לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2008, 21:16
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "תחבר, אין בעייה, רק תוודא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
תחבר, אין בעייה, רק תוודא שהוא לא הראשון בסדר, כדי שתעלה שמערכת ההפעלה תעלה מהראשון

אני רק לא הבנתי מה אתה פותר בכך אם המערכת מסרבת לעלות מדיסק ההתקנה במחשב המקורי...

שכחתי להגיד למה מההתחלה הבעיה הזו צצה הווינדוס של המחשב לא היה חוקי ולכן הייתה את הבעיה הזאת. ונראה לי שאני יעשה מהמחשב השני עם ה-XP כי במחשב שלי יש ויסטה ואני לא רוצה לסבך בינהם. ושאלות אחרונות: זה ששתי HDD מחוברים זה לא יוצר מערך RAID נכון? צריך כבל מסוים בשביל זה? והאם יש מספיק כניסות בלוח אם שלי DG965SS לחבר שתי HDD ושתי כוננים?

נערך לאחרונה ע"י PPF בתאריך 27-10-2008 בשעה 21:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2008, 21:23
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי PPF שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]תחבר, אין בעייה,..."

זה שחלונות לא חוקית לא מונע ממך לעשות אתחול מדיסק - זה קורה לפני השלב שמערכת ההפעלה בכלל עולה, ואני לא מבין מה הקשר, ומה הפרמוט יעזור כאן... (שים לב שבדיסק ההתקנה המקורי של XP, כשיש משהו מותקן על המחשב כבר, אפילו שאתה עולה מהדיסק, יש הודעה שאומרת שכדי לעלות באמת מהדיסק, צריך ללחוץ על מקש כלשהוא, ויש שלוש שניות לעשות את זה, אחרת המערכת ממשיכה לעלות כרגיל...)

בלוח שלך יש ארבעה חיבורי SATA וחיבור ATA בודד.

RAID לא נוצר אוטומטית... וגם לא צריך כבל בשבילו. זו הגדרה שמבצעים בבקר/תוכנת שליטה בבקר. ובכל מקרה, לא כתוב במפרט של הלוח שלך שהוא בכלל תומך בתכונת RAID, כך ש...

ישן 27-10-2008, 21:25

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "זה שחלונות לא חוקית לא מונע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
זה שחלונות לא חוקית לא מונע ממך לעשות אתחול מדיסק - זה קורה לפני השלב שמערכת ההפעלה בכלל עולה, ואני לא מבין מה הקשר, ומה הפרמוט יעזור כאן... (שים לב שבדיסק ההתקנה המקורי של XP, כשיש משהו מותקן על המחשב כבר, אפילו שאתה עולה מהדיסק, יש הודעה שאומרת שכדי לעלות באמת מהדיסק, צריך ללחוץ על מקש כלשהוא, ויש שלוש שניות לעשות את זה, אחרת המערכת ממשיכה לעלות כרגיל...)

בלוח שלך יש ארבעה חיבורי SATA וחיבור ATA בודד.

RAID לא נוצר אוטומטית... וגם לא צריך כבל בשבילו. זו הגדרה שמבצעים בבקר/תוכנת שליטה בבקר. ובכל מקרה, לא כתוב במפרט של הלוח שלך שהוא בכלל תומך בתכונת RAID, כך ש...

אני רוצה בסה"כ לפרמט את הHDD של המחשב הבעייתי כדי להחזיר אותו לישן ריק מתוכן ואז להתקין עליו מחדש Windows XP והדרך היחידה שאני חשבתי עליה היא לחבר את ה-HDD למחשב אחר ולפרמט אותו ממנו.

ישן 28-10-2008, 11:56

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי RACS שמתחילה ב "אז תחבר את ההארדידסק למחשב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RACS
אז תחבר את ההארדידסק למחשב הדפוק ותתחיל את ההתקנה של ווינדוס (דאג בביוס שהמחשב עולה מהCD) ובהתקנה (אפילו אם הווינדוס לא חוקי) פשוט תבחר לפרמט את ההארדדיסק שתשים בפנים ותבחר להתקין.

תקרא מההתחלה:
כשאני ניגש במחשב הדפוק לביוס לשנות את הסדר של מה יעלה ראשון HDD או הדיסק מהכונן אז התפריט של הביוס נעלם תוך שניות כך שאין לי זמן לשנות את זה, גם שאני ניגש למצב שאני יכול לבחור להיכנס ל-Safe Mode זה נעלם והמסך מראה שחור ואין מה לעשות.
בקיצור אני רוצה לחבר אותו למחשב אחר תקין (את הHDD של המחשב הדפוק) ואז לפרמט אותו כשכנראה הבעיה היא בוא כי לפני זה המחשב עבד באופן תקין).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר