיצוניות שמסכנת את כל מה שנבנה במדינה הזו ושל כל לקח שניתן להסיק ממה שהעם שלנו עבר. אתה לא בעל תפיסה ביטחונית ואני מקווה שהדעות שאתה מציג כאן הן "מטעם" ולא של אף יהודי במדינה הזו או במקום כלשהו אחר.
ישן 01-10-2008, 20:25
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
שים לב
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "ראשית עם יתקפו את ישראל בנשק..."

לא ענית לאף שאלה שלי, אבל אל תטרח כי אין לך תשובות כמו לכל מי שמדבר בסיסמאות.
העולם שלך מוגבל להכללות ולשני צבעים - לבן, שזה אנחנו הטובים ושחור שזה כל מי שלא אנחנו ולכן - הרעים. אתה מדבר על בני אדם (כן - מוזר אבל גם ערבים הם בני אדם), שהם אינדיבידואלים אבל מגדיר אותם ומדבר עליהם כאילו הם ישות אחת אורגנית שפועלת במתואם. אני מניח שזה מקל עליך את הצורך להכניס את כולם לתוך התיבה שבנית מאחר וככה יותר קל להתעלם מאינדיבידואלים.

בכל אופן, במצב מלחמה יש הנחיות, חוקים ופקודות לטיפול ב"גייס חמישי" ואני מבטיח לך שמי ש"יעשה לנו את המוות מבית במצב כזה - יטופל כחוק.
בהקשר לשימוש באסירים ביטחוניים (לא שבויים כי לא מדובר בלוחמים של צבא) וגם כאלו ש"יעשו לנו את המוות" (אבל כאלו ספציפית ולא נשותיהם, ילדיהם ואביהם התרח בן ה 95) - אין לי בעייה שישמשו כמנקי פסולת כימית ומקרצפי נשורת למחייתם. לא כולם, לא כלל הערבים בישראל כדבריך.

ואגב - תעשה הגהה לפני שאתה שולח פוסט. קשה לקרא את הדברים הקשים שלך כשהם גם מלאים שגיאות הקלדה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר