לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2008, 16:39
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "בלי בבל"ת.. אתה רק בטירונות,..."

אהה, חבר שלך היה... והוא סיפר לך ש... סבבה מה שתגיד. גולני זו חטיבה עם ביקוש ושם, ולא סתם, החטיבה מוערכת מאוד משום יכולותיה הגבוהות שבאות לידי ביטוי בפעולות ומבצעים בהם השתתפה, אז אתה יודע מה, אם הבנאדם רוצה גולני אז שיהיה בגולני, מה איכפת לך? אני אישית לא ממש היה לי משנה איפה אני אשרת, אבל יצא גולני והייתי מבסוט מת, למה? ככה, כי גולני זה גולני, והעץ על הזרוע שווה את הגזע בתחת... בקשר למרד, לא מכיר ולא יודע, הייתי בבסיס כשזה קרה ולא שמעתי על זה יותר מדי, קורים לפעמים מקרים ספציפיים במקומות כאלה שהם לא במקום, אח שלי היה במרד של כפיר לפני כמה חודשים (גם לחיילים שם היו בעיות עם המפקדים שלהם) וישב בכלא ובסופו של דבר המפקדים (כן, גם המ"מ) שלו הודחו, אז כנראה מה שקורה גם באישור המ"מ לא תמיד כשר...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2008, 17:21
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "אהה, חבר שלך היה... והוא סיפר..."

הופה מה קרה פתאום אין הנפצות וכן מרימים בלוני גז הא? להבא תשקול תמילים ואל תתנשא.
"יכולתיה שמכולתיה באים לידי ביטוי" ספר לנכדים שך.. שמענו את זה אלף פעם, לחזור שאתה בטירונות?
שנדבר עוד שנתיים? השגרה שתעבור אחרי האימון מתקדם תהיה אותה שגרה כמו כל חירניק גדודניק אחר,
לא משהו מיוחד ויחודי שרק בגולני עושים. הגורם העיקרי למשיכה לחטיבה היא השם, שם קונה. אם פותח
האשכול היה אומר "רוצה רק חיר" הייתי מבין ומנסה לעזור, כי יש הבדל מהותי בין שריון לחיר, אבל לא
מדובר ברוצה חיר, אלא עוד מקרה קלאסי מעצבן של "רק גולני" כשיקרה אסון אם יהיה בחטיבה אחרת כמו
נחל או גבעתי שאופי הלוחמה שלה בדיוק כמו גולני, נפתחו מיליון אשכולות באותו נושא בדיוק ומיצו את העניין,
ושיקרא את עשרות הטוקבקים של גולנצ'יקים בכתבה, הם לא מנפיצים כלום, יש גם דברים רעים שם שאין
במקומות אחרים.

נערך לאחרונה ע"י רמבו 6 בתאריך 06-10-2008 בשעה 17:25.
ישן 06-10-2008, 17:51
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "הופה מה קרה פתאום אין הנפצות..."

ניסיתי לשמור על יחס מכובד כלפיך בדיון זה שאנו מנהלים כרגע אבל אני רואה שאתה לא מכבד אותי, אז אין בעיה ואני לא אכבד אותך... הופה, מה שקרה להנפצות ולבלוני הגז, זה שלקחת מקרה אחד יחיד ובודד ואמרת "שזה מה שעושים לכל גולני" אז סתום ת'פה שלך כי אתה לא בגולני ואתה לא יודע מה עושים בגולני, מה אתה קשור בכלל? מה עשית שאתה מעז בכלל להתנשא עליי? גם אם היית טייס טנק בשייטת מטכ"ל אתה לא תזלזל בי. הבנאדם רוצה גולני, כי הסבא של האחות החורגת של ששון המוכר במכולת היה בגולני, וחשוב לו להיות שם, מי אתה שתעיז להגיד לו שעדיף לו לא להיות שם?
ושוב, אם לא היית שם אז מה אתה כבר יודע תאמין לי שאני מכיר גם המון אנשים שהיו בגולני ויצאו משם מבסוטים, גם אם יש כמה שלא (ואלה החבר'ה שלא החזיקו יותר מהטרום טירונות).
ישן 06-10-2008, 18:09
  almogas almogas אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.04
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "ניסיתי לשמור על יחס מכובד..."

^
גם אני לפני גיוס(מחזור נוב הקרוב)
ואולי אין לי ידע כמו הרבה אחרים פה
אבל לפי מה שאני שומע מחברים שלי מדודים שלי וכו
יש כאילו הליכה עיוורת לכיוון גולני כולם רוצים גולני "רק גולני או שאני לא מתפנה" וכדומה
בלי שבאמת הם יודעים מה הולך שם .
אז כן זה המקום שלנו לפקוח עיניים לאנשים , אני החלטתי לא ללכת עם הזרם ורציתי מוד"ש אבל זה לא העניין עכשיו.
גם בגולני מאוד מאוד קשה וטוחן גם אם אתה וותיק.
הרבה חושבים שגולני זה יותר טוב מהשאר אנשים מקבלים גבעתי/נחל ועדיין לא מרוצים
אז זה המקום להראות להם שלא הכל וורד בגולני שישקלו מעט את הרצון שלהם- אם עדיין אחרי מה שאומרים להם הם רוצים גולני זה החלטה שלהם.

ולפותח השרשור הזה. לך לשריון זה אחלה שמעתי מכממה וכמה אנשים שהיו שם שזה אחלה אנשים טובים ויש אחלה יחס,ואם לא לך לפלסר שריון נשמע מקום הרבה הרבה יותר מעניין מגולני(גדודים) כי הרי בגדודים כולם עושים שמירות כל היום
ישן 06-10-2008, 21:33
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "ניסיתי לשמור על יחס מכובד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי mt999
ניסיתי לשמור על יחס מכובד כלפיך בדיון זה שאנו מנהלים כרגע אבל אני רואה שאתה לא מכבד אותי, אז אין בעיה ואני לא אכבד אותך... הופה, מה שקרה להנפצות ולבלוני הגז, זה שלקחת מקרה אחד יחיד ובודד ואמרת "שזה מה שעושים לכל גולני" אז סתום ת'פה שלך כי אתה לא בגולני ואתה לא יודע מה עושים בגולני, מה אתה קשור בכלל? מה עשית שאתה מעז בכלל להתנשא עליי? גם אם היית טייס טנק בשייטת מטכ"ל אתה לא תזלזל בי. הבנאדם רוצה גולני, כי הסבא של האחות החורגת של ששון המוכר במכולת היה בגולני, וחשוב לו להיות שם, מי אתה שתעיז להגיד לו שעדיף לו לא להיות שם?
ושוב, אם לא היית שם אז מה אתה כבר יודע תאמין לי שאני מכיר גם המון אנשים שהיו בגולני ויצאו משם מבסוטים, גם אם יש כמה שלא (ואלה החבר'ה שלא החזיקו יותר מהטרום טירונות).

זו תגובה לעניין.. עצבים ותוכן לא ענייני, רק שלא יחשבו שהערסים חזרו לגולני בגללך..
וכן - אני עדיין חושב שחלק מהמלשבים של "רק גולני" קצת חושבים ישן וילדותי, זה מגיע לרמה
כזו שחלק בבקום לא מתפנים כי שיבצו אותם לנחל או גבעתי שזה אותו דבר. אבל למעלה מדובר
בשריון אז זה לא רלוונטי, הוא רוצה גולני עד המוות לא משנה מה? סבבה שיסרב שיעשה מה שניתן
ויעבור את כל התלאות עד שיקבל. עריכה: בכל מקרה גם אחרי שאלף פעם אומרים לכם לסמן כמו
שצריך בשאלון עדיפויות כך שלא תדפקו בשריון תותחנים הנדסה אתם כל פעם חוזרים על אותה
טעות.

נערך לאחרונה ע"י רמבו 6 בתאריך 06-10-2008 בשעה 21:38.
ישן 11-10-2008, 12:31
  jammer1 jammer1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.08
אוי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי molaga שמתחילה ב "קיבלתי שריון, רוצה גולני"

אוי רמבו רמבו,צא מהסרט שלך ידידי...מה שסיפרו שלך קרה אולי בשנות ה80,עכשיו התמונה בגדודים שונה לגמרי,בתור חייל בגולני אני אומר לך אתה מדבר שטויות בכמויות בלתי נתפסות

באשר לפותח האשכול,אתה לא מפספס ימי טירונות כי בשבועיים הראשונים שאתה מגיע מהבקו"ם יש לך תרום-טירונות...מין תהליך כזה שנותן לך להתרגל מעט לשעות שינה להשקמות לארוחות ובעיקר לחתום על ציוד ולהיקלט בשלישות ומרפאת שיניים וכל מיני...ולא אחד ולא שניים הגיעו למסלול שלי באמצע מג'וב או מקרבי אחר (קורס טייס,תותחנים,נ"מ) אז כל אתה רוצה,אתה תצליח..הכי חשוב לא להישבר תעמוד על שלך כי כמו שאמרת זה יקבע את ה3 שנים הקרובות בחיים שלך ולא משנה אם תאכל חרא או קוואיר בבאח
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר