לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2008, 13:07
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "האיות הנכון = סמולנים. מקור:..."

חיפשתי במילון, ולא, אין מילה כזאת. תבדוק את התוכנת איות שלך, כנראה שיש בעיה.

לא הבנתי מה זה סמולנים, יכול להיות שהתכוונת לגמדים? כי אז הם מעדיפים שיקראו להם "נמוכי קומה", לא יפה להמציא שמות, וחוץ מזה אני לא מבין מה נמוכי הקומה עשו לך רע.

בקשר לוידאו, אני כבר רגיל שמייחסים לי דברים שלא אמרתי, אבל לקחת סרטון של מישהו ולתת לא פרשנות הפוכה לחלוטין, זה חדש אפילו לפה.
תסתכל על הסרטון שלו בקשר ליהודים, הבחור הזה הוא אנטי דתי, הוא טוען שהדת היא המקור לכל הצרות בעולם וברגע שנזנח כולנו את הדת רק אז נהפוך להיות נורמאלים - לא יודע מה איתך, לי זה לא נשמע כמו טיעון ימני במיוחד.
הוא גם טוען שבמלחמה בין ישראל לפלסטינים אשמים המתנחלים והמוסלמים, גם זאת לא נשמעת לי דעה ימנית במיוחד.
גם הקריאה שלו לכך שאמריקה לא צריך לעזור לישראל לרסן את אירן, כי ישראל לא עומדת באף אחת מהחלטות האו"ם בקשר לשטחים הכבושים.
והנה עוד ציטוט קטן שלו שבטח תאהב: "מה שישראל צריכה לעשות זה לוותר על ירושלים, כי היא באמת (ההדגשה היא שלו בדיבור hh) לא שייכת אליה.... אני ביקרתי במדינה היהודית, אהבתי להיות שם ולבקר, אתם לא צריכים את ירושלים, אתם גדולים מזה.... אבל ירושלים היא לא עיר יהודית, היא עיר ערבית"

עכשיו, לפני שאתה שולח את הגמדים ללמוד אנגלית, אולי כדי שתיקח כמה שיעורים בעצמך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר