27-12-2008, 13:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.07.05
|
|
|
תלוי במה תרצה להתעסק...
ל- A+ ככלל אין כ"כ חשיפה ישראלית, אני יכול לומר לך שטכנאי מעבדות לא ממש עובדים לפי מה שמלמדים שם (הארקה לדוגמה), MCDST נוגע יותר בכיוון ה- Helpdesk ברמת Windows + Office, ולכן אני ממליץ לך לפרט לנו קצת יותר מלבד שורה אחת ולהגיד מה אתה רוצה ללמוד, במה אתה רוצה להתעסק, וכך ניתן להכווין אותך טוב יותר. מה גם ש- MCDST זה כבר "פאסה" היום יש את ה- MCITP של ה- Technician שמתעסק ב- Vista...
בכל מקרה ההמלצה שלי אם אתה חדש בתחום ומכיר את Windows וקצת חומרה (מה זה קצת? יודע לעשות דברים בסיסיים כמו להחליף דיסק קשיח\זיכרון\ויודע להתעסק ב- Windows קצת לעומק - התקנה של Windows\תחזוקה\ וכו') תלמד את הנושא הזה לעומק (מה זה עומק? לדעת איך להחליף מעבדים, איזה סוגי תושבות מעבדים יש, להבין מה זה FSB, מה זה Chipset וכו' - ברמת החומרה, ברמת מעה"פ - לבצע התקנה אוטומטית של Windows דרך קובץ תשובות, להכיר כלים יעילים לעבודה בסיסית-בינונית עם Windows כטכנאי PC - לדוג' Memtest, AIDA32, Ghost/Acronis TrueImage/VMWare/BartPE וכדומה), ומשם לגשת לתחום התקשורת - ללמוד קצת על מודל שבע השכבות, על פרוטוקול TCP/IP, כיצד להקים רשת אינטרנט ביתית, ואם זה יעניין אותך - להיכנס לתחום ה- Networking (שכיום יש ספרים וקורסים נפלאים בנושא כמו ה- CCNA), וכן הלאה.
אבל זה שוב תלוי בך, ובמה אתה יודע ובמה אתה לא יודע ורוצה לדעת, ובמה תרצה לעסוק בכלל .
|