לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2005, 05:06
צלמית המשתמש של JohnDow
  JohnDow JohnDow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.04
קצת מידע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי b&m שמתחילה ב "שאלה בקשר להחלפת מסלול ב-WOW והאם החלפת מודם תשפר מהירות?"

לא בטוח שזה שייך לפורום הזה, אבל בקצרה:

חבילות האינטרנט המהיר בארץ כמעט כולן הן מונחות מהירות הורדה. כלומר שינוי חבילה
ישפיע, אם וכאשר על מהירות ההורדה אליך למחשב. מהירות השליחה (שהיא בממוצע 12KBYTES)
לא תשתנה.
עליך לשים לב- מדובר במקסימום. כלומר, אתר או EMULE או WHATEVER שאתה מוריד ממנו ב-50KBYTES לשניה -לא חשוב אם תשנה חבילה ל-20GB לשניה, המהירות לא תשתנה.

לכן, אתה צריך לוודא שבמצב נורמלי אתה מוריד במקסימום של החבילה (נדמה לי שזה 60KBYTES לשניה בחבילת WOW הרגילה) ואז אולי כדאי לעבור חבילה.

שים לב, שמהירות השליחה (מש שנקרא UPSTREAM) כמעט ולא משתנה באף חבילה, וכדי לשנות אותה תצטרך לשלם סכומים גבוהים יחסית של כסף ל-בזק, אבל כך זה גם ב-HOT.

ולסיכומו של דבר - אין צורך בכל מקרה בהחלפת מודם (אלא אם תעבור לכבלים כמובן) - בשונה ממודמים שהיו פעם, ADSL הוא תקן - ותומך במגוון מהירויות עד גבול מסויים -כאשר ההגבלה היא לוגית ולא פיזית - ונשלטת ע"י ציוד הקצה כהגדרה ממוחשבת.

בעניין ספקי אינטרנט - רובם יתנו לך תוצאה דומה, אני משתמש ב013 כבר שנתיים ומאוד מבסוט. לא יודע לגבי תמיכה טכנית, אני מדבר על מהירות נטו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר