לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2008, 16:04
  Confrinus Confrinus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gilado1 שמתחילה ב "מחפש מצלמה עד 1500 שח"

שלום לך שנה טובה .
אז ככה.. המצלמה שאתה מתעניין בה בהחלט מצלמה טובה.. יש לה 12 מגה פיקסל וזום אופטי נחמד X6
ככה שאתה תהנה ממנה מאוד אם הדרישות שלך הם צילומי משפחה וכו' .
מה שכן נתתי עליה מבט קל בזאפ וראיתי שרוב החברות שהם זולות בסביבות 1400-1500 לא נותנות אחריות של קרט.
עכשיו אני לא יודע כמה זה חשוב לך האחריות אבל אני היתי ממליץ אם זו מצלמה ראשונה לקחת אחריות של היבואן על מנת שתגיע גם חוברת בעברית שזה יקל עליך בהרבה כי גם אם אתה מבין טוב אנגלית זה יהיה קצת קשה כי זה חלק מושגים לא מהיומיום וכו'.
אז לפי מה שאני ראיתי עם האחריות זה בסביבות 1800-1900.( תקן אותי אם אני טועה )
אז יש לי עוד הצעה שראיתי שמצלמה נחמדה זוהי ה Canon Power Shot SX110IS
הקישור : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713664
שיש לה נתונים גבוהים של 9 מגה פיקסל ו זום אופטי X10
בהצלחה בקנייה ושנה טובה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-10-2008, 04:01
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי gilado1 שמתחילה ב "חוברת הפעלה בעברית או באנגלית..."

1. טווח מהירויות תריס בד"כ לא מעניין יותר מדי (בטח שלא אנשים שמצלמים בטכניקות כמו חשיפה ארוכה). רוב המצלמות נותנות טווח סביר ביותר ופונקציית החשיפה הארוכה (מעל שניה מבחינתי זה חשיפה ארוכה) לא בשימוש כמעט בכלל... כדי ללמוד עוד על הטכניקה, הרץ חיפוש או גלוש ללינקים באשכול המעוגן מעלה).

2. גודל חיישן - ככל שהחיישן גדול יותר, כך התמונה שמתקבלת תהיה פחות רועשת.
כנס לארכיון בפורום האב (פורום צילום) וחפש אחר המאמר בנוגע לגודל חיישנים. הוא מדבר בעיקר על מצלמות DSLR אבל גם יתאים לך.
3. המירוץ אחרי המ"פ זה גימיק שיווקי גרידא.
אין שום הצדקה לייצר כיום מצלמות עם מעבר ל 6 מ"פ.
תיאורתית, ככל שמצלמה מפיקה תמונה עם יותר מ"פ, התמונה תהיה מלאה יותר בפרטים ותוכל להדפיס אותה בגודל יותר גדול.
מצד שני, באיזו שהיא נקודה, האפקטיביות של ריבוי פיקסלים כבר הופכת לעצם בגרון והיא למעשה שיקול נגד קניית מצלמה.
מצלמה של 6 מ"פ יכולה להפיק הדפסה בגדלים ממש ממש גדולים באיכות מעולה כך שאין צורך ביותר... ריבוי פיקסלים מעודד רעש דיגיטלי וקולטני אור קטנים יותר ורגישים פחות.
יותר מזה, קבצים שנוצרו במצלמות עם מ"פ גבוה, יהיו כבדים יותר - מה שאומר פחות תמונות בכרטיס הזיכרון שלך, מעמסה על המחשב האישי שאוגר את התמונות וכו'...

יצאה לפני שבועיים מצלמה חדשה של 21 מ"פ (מצלמת DSLR) ועשתה הרבה גלים בשוק.
לא יפתיע אותי אם ההזמנות במעבדות הצילום השונות להדפסות ענק ישאר כמו שהוא בלי שינוי מהמצלמה החדשה... השימוש העיקרי של אנשים מהמצלמות שלהם זה לשים תמונות באינטרנט, לשמור במחשב באלבום דיגיטלי או להדפיס בגודל של 10 על 15 ס"מ (פחות או יותר) ולשים באלבום משפחתי.
בשביל אלבום שכזה, וגם בשביל צפיה במחשב - אתה בהחלט שלא צריך מעבר לחצי מגה פיקסל בלבד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר