לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2008, 15:53
צלמית המשתמש של נחשותן
  משתמש זכר נחשותן נחשותן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.08
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי kaspimen שמתחילה ב "יש לי חבר שמתגייס עכשיו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kaspimen
יש לי חבר שמתגייס עכשיו לשייטת ושיש לו את הבעיית ראיה הזאת, והוא נפל מטייס, על בעיה בראיית עומק אפשר להגיע לשייטת.....
וגם שנפלתי מהמיונים לטייס, יכולתי ללכת רק לגיבוש שייטת

אין לי בעיות ראיה לעומק, אני רואה מצוים גם מרחוק וגם מקרוב, נהפוכו, אני רואה כפליים טוב מרחוק ממישהו שהראיה שלו תקינה לחלוטין (כמוני). אם למשל תשים לוח עם מספרים במרחק של 3-4 מטר ממני, אני יזהה כל מספר, ואני מדבר על מרחק גדול יותר משהרופא עיניים מיקם את הלוח ממני.

תודה רבה,

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2008, 16:56
צלמית המשתמש של נחשותן
  משתמש זכר נחשותן נחשותן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.08
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי UR5076 שמתחילה ב "נתחיל ככה. אם הוא מחזור גיוס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי UR5076
נתחיל ככה. אם הוא מחזור גיוס של מרץ הקרוב, הוא עוד לא עשה מר"י של לפני גיוס.
המקס' שיכול להיות שהוא עשה זה מר"י לפני גדנ"ע וזה בודק רק ראיה של מרחק ופזילה לא פוגעת בזה, לפי מיטב ידעתי.
דבר שני, ללכת לגיבוש שייטת לא אומר שאתה כשיר להתגייס לשם. אתה יכול להתקבל ובמר"י שלאחר מכן ליפול.
ככה שלמה שאמרת אין שו משמעות.

אני עוד לא הגעתי לצו ראשון, אני רק כיתה ט'. יש לי עוד שנה וחצי עד לצו הראשון, ככה שיש לי זמן.
המשיכה שלי לים תמיד היתה ובגלל זה אני רוצה להגיע לשייטת. כנראה שאני אצטרך לחכות לגדנ"ע צלילה כדי לברר על העניין שלי, נכון? אני רואה שאין לכם אפשרות לתת לי תשובה מדוייקת כבר עכשיו, כשהצו שלי עוד רחוק והעניינים לא "ברורים". תודה בכל מקרה, כמו שאמרתי, נחכה לצו ולהירשמות לגדנ"ע.

שבת שלום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר