02-11-2008, 00:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.10.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי gidi2
אני לא בקטע של להגיד "הוא צודק" ו"הוא טועה" אבל אני לא מבין כאילו אם בא ילד לכושר קרבי ומתאמן שם ואחרי זה הולך לגיבוש (לא משנה איזה) ועובר אותו אז כל הכבוד לו ולקבוצת כושר שלו. הרי רוב האנשים שהולכים לגיבוש מסויים לא מתקבלים ליחידה המגבשת אז תלמדו לפרגן לאנשים שעוברים את הגיבוש ולא להגיד להם "בסדר, עברת גיבוש אבל אתה לא תעבור מסלול כי בקבוצות כושר קרבי לא מכינים אותך למסלול" תאמינו לי שזה מספיק קשה לעבור גיבוש. כמו כן אני לא חושב שיובל עילם זה איזשהו פתרון קסם הרי זה נכון שזה עוזר והכל אבל תכלס מי שעובר זה הבנאדם עם הערכים מהבית. אני לא מאמין לקלישאות האלה שבקבוצות כושר קרבי נותנים לך תכונות מסויימות למסלול, אי אפשר לבוא להתאמן בכושר קרבי וזה מה שייתן לך את התכונות המתאימות לשייטת לדוגמא, בנאדם שהוא לא מנהיג ואין לו קשר למנהיגות יובל עילם או כל קבוצת כושר אחרת לא תהפוך אותו למנהיג, אבל בנאדם עם פוטנציאל מנהיגותי כלשהו אז העבודה במסגרת מסויימת תפתח אצלו את התכונה הזאת.
בכלל אני חושב שבאשכול הזה האנשים מתחלקים לשני קבוצות: בעד כושר קרבי ונגד כושר קרבי. תבינו זה לא שחור לבן, אם חלק חושבים שצריך להתאמן לבד וחלק חושבים שצריך להתאמן במסגרת כלשהי אז בואו אני ייתן לכם פתרון: שילוב אימונים גם לבד וגם במסגרת כושר קרבי.
שבוע נעים.
|
אשמח אם תקרא את כל התגובות שלי באשכול, וגם באשכול השני שדן בסוגיה הזו והוא נקרא "קבוצות כושר קרבי" אם אני לא טועה.
הנה ציינת את תחום המנהיגות למשל כשאמרת שיובל עילם לא יהפוך למנהיג.
אתה צודק במידה מסוימת, אבל מצד שני אצלנו עובדים גם על הדברים האלה, מנהיגות, עמידה מול קהל,
יצירתיות אסרטיביות, צבירת ביטחון עצמי, עבודת צוות, שאיפה למצויינות, אמינות, בטיחות, השקעה, התמדה ועוד. זו שיטת העבודה. להטמיע בנו את התכונות האלה. גם אנשים שבהתחלה אין להם את זה, יכולים לקבל את זה. כשאתה מתרגל לעבוד בצורה כזאת או אחרת, ואתה מתרגל באופן שוטף דברים דוגמת דיבור מול קהל, עבודת צוות, אמינות, בטיחות והשאר, אתה מתרגל לעבוד ככה, ויש סבירות גבוהה שתישאר כזה. גם ערכים נלמדים.
ממש קשה לי להסביר את זה.
אתם צריכים לשמוע בוגרים שמספרים שהם השתנו במהלך שהותם במסגרת.
אלו דברים שאם אתה לא שם אתה לא מבין.
אני לא אומר שכל מי שמגיע משתנה והופך לאדם מושלם, כי בסופו של דבר ברגעי האמת, האדם יתפקד בשעה האמיתית כמו שהוא מבפנים, ואת האופי השורשי הטבעי של הבנאדם לא קל לשנות,
אבל אם תשים את האצבע על האנשים בוגרי המסגרת אתה תראה מי הם ואני בטוח שתתרשם לטובה.
אני לא מתכוון להגיב יותר בנושא הזה, כי כמו שאמרת חלק מהאנשים פה הם אנטי, ולא משנה מה אני אגיד וכמה אני אסביר, גם אם אני צודק, הם ישללו בכל אופן ולא ינסו להבין, או יגידו שהם יודעים ואני טועה, כי אני עדיין לא חייל והם כן. אני לא הולך לבזבז זמן, כתיבה וחשיבה על האנשים האלה יותר,הם לא באים בראש פתוח לשמוע, הם רק פוסלים ושוללים ועוד בלי נסיון או דעה אמיתית.
שיבושם להם. הנה משהו קטן בשבילם (אתם התגייסתם!, אתם יודעים הכל! אתם צודקים!)
בסופו של דבר אנחנו רואים מי מגיע לאן, והעובדות מדברות בעד עצמן.
שתיהיה הרבה הצלחה לכולם בגיבוש, במסלול, בשירות ובחיים.
ושבוע מצוין.
|