14-12-2008, 20:42
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.05.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Pan1c
תגידי יש לך בעיות של הבנת הנקרא? איפה אמרת שהוא לא חייב לחתום? אמרתי שהוא לא חייב להביא סיבה שלכאורה נשמעת מוצדקת, הוא יכול להנפיץ איזה שקר כלשהו העיקר שהחיילת תשאר.
את חיה נראה לי באיזה סרט, מפגישה או שתיים עם קב"ן בשביל שיעזור לה לעבור בסיס ממש לא יוציאו אותה מהצבא. מה את חושבת שהיא תבוא לבקש מהקב"ן המלצה לעבור בסיס והוא יוציא אותה מהצבא? יש מגמה של כמה שפחות לשחרר מצה"ל ואם המלצה לעבור בסיס זה מה שיפתור לה את הבעיה אז למה לשחרר אותה?
בנוגע לביקור בית - לא הבנתי מה הבעיה, מה לא חוקי? הוא לא דרש את הביקור בית, הוא אמר שהוא רוצה לבקר בשביל לבחון שוב פעם את המצב. היא יכולה להגיד לו לא ואז הוא כמובן לא יכול להכריח אותה, אבל במידה והיא תגיד לו לא זה יראה חשוד והוא לא ימליץ לה. לדעתי כן שווה שהוא יבוא, יראה את המצב ואם המצב באמת גרוע אז אני מאמין ומקווה שהוא ימליץ.
|
וואי, אתה חייב לנוח.
לגבי הפסקה הראשונה שלך, קראתי ברפרוף, אין לי כוח לשטויות ככ אבל :
הוא חייב לחתום. וזהו.
לא אמרתי שהוא יוציא אותה מהצבא על פגישה או שתיים, אמרתי שאם מצבה חמור ככ אז היא תוכל להשתחרר, ואני מכירה מספיק אנשים שיצאו מהקב"ן, מה שנקרא ב3 שניות. (3 שניות זה בערך חודש).
כנראה, שאם למישהו יש בעיה בהבנת הנקרא, זה לך. אז תקרא, תפנים, תחשוב ותגיב. אני לא באה להתווכח איתך על כל מילה שתגיד - אין לי כוח לזה, זה לא מעניין אותי ולא אכפת לי.
לגבי הפסקה האחרונה - אתה ממש משנה את התגובה שלך ב180 מעלות מהקודמת, שוב - תקרא, תפנים, תחשוב ותגיב. אולי תעשה את ההליך הזה ביותר זמן, ייצא לך יותר.
המלצתי להרבה אנשים לנוח, אבל אתה באמת צריך לנוח, אז תנוח. באמת.