לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2008, 17:26
צלמית המשתמש של guygabay4
  guygabay4 guygabay4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.08
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי THDUR שמתחילה ב "לזה שהיה בגיבוש מטכ"ל: תפרט..."

אחרי הניפוי נשארו בסביבות 250, אל תשכח את אלה שפרשו מרצונם ואלה שהופרשו רפואית , אגב בגיבוש הזה הפרישו הרבה בהתחלה על רפואי ,למשל על דופק קצת גבוה או על טיפה חום!

בקבוצה שלי התחלנו 20 , 3 פרשו מעצמם (ז"א המשכנו 17), הופרשנו בערך 5 אנשים. לי אישית היה ברור שאני יופרש כיוון שמתחתי שריר ונגררתי חצי מהגיבוש, אבל חלק מהחבר'ה שהופרשו היו חזקים פיזית והתנהגו בגיבוש רגיל לגמרי ,אז ככה שלאף אחד אין מושג באמת למה הדיחו אותו ,אל תנסו להבין את זה אפילו כי לא תצליחו לצאת מזה.
למתגבשי אפריל , תפסיקו להיות במתח, להתרגש ולהתעסק בספקולציות ובמספרים , אחרי שעתיים בגיבוש אתם לא תאמינו על עצמכם איך הייתם כאלה טיפשים ואיך התרגשתם חצי שנה לפני הגיבוש .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2008, 09:47
  Balal Balal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ComandorM@n שמתחילה ב "מישהו שחזר מגיבוש שייטת יכול לשתף?!"

חחחחחחחחחחחחחחחח מידן מה קורה? זה דולב, איזה צוות מחץ היה לנו...

ולאלה ששאלו על מספרים אני יכול לספר על הצוות שלי ושל meidos:
התחלנו 19
סיימו את הגיבוש: 1

מסע שני- רק שניים סיימו.
מסע שלישי-אף אחד לא סיים.
בסוף המסע השלישי המפקד שאל מי פרש משתי פעילויות וכל הקבוצה חוץ מ-1 הרימו יד... מכאן אתם יכולים להבין שרק מישהו אחד מהקבוצה שלנו סיים את הגיבוש.

אל תקחו את הצוות הזה לדוגמא... כי המפקדים שלנו היו באמת נאצים, בזמן שכולם חזרו מהתיזוזים לארוחת ערב,שיחה,רחצה ושינה- אנחנו היינו בטרטורים במשך 3 שעות(!!!!!!!!) "2 דקות מוכנים למסע" 45 שניות אתם פה עם מעיל ונשק" "2 דקות כל המיטות בחוץ"... וככה במקום לנוח מהתיזוזים בזמן שקבוצות אחרות הלכו לישון... השרירים שלנו רק נתפסו יותר... והמפקדים כל הזמן דאגו לספר לנו כמה אנחנו גרועים, כמו שציינתי את המסע שבא לאחר מכן- אף אחד לא סיים בעוד בקבוצות אחרות סיימו 6,12,15 וכו....
אני אישית מאוכזב מאוד מעצמי, אבל עם זאת אני חושב שבגיבוש שייטת שיש עליך מאמץ פיזי כזה גדול אי אפשר לגרום לקבוצה אחת ליפול מהרגליים בטרטורים בלתי פוסקים לפני מסעות בזמן שקבוצות אחרות נחות :\

נתראה בגיבוש 669!

נערך לאחרונה ע"י Balal בתאריך 29-10-2008 בשעה 09:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר