לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2008, 17:08
  מלש"ב מהיום מלש"ב מהיום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ice dude שמתחילה ב "יום סיירות"

נצל"ש קטן (או שבעצם לא כל כך קטן, מצטער ).

1. בהמשך לשאלת פותח האשכול, את הזימון ליום סיירות מקבלים שבוע שבועיים לפני היום עצמו?

2. כרגע אני עם שין ספלינט בדרגה נמוכה בשתי הרגליים (אך בהתליכי החלמה).
א. אוכל לחזור לאימונים סדירים רק בתחילת דצמבר (בתקווה). אם אחליט לדחות את יום הסיירות ליולי, על מנת לא להגיע לפציעה מחדש/ להגיע פצוע/ להגיע בכושר גבוה יותר, מה תהיה שרשרת התגובות? גיבוש מרכזי/המשך באוקטובר, ואז דחיית הגיוס מנובמבר למרץ? או שיגייסו אותי ברגע האחרון?

ב. האם זה בכלל שווה את הפרוצדורה? כי ברור לי שאם אגיע ביולי ולא ינואר, אני אהיה ברמת כושר גבוהה בהרבה (ואני מדגיש הרבה). אם כן, איך עושים את זה? רק כשישלחו לי את הזימון?

תודה רבה, ואני מצטער על ניצול השרשור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2008, 18:05
  pomba pomba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מלש"ב מהיום שמתחילה ב "נצל"ש קטן (או שבעצם לא כל כך..."

אהלן,

1. לפי מיטב זיכרוני מקבלים בין חודש ל3 שבועות לפי את הזימון וזה לא מחייב שזה בראשון יש כמה מועדים, האחרון הוא בסביבות ה17 לינואר
2. בקשר לרמת הכושר לעניות דעתי האישית יום סיירות לא מחייב אימון כזה רציני,ואני מודע לזה שהמון אנשים לא מסכימים איתי בזה, אני יכול להעיד אך ורק על עצמי שהתאמנתי עם עוד חבר על ספרינטים שבועיים לפני וביום סיירות הייתי טוב וקיבלתי מה שרציתי וגם חבר שלי, אבל אנחנו פעלנו כך כי אנו ידענו שיש לנו "כושר טבעי" ושמרנו על כושר נורמאלי הרבה לפני היום סיירות.(ריצת 4,000 כל יום שלישי) והיינו מודעים לעצמנו.
מה שאני ממליץ ולא רק לך זה לעשות "בדק בית" תרוץ 2,000 תעשה 100% בבטן ומרפקים ותבדוק מה הרמה שלך. אם צריך תתאמן הרבה לפני,ואם התוצאות סבבה אז תמשיך להתאמן. ותעשה כמה ספרינטים כדי לראות איך זה.
ביום סיירות היו איתי הרבה חבר'ה מ"יובל אילם" "אחרי" וכל השאר... הם ספציפית(אני לא מכליל) לא היו ממש מבריקים.
ותראה מה תקבל לגיבוש ואז תתחיל להתאמן ברצינות.ולא לדחות את היום סיירות תגמור עם זה כמה שיותר מהר.
ואם בכל זאת אתה רוצה להתאמן מלא ובראבק..זה לא יזיק זה בטוח,אבל גם לא יודע כמה זה יועיל לך ולגוף.
ישן 10-11-2008, 20:16
  מלש"ב מהיום מלש"ב מהיום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי pomba שמתחילה ב "אהלן, [b]1. [/b]לפי מיטב..."

pomba, חבר, תודה רבה על הניסיון לעזור, התגובה שלך מכילה הרבה מידע מועיל.

אך לצערי אני מרגיש שאתה מדבר אל מישהו אחר, ולא אליי.
בשבילי, הכושר הוא הדבר הראשון, ולאחר מכן יום הסיירות. הספורט מבחינתי הוא כדרך חיים, מאז היותי קטן, ויום סיירות בשבילי הוא מבדק, ולא מטרת על.

הבעיה היא, שבחודש בודד של אימונים קלים, אהיה ברמה אירובית בסיסית מינימלית, ולא ברמה שתשקף אותי באמת מבחינת ספרינטים בעיקר, וזה מה שחבל לי.
מה שאני מנסה להגיד- אני מכיר את גישתך הטבעית לספורט, כי אני חי על פיה

בכל מקרה נחזור לנושא. אשמח לעוד דעות בנוגע ל2 ב'.
העובדה היא שליום סיירות בינואר אגיע ברמת ריצה מינימלית מבחינתי, לספרינטים לא אהיה מוכן מספיק.
מה שיותר מטריד אותי הוא, שבמהלך המנוחה הכפויה כדי להחלים, תציק לי המחשבה שזו הרמה בה אגיע, ואין לי מה לעשות בנוגע לזה.

לכן הגיע רעיון הדחייה. כך אוכל להחלים בראש שקט, להתרגל למדרסים (שככל הנראה אני חייב), להשתקם ולבנות את הכושר שלי מחדש.

נערך לאחרונה ע"י מלש"ב מהיום בתאריך 10-11-2008 בשעה 20:19.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר