לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2008, 00:04
  Omegaomriri Omegaomriri אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי sharvit שמתחילה ב "[QUOTE=Omegaomriri]אם אתה..."

תראה, ממר"מ זה שנתיים וחצי קבע, גאמא זה בין שנה לשנתיים קבע.
גאמא זה תחת מודיעין, לכן הם לוקחים אנשים בלי שום קשר לפרופיל שלהם, ממר"מ לוקחים רק אנשים בעלי פרופיל עורפי או כאלו שעשו שנת לימודים יג'.
המיונים של גאמא והמיונים של מודיעין בכלל קודמים לכל שאר המיונים בצה"ל וגם מקפיאים את כל הדברים הלא-התנדבותיים שאתה ממויין אליהם.
ממר"מ לא דורשים ידע מוקדם בכלל, וככה גם נראה הקורס - מלמדים אותך הכל מאפס. לעומת זאת גאמא דורשים ידע מוקדם נרחב.

אמרתי את כל זה, אבל בכל זאת אני עוד לא "בפנים", ואני בטוח שהרבה אנשים שעברו את הקורס של בסמ"ח יוכלו להגיד לך הרבה דברים טובים על המסלול, ועד כמה שאני יודע אחרי הקורס אתה יכול להגיע למודיעין או לכל מקום אחר שישבצו אותך...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-11-2008, 00:11
  sharvit sharvit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Omegaomriri שמתחילה ב "תראה, ממר"מ זה שנתיים וחצי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Omegaomriri
תראה, ממר"מ זה שנתיים וחצי קבע, גאמא זה בין שנה לשנתיים קבע.
גאמא זה תחת מודיעין, לכן הם לוקחים אנשים בלי שום קשר לפרופיל שלהם, ממר"מ לוקחים רק אנשים בעלי פרופיל עורפי או כאלו שעשו שנת לימודים יג'.
המיונים של גאמא והמיונים של מודיעין בכלל קודמים לכל שאר המיונים בצה"ל וגם מקפיאים את כל הדברים הלא-התנדבותיים שאתה ממויין אליהם.
ממר"מ לא דורשים ידע מוקדם בכלל, וככה גם נראה הקורס - מלמדים אותך הכל מאפס. לעומת זאת גאמא דורשים ידע מוקדם נרחב.

אמרתי את כל זה, אבל בכל זאת אני עוד לא "בפנים", ואני בטוח שהרבה אנשים שעברו את הקורס של בסמ"ח יוכלו להגיד לך הרבה דברים טובים על המסלול, ועד כמה שאני יודע אחרי הקורס אתה יכול להגיע למודיעין או לכל מקום אחר שישבצו אותך...

את המיונים לממר"ם כבר עברתי אחי וכבר שיבצו אותי לתכניתן בממר"ם ככה שלא משנה לי את מי הם לוקחים וכמה קשה להגיע לשם.
משנה לי מה יותר "נחשב" ממר"ם או גאמ"א כי כרגע אני משובץ בממר"ם ושלחו לי מיונים לגאמ"א למרות שאני משובץ ממר"ם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר