
03-12-2008, 01:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.10.06
הודעות: 593
|
|
|
גישה מרחוק למגבר אדימקס שמשורשר ב WDS לנתב אדימקס ?
שלום חבר'ה , יש לי סוגיה בהגדרות נתב + מגבר,
נתחיל מזה שבעיקרון הכל עובד יופי למעט הקטע הזה
ראוטר של אדימקס רגיל מוגדר עם חייגן ומודם של הוט , לראוטר הזה משורשר אותו דגם בדיוק של אדימקס רק מוגדר כמגבר ב WDS לפי הכתובות מאק שלו, כיביתי במגבר DHCP , קיבעתי לו כתובת אותה כתובת גם ב LAN וגם ב WAN לצורך העניין אם ה DG של הנתב עצמו הוא 192.168.2.1 אז הכתובת של המגבר גם ב WAN וגם ב LAN היא 192.168.2.40 וה DG שהגדרתי שם זה הכתובת של הראוטר, פתחתי גישה מרחוק למגבר בפורט 80 , בנתב הפניתי פורט 80 לכתובת של המגבר וזהו. מחשב מחובר למגבר באלחוט מקבל IP מהראוטר תקין ורואים אותו בטבלת DHCP CLIENT בתוך הנתב עצמו. יש גלישה תקינה ואפילו כמעט לא הולך לאיבוד מידע באנטרנט. יש פינג תקין לנתב ולמגבר ויש גם גישה לשניהם מהמחשב שמחובר למגבר, אבלללל כאשר אני מנסה להשטלת מרחוק על המגבר אין גישה למרות שפתחתי במגבר את הגישה, כן יש גישה מרחוק לנתב (כמובן שלא באותו פורט בנתב הגישה היא בפורט 81) - כמובן שניסיתי לשחק קצת עם הפורטים ועדיין ללא הצלחה, אפילו ניסיתי בנתב עצמו לפתוח DMZ לכתובת המקובעת שבמגבר ועדיין אין גישה מרחוק למגבר.
האם יש משהו שלא עשיתי כמו שצריך???
השגה : אני דיי בטוח שהבעיה מגיעה מצד הנתב ולא מצד המגבר מכיוון שכאשר אני מגדיר את המגבר כראוטר רגיל לכל דבר אז יש אליו גישה , ניסיתי להפוך אפילו בין השניים שהנתב יתפקד כAP וה AP המיועד יתפקד כנתב רגיל (הרי זה אותו מכשיר עם הגדרות שונות אז אין בעיה לעשות את זה) ועדיין אותה בעיה יש גישה לנתב ואין גישה למגבר שיושב אחריו!
מישהו ניתקל בסוגיה הזאתי פעם?
נ.ב אני יודע שכבר שאלתי את השאלה הזאת פעם אבל עדיין לא מצאתי לה תשובה וזה משהו שאני ממש רוצה לפתור.... אני חושב שדיי ניסיתי הכל לפני שהעלתי את הנושא שוב פעם אבל אולי בכל זאת יש משהו שאני מפספס!
נערך לאחרונה ע"י RiU בתאריך 03-12-2008 בשעה 01:34.
|